• 7.

    שמן זית ביפן זה כמו מרגרינה בצרפת . (ל''ת)

    פיוז'ן עליק, 27/01/08 15:03

  • 6.

    האם זה כשר

    בני, 27/01/08 14:44

    האם זה כשר

    • למה שלא יהיה כשר? (ל''ת)

      רמי, 27/01/08 15:10

  • 5.

    איך אפשר לעשות מיסו ללא דאשי? (ל''ת)

    מחפשת דאשי לשוא, 27/01/08 14:11

    • אי אפשר בלי

      מישהו, 27/01/08 15:10

      יש במכולות של אוכל מהמזרח

    • אפשר לעשות מיצ''ו בלי פאטצ''י (ל''ת)

      פלצ''יני, 27/01/08 17:30

    • מחפשת דאשי

      נורה, 27/01/08 18:38

      תוכלי למצוא בכל חנות טבע או במזרח ומערב רשת חנויות למוצרי המזרח הרחוק.

    • במתכון הנ''ל אין דאשי. אולי ''שכחו''? (ל''ת)

      ענבל, 30/01/08 00:00

  • 4.

    מרק מיסו - ערך קלורי ? מישהו יודע ( ל"ת) (ל''ת)

    מיכל, 27/01/08 14:00

  • 3.

    כמה זמן משחת מיסו מחזיקה במקרר ??

    מירב, 27/01/08 14:00

    מישהו יודע ? כמה זמן המשחה טובה מרגע הפתיחה ? כמה זמן ניתן לשמור בקירור

  • 2.

    אין על מיסו

    רן, 27/01/08 12:33

    בא לי מרק עכשיו, הייתי מוותר אפילו על הסושי של אחרי

  • 1.

    המיסו בסאקורה הכי טוב בארץ (ל''ת)

    אני, 27/01/08 09:37