• 5.

    המרת חמאה ומרגרינה לשמן

    שלומית, 18/02/08 15:58

    שלום
    אני יודעת שלא כל עוגה או עוגיות יהיו טעימות ללא חמאה או מרגרינה,, בכל זאת אני שמה חצי מחמאה או מרגרינה ולכ ןרציתי לדעת כמה זה 100 גר חמאה...? בכוס שמן
    כי יש לי כולסטרול ואני צריכה לשמור.
    בברכה שלומית

  • 4.

    כל הממתיקים למיניהם ממש לא בריאותיים

    גילי, 17/02/08 11:46

    עדיף כבר סוכר
    ובריאותי זה לא טרנד [

    • ממש חכם

      אורה, 17/02/08 12:54

      שמעת על חולי סכרת שאסור לצרוך סוכר?

    • תלוי

      ממתקית, 17/02/08 14:50

      אלה שעל בסיס סכרין (כמו סוכרזית) ואספרטיים הם ממש רעל, אבל אלה שעל בסיס סוכרלוז הם בסדר, כי סוכרלוז זה חומר טבעי. ככה לפחות אני הבנתי. אבל אין ספק שהכי טוב להשתמש בדבש, סירופ מייפל (אמיתי טהור!) או בצמח התבלין סטיווה.

  • 3.

    כשמו כן הוא, כמו סוכר. בדיוק אותה כמות של סוכר (ל''ת)

    תשובה ל-2, 17/02/08 11:26

    • כמו סוכר

      maty, 17/02/08 14:22

      מי שלא יודע דקסטרוז 95% ממרכיב
      כמו סוכר , הוא סוכר לכל דבר.לכן כדאי להמעיט בכמות הסוכר הכללית ולא להשתמש בדקסטרוז

  • 2.

    כל הכבוד מקווה למצוא עוגות ללא סוכר גם בקונדיטוריות שלך , תודה (ל''ת)

    סוכרתי, 17/02/08 11:20

  • 1.

    כמה סוכר לשים במתכון למי שלא רוצה

    שאלה למיקי שמו, 17/02/08 09:55

    להשתמש בממתיקים??? תודה!

    • סוכר

      אירית, 18/02/08 08:39

      מצטרפת לשאלה