• 8.

    שכל החיים נאכל חורשט סבזי

    משפחת ינאי, 01/03/08 17:38

    חיליק - התחלנו לקרוא את המדור שלך באופן קבוע. אתה מגוון לנו את ארוחות שישי אש כשאתה כותב תחשוב עלינו - אוהבים לאכול ולהתנסות. השבוע היינו באוכל פרסי, חוויה לכל המשפחה. מצפים להמשך
    משפחת ינאי

  • 7.

    כותב נפלא תמשיך, אנחנו נהנים מכל מליה. (ל''ת)

    יולי אהרונסון, 01/03/08 09:16

  • 6.

    איפה קונים ראשד? (ל''ת)

    אכלתי אצלו, 11/02/08 21:40

    • איפה קונים ראשד- תשובה

      חיליק גורפינקל, 12/02/08 08:44

      בשוק הכרמל, במחנה יהודה, אצל ירקנים רציניים, ביפו. יש עוד
      חיליק

  • 5.

    לשושי ולקובי

    פרסייה אמיתית, 11/02/08 17:32

    לשושי - הכנתי את האורז עם חמאה. זה באמת מעולה, תנסי. ולקובי -באמת אפשר לשים חצי מכמות קמח החומוס שלא יצא קשה מדי.

    • בשלנים יקרים

      חיליק גורפינקל, 11/02/08 19:10

      בשלנים יקרים

      שימו לב תיקנתי את המתכון. 150 גרם חומוס טחון

      שלכם

      חיליק

  • 4.

    אורז פרסי

    שושי, 10/02/08 03:42

    חמאה?????????????

    מה פתאום?????????

    • תשובה לשושי

      חיליק גורפינקל, 10/02/08 09:27

      שלום שושי ותודה שאת מגיבה מרחוק כל כך.
      כן, אני יודע, זה לא מקובל וגם לא כשר אם אוכלים בשר עם האורז, ובדרך כלל אוכלים... אבל אני ניסתי וזה מצוין. אפשר כמובן בלי.
      שלך, חיליק

  • 3.

    1 ק''ג חומוס במרק ל-6 מנות??? משהו במתכון לא נראה נכון

    קובי, 08/02/08 11:07

    האם יש טעות במתכון או שבאמת זה קילו חומוס ?
    האם הכוונה לקמח חומוס?

    • תשובה לקובי

      חיליק גורפינקל, 08/02/08 16:40

      קמח חומוס (חומוס קלוי טחון)

  • 2.

    ספר בישול פרסי אמיתי-גדעון קלימיאן

    s, 08/02/08 01:38

    ספר מעולה

  • 1.

    אוכל פרסי- טעיםםם....!

    Cלינה, 07/02/08 16:07

    חיליק:כל הכבוד.נהניתי מאוד מהכתבה .אתה צודק איו כמו אוכל פרסי