אני מתכוונת לאורז עם תפוחי האדמה והשעפרן (והיוגורט, היה שם נדמה לי) בתחתית, שאח''כ הופכים. זה היה בקיץ האחרון ונורא נדבקתי בהתלהבות שלך עם ה''שירה'' שבסה, וקניתי זעפרן וניסיתי. אבל זה ממש לא היה אורז מוצלח. וגם האורז הלבן שלמעלה נורא טפל (הכלל אני מוצאת שאורז לבן פשוט עם מלח הוא טפל). אז יכול להיות שאני ממש לא הצלחתי לרדת לסוף דעתך בתאור איך להכין, ואם זה המצב אז אני רוצה שתדעי כדי שאולי תפשטי את המתכונים עד רמה של קוראים הדיוטות לחלוטין (למרות שאני בשלנית ממש לא רעה, אך כשאני נצמדת למתכונים כתובים, ולא נניח מתכון שלמדתי מחברה או שאני משפרת וממציאה, זה לא הולך).