שמחתי לקרוא את שיר ההלל לאבוקדו , כן ירבו כאלה , בץור מגדל אבוקדו ואבוקדו אורגני במיוחד .
אבל ... האבוקדו כן מתרכך אם עוטפים אותו בעיתון ורצוי עם פרי כמו תפוח או בננה , גם מלונים זה טוב , לא ניכנס לפעולה הכימית של פליטת אתילן והתרכות האבוקדו אבל זה עוזר . נכון מאוד שאבוקדו לא מתרכך ומבשיל על העץ כמו רוב הפרות שאנחנו מכירים , אבל אפשר לעזור לו , באנגליה למשל במרכולים יש רק אