שלום
אני יודעת שלא כל עוגה או עוגיות יהיו טעימות ללא חמאה או מרגרינה,, בכל זאת אני שמה חצי מחמאה או מרגרינה ולכ ןרציתי לדעת כמה זה 100 גר חמאה...? בכוס שמן
כי יש לי כולסטרול ואני צריכה לשמור.
בברכה שלומית
אלה שעל בסיס סכרין (כמו סוכרזית) ואספרטיים הם ממש רעל, אבל אלה שעל בסיס סוכרלוז הם בסדר, כי סוכרלוז זה חומר טבעי. ככה לפחות אני הבנתי. אבל אין ספק שהכי טוב להשתמש בדבש, סירופ מייפל (אמיתי טהור!) או בצמח התבלין סטיווה.