כל אוכל כשעושים אותו נכון יהיה טעים וכעושים אותו רע יהיה דוחה.
לקרוא לקוסקוס חול עם רוטב זו בורות במקרה הטוב וגזענות במקרה הפחות טוב ואני חושב שאתה לוקה בשניהם. לקוסקוס אכותי יש מרקם של עננים,לא פחות.
כל מאכל מטוגן (וביניהם גם בוריק) יהיה ספוג בשמן אבל ספרת כמה שומן וכולסטרול יש ברגל קרושה?
רגל קרושה זה טעים אבל גם היא לא בריאה.
המרציפן המשמש לממתקי המימונה הוא תוצרת בית והוא טעים לעין ערוך ממרציפן קנוי ואולי בדמיון הגזעני שלך הוא עשוי משקדים מעופשים אבל במציאות זה בדיוק הפוך. לגבי זה שממתקי המימונה מתוקים מדי אין לי ויכוח איתך.
גפילטע פיש יכול להיות כפי שתיארת אותו אבל ביותר מדי מקרים אלה קציצות אפרפרות ודלוחות ואילו דגים מרוקאים הם בדרך כלל נפלאים ומלאי טעם וכן יש בהם גם קצת חריפות אבל לא כזאת שתהפוך אותם לבלתי אכילים.
עסיסיות של קבב תלויה לידיעתך בזמן הצלייה שלו ולא במוצא שלו.
הקבבים המזרחיים שאני מכיר נהנים מטעם מעולה של שומן כבש,בצל ופטרוזיליה וממש לא מרים. המרירות שחווית נבעה משריפת הבשר (בדיוק כמו שסוכר שרוף הופך למר) ולכן גם אין פלא שזה היה יבש. עושה רושם שטעמת קב מזרחי פעם אחת בלבד ולרוע מזלך הוא היה קבב שרוף,יבש ומר אבל אתה הסקת ממקרה מצער זה על כל הקבבים המזרחיים באשר הם ולא כך היא.