• 15.

    דווקא הקרפצ'יו לא כזה היסטרי, אבל -

    שכנה, 13/01/08 17:49

    המנה שמופיעה בכל התמונות (ללא שום התייחסות בכתבה) היא מצויינת! קריספי בטטה במילוי עוף (או משהו כזה...) ולמנהלי סאקויה - קחו לתשומת לבכם את ההערות הנכתבות פה על השירות - יש מקום רב לשיפור.

  • 14.

    תמורה טובה לכסף

    123, 13/01/08 15:57

    בקרנו שם כמה פעמים הזמנו פחות מנות מאשר המבקר. תמיד היה טעים והמנות היו תמיד נדיבות.

    גם כאשר מזמינים שני טאפסים (בסביבות 50 ש"ח) אפשר לאכול ולשבוע ואם מוסיפים עוד יין או וויסקי וטיפ מקבלים ארוחה טובה ב- 100 ש"ח שזה מחיר סביר לחלוטין ותמורה טובה לכסף.

    בקיצור, מומלץ

  • 13.

    חמד אבל מוגזם

    רוית, 13/01/08 09:58

    אכלנו שם והיה נחמד, לא ממש היסטרי.

    בקרפציו חשקת?? פנה לרוסו הסמוכה, אנחנו מבקרים שם הרבה והקרפציו עבורנו שם היא מנת דגל!!!

  • 12.

    400 ש''ח לשני סועדים ברמת ישי ? מלחמה ?

    דן, 13/01/08 00:27

    עם כל הכבוד, חומרי הגלם לא יקרים במיוחד למנות טאפאס, ולא שמעתי שמחירי השכירות ברמת ישי הגיעו למחירי מנהטן. ולכן לא ברור לי למה ארוחה לסועד ברמת ישי עולה כמו שעולה ארוחה במסעדה טובה באמצע מנהטן.

  • 11.

    מסעדה נהדרת

    רותם, 12/01/08 19:13

    הייתי במסעדה באוגוסט האחרון- המנות הראשונות היו נהדרות, הגיעו עם לחם מצוין ורטבים. כך גם העיקריות האוירה נהדרת ורגועה, נשאר טעם טוב לחזור לשם שוב...

  • 10.

    קרפצ'יו? רציתם לאמר בשר חי

    צמחוני, 12/01/08 18:55

    אני זוכר את אותה חתונה אקסקלוסיבית בה המנה העיקרית היתה סטייק מיד רייר, וכולם עמדו בתור על מנת לשנות את מצב הצבירה שלו ל-וול דון, במטרה לסלק את הסימנים הדוחים של הדם. אבל קרפצ'יו הרי הוא בשר חי. איייייכככככככסססססססססססססס. ככלל זה לא אנושי, וכפרט זה לא יהודי.
    למען הגילוי הנאות הרשו לי לציין שכתוב מילים אלה הוא צמחוני

  • 9.

    אכלתי שם פעמים וזו אותה פעם

    מבקרת, 12/01/08 13:51

    ראשונה ואחרונה.

    אוכל חסר מעוף, בטח לא שווה את מחירו, שרות כל כך רע ששכחו חלק מההזמנה שלנו גם בהתחלה, גם בשתיה וגם בקינוח (אבל לא שכחו לחייב על מה שלא הגישו, כמובן) והטיפול הנהולי בתלונה היה כל כך עלוב שאין בכוונתי (כמו גם בכוונת שלושת האחרים שהיו איתי) לחזור לשם אי פעם.רוצים שרות? הדירו את רגליכם. אני לא מאמינה שקיבלו שם מה שהזמינו אלא עם כן אמרו מראש שזו ביקורת או זיהו אותה ככזו.

    אני בטוחה שיש קרפאצ'יו לא פחות מוצלח באזור עם שרות פחות עלוב, ואם אני כבר קופצת לרמת ישי- אני מיד בלימוזין.

