• 7.

    מה עושה הכרובית בגופנו

    איבה, 23/02/08 00:18

    הכרובית עושה המון גזים איך מונעים את זה מישהוא יודע

    • מדליקים אותם.....(; (ל''ת)

      אחמד, 23/02/08 09:13

  • 6.

    כרובית מטוגנת בנוסח פלסטיני יוצא פיצוץ (ל''ת)

    אין דבר כזה, 22/02/08 19:50

  • 5.

    ארז. כמה אפשר?

    דוד/פאריז, 22/02/08 19:33

    מזמן הבנו שהוא חבר שלך. את מספיק מוכשרת גם בלי לפרסם אותו כל הזמן והוא מספיק עשיר גם בלי שתזכירי אותו בלי סוף.
    קצת חוש מידה.

  • 4.

    מספר טיפים למתוכנים

    רוני מוכתר, 22/02/08 18:31

    מתכונים נהדרים,
    אוסיף מספר טיפים כמגדל של הכרוביות הצבעוניות:
    הכרובית הסגולה - מכילה פי 7 ויטמנים מהכרובית הרגילה, ניתן לבשלה במים אך לא יותר מדקה של רתיחה.
    שאר הכרוביות ניתן להתייחס אליהן כאל כרוביות רגילות בכל הקשור לבישול.

    • גרובית

      ענת, 23/02/08 09:02

      אני מסתובבת בשוק מחנה יהודה מעת לעת ומעולם לא ניתקלתי בכרוביות הצבעוניות. איפה אני יכולה להשיג אותן ?

      • בסופר בעמק רפאים (ל''ת)

        שרה, 24/02/08 09:24

    • מאיפה משיגים כרוביות כאלה אף פעם לא ראיתי (ל''ת)

      רותי, 23/02/08 17:57

  • 3.

    כרובית עם טחינה- עירקי וחלבי, לא פלסטיני

    מה פתאום?, 22/02/08 16:22

    למה כל דבר שערבים מבשלים את אומרת ''פלסטיני''? זה אוכל שאוכלים עירקים , סורים ולבנונים. אכלי יותר אצל יהודים מזרחיים, תלמדי שמה שהערבים שאת מכירה מבשלים, זה בכלל לא אוכל מקומי. ערבים שהגיעו ארצה בתקופת המנדט הבריטי הביאו עימם אוכל מהחורן, מצריים, עיראק. אתאותו האוכל אוכלים יהודים שהועלו מארצות ערב. כמו כן, השתדלי לקנות סחורה בשווקים וחנויות שאינן חשודות שסחורתן מושקה במי ביוב , כמו הסחורה מ''השטחים''. קני ב''מחנה'', ברמלה (גם שם יש ערבים שתשמחי לקנות מהם), בתיקווה ואפילו ירקנים וסופרים.

    • אשריך - מסכים עם כל מילה שלך (ל''ת)

      צביקה, 23/02/08 12:33

    • אתה כל כך צודק כל הכבוד (ל''ת)

      מיכל, 23/02/08 14:15

  • 2.

    כרובית בצרפתית זה ''כרוב פרח''

    chou fleur, 22/02/08 16:03

    אין שם שום קפריסין

  • 1.

    יופי של מתכונים (ל''ת)

    יעל, 22/02/08 12:07