• 10.

    שפע מתכונים באינטרנט בעיקר באנגלית

    רינה, 25/03/09 06:16

    היום כמעט ואין צורך לקנות ספרי בישול כי אפשר למצוא שפע באינטרנט. יש חנות בסוף רח' לבונטין בת''א, לא רחוק מאלנבי והתחנה המרכזית הישנה שם יש שפע של ספרים מכל הסוגים ובעיקר ספרים מהסוג הזה ובעלת החנות מוכרת שם הכל בהנחות גדולות - שווה למצוא את החנות, אם תשאלי בסביבה יגידו לך איך בדיוק להגיע לשם.

  • 9.

    ל-3. קניתי סולתם קטן במחיר שפוי

    קארינה, 25/03/09 06:12

    אם תבדקי באינטרנט ב''זאפ'' תוכלי למצוא מחיר נמוך. את שלי קניתי ברח' אלנבי בת''א וחסכתי מחיר משלוח כך ששילמתי עבור סיר 4 ליטר של סולתם 299 שקל בלבד.

    אני מעדיפה סיר לחץ עם ידיות ארוכות. בהתחשב במשקל סירי הלחץ, ובמיוחד בגודלם, נוח יותר גם כשרוצים להעביר לכיור לצינון במים זורמים.

    העדפתי היא לסירים הישנים של סולתם כי ההפעלה שם יותר פשוטה

  • 8.

    לבשל את המרק בשני שלבים

    רינה, 25/03/09 06:06

    אחרי שעתיים הירקות יהפכו סמרטוטיים לכן צריך לבשל קודם את הקטניות למיניהן ולקראת סוף הבישול לצנן מעט להוצאת לחץ, לפתוח את הסיר להוסיף את הירקות לסגור להעלות לחץ ולסיים בישול.

  • 7.

    אפשר לקבל עוד מתכונים (ל''ת)

    דרורית, 22/02/08 08:50

  • 6.

    סיר לחץ עשה אצלנו ''קאמבק''

    במטבח, 21/02/08 06:36

    אשתי כמעט נהרגה מהפיצוץ והמטבח נחרב

  • 5.

    במחיר הזה אני יכול להשתמש בבלוני גז שלי במשך 4

    איתי, 21/02/08 02:57

    4 שנים לפחות !!! רעיון בכלל לא כלכלי. למה מה אין סירים טובים זולים יותר?

  • 4.

    במחירים האלו לא כדי סיר לחץ (ל''ת)

    ראובן, 20/02/08 19:34

  • 3.

    מה קרה למחירים?! מישהו השתגע!

    בשלנית, 20/02/08 18:47

    אני קניתי סיר מדהים תוצרת איטליה ב-200 ש''ח בלבד.

    ולמה אין סירי לחץ קטנים? מדוע כל סיר נראה כמו סיר לארוחת שבת לחרדים?

  • 2.

    כי זה חוסך זמן

    חי, 20/02/08 16:12

    כי זה חוסך זמן

  • 1.

    למה לבשל שעתיים בסיר לחץ?

    יונה רום, 20/02/08 15:00

    יש לי 4 סירי לחץ בגדלים שונים, אלו הם הסירים העיקריים איתם אני מבשלת כבר שנים רבות. מרקים מסוג המרק המוזכר בכתבה, אינם זקוקים ליותר מאשר 25 דקות בישול לאחר הרתיחה. חבל להרוג את הירקות עד הסוף. אפילו בשר בקר סיבי אין צורך לבשל כל כך הרבה זמן, על אחת כמה וכמה ירקות כמו זוקיני. דרך אגב, אני הייתי מטגנת את הבצל, מקפיצה מעט את יתר הירקות, מוציאה מהסיר, מבשלת בו את הקיטניות במשך כ 15 דקות, ואז מוסיפה חזרה את הירקות, נכון, טיפה יותר עבודה, אבל הן הטעם, והן הערכים התזונתיים נשמרים קצת יותר.
    שיהיה בתאבון