  • 8.

    הייתי בשבוע שעבר- אין מה להתלהב

    ע. מיכאלי, 12/01/08 13:38

    לעיתים לא ברור לי הטעם בבקורת כשמבקרים שם באופן חד פעמי ומקרי ! אז אין מה להתלהב ,האוכל בנוני ומטה -השמות מפוצצים ,אתה יוצא רעב עם חור בכיס . שגיא, תרגע !! בכדורגל אתה מבין יותר מאוכל !!

  • 7.

    מה יש לכם?

    דודי, 12/01/08 12:41

    כולה כתבה פירסומית לקידום מכירות, ואתם לוקחים ברצינות כאילו זאת באמת ביקורת מסעדות.

    • כי זה שקרי

      אמיתית, 12/01/08 13:51

      ומישהו עוד עלול לחשוב שזו מסעדה ששווה לבקר בה או להשאיר שם כסף.

  • 6.

    תגובה 1 ו4 של הבעלים?

    א, 12/01/08 11:05

    אכלתי שם 3 פעמים, מסעדה יקרה, אוכל פלצני ומנות קטנטנות (גם הגדולות שבהן ולא רק הטאפאס), השרות סתמי, שולחן לידינו קיבל מגבונים לחים לאחר הארוחה ואנחנו לא, לכל מה שטעמתי היה טעם של פלסטיק , כנראה היה מאוחסן הפלסטיק וחומם במיקרו, המרק בטוח חומם במקרו. בקצור לא להחזיק משגיא כהן כמבקר מסעדות.

    • אוכל מצוין וטעים

      הרצליה, 12/01/08 11:47

      מקום מעוצב יפה ונעים . האוכל ממש טעים מענין ומוגש יפה . חוסר הפירגון של רמת ההישי בולטת וסתם . ישר כח ליזמיים ובעיקר בהצלחה .

  • 5.

    תגובה לארבע-אתה ממש ממש טועה!!! סאקויה מסעדה מצוינת!!!

    ע, 12/01/08 10:37

    בתור לקןחה קבועה של סאקויה, מספר ארבע אתה ממש טועה ובגדול. ממה שאני חוויתי ויודעת,סאקויה לא מתיעדת להיות גורמה פלצני, אלא מסעדת שף איכותית עם סגנון ספרדי ים תיכוני שמתאים לנו לישראלים ולא לספרדים. אני לא נתקלתי באזור באף מסעדה עם אוכל מיוחד (ואמיתי)וטעים כמו בסאקויה בלי דאוינים של פלצנות באוכל. וכן במקרה אכלתי גם בנמל 24, ונכון מי שאוהב אוכל גורמה פלצני רצוי שיילך לשם, אך מי שאוהב אוכל מצוין, אווירה מעולה ואחרת בעמק וחווית בילוי טובה מומלץ לו להגיע לסאקויה!

    • זה פשוט לא נכון ומטעה

      לא אני, 12/01/08 12:04

      היינו שם 4 אנשים. כ''א הזמין דבר אחר. שום דבר לא היה טעים וכאמור מדובר ב-4 חיכים שונים.הטעמים היו לא פחות מחרוכים עד שרופים בחלק מהמקרים. כך לא מבשל שף ואפילו לא מלצר מתחיל.
      באמת שהיה מאכזב והתמחור מאד גבוה ולא תואם את מה שהוגש.

      • איך לקוחה קבועה?

        אמיתית, 12/01/08 13:53

        המסעדה הזו פתוחה רק כמה חודשים, כמה קבוע אפשר להיות שם? וברוב הזמן היא היתה בהרצה (שעדיך לבעלים שלא תיגמר כל כך מהר).

        אוכל לא טעים, שרות זוועתי וניהול שערורייתי. הזהרתי כל מי שאני מכירה לא לדרוך שם, כך עשו גם שלושת שותפי לארוחה. ותאמינו לי- הפסדתם, הנהלת סקויה.
        הפסדתם הרבה.

  • 4.

    אחת המסעדות הפחות מוצלחות שיצא לי לבקר בהן

    לא אני, 12/01/08 09:54

    ממש ממש לא טעים ואני אומר את זה באחריות

    זה אמור להיות גורמה ספרדי ובתור אחד שהיה בספרד ואכל שם לא מעט, הקשר בין זה לבין אוכל ספרדי טעים, מקרי בלבד.

    חבל על הכסף.
    צפונים - בקרו בנמל 24 בחיפה.

  • 3.

    200 שקלים לסועד?

    טל, 12/01/08 09:26

    איכשהו הגיוני בתל אביב כששכר הדירה למסעדנים כל כך רצחני אבל בפאקינג רמת ישי?
    לא צופה הצלחה גדולה למקום.

    • תגובה ל-3 מה זה החוסר פרגון ורוע הלב הזה!

      גדי, 12/01/08 10:50

      במקרה יש לי חברים שגרים ברמת ישי ויש להם עסק שם ותתפלאו, אולי אנחנו מדברים על הצפון אבל השכירות שם גבוהה מאוד ובכלל היום, עם עליית מחירים בהכול זה כבר לא משנה איפה אתה גר בארץ זה משפיע על כולם ו200 ש''ח לאדם במסעדה טובה כולל ארוחה מלאהה וטיפ זה בדיוק המחיר שיוצא וזה בסדר גמור למי שבאמת יודע להנות כשיוצאים למסעדה. חוץ מזה, . אני חושב שסאקויה הנה יוזמה יפה מאוד. הגיע הזמן שיהיו מסעדות ברמה גבוהה גם בצפון ולא רק במרכז. אני שמעתי שהמסעדה מצוינת ויש שם גם ערבים מיוחדים שהם עושים. אני מבטיח להגיע אליכם בביקור הקרוב שלי בצפון. שיהיה לכם בהצלחה גדולה!

      • מה הקשר לחוסר פירגון או לרוע?

        טל, 12/01/08 13:49

        לא אמרתי שהאוכל גרוע, רק פיקפקתי בסיכויי ההצלחה של המקום לאור התימחור היקר שלו.
        200 שח לסועד שאכל שלוש מנות טאפאס קטנות וחצי קינוח זה הרבה.

      • ויש שם גם ערבים מיוחדים שהם עושים? איך עושים ערבים? הם לא נולדים?

        לא מבין, 12/01/08 15:57

        מעניין שם בצפון הזה, הערבים שם אינם מתרבים בלידה, אלא ''עושים אותם'' במסעדה. אח''כ שלא יתפלאו אם כולם יהיו שפים או קונדיטורים ולא יוכלו להיות מוסכניקים , לדוגמא.
        האם מר כהן נתקל בעוד סוגים של אנשים שאינם מתרבים ''בלידה''? כמו למשל : חלוקה כחד-תא או מביצה?

  • 2.

    יקר .המחיר 400 שח לכמה סועדים ???? (ל''ת)

    רוצה לדעת, 11/01/08 09:45

  • 1.

    סאקויה...אבן דרך קולינרית בצפון

    מזדמן, 11/01/08 09:06

    שגיא כהן מיטיב לתאר את המקום ואת מעלותיו ויורד להבחנות דקות וקולעות בתיאוריו.
    כאשר אני נמצא במקום, אני משול למי שאוהב לטייל אבל לא אוהב להגיע....או במילים אחרות, לא רוצה שזה ייגמר.
    מקום מדהים, במיקום נפלא...

    • כנראה שבאמת פראיירים לא מתים (ל''ת)

      אודי, 12/01/08 13:41

    • התכוונת אבן.

      אמיתית, 12/01/08 13:54

      סתם אבן. אבן נגף.
      סעו ללימוזין- שני מטר משם פיזית, 100 קילומטר משם קולינרית.