מעולם לא הייתי במסעדה שבה הרגשתי שהחוויה בלתי נשכחת. והייתי בלא מעט מסעדות מאוד מאוד יוקרתיות, כמו שהרגשתי אצל "מיקה". זה היה פשוט ממתק שבו אהבנו לפנק את עצמינו בכל הזדמנות, והניסיון להתחקות אחרי מה שהיא הכניסה למתכון, והזכרון של הטעם של הריזוטו: קצת חמוץ, לא יבש, קצת ירק... אחחחח, היא גאון. שמעתי שהיא פתחה מקום חדש אבל עכשיו רק באוכל כשר עסקינן, והגעגוע לאוכל שלה הוא פשוט בלתי נגמר. למרות שגיליתי לא מעט מסעדות טובות כשרות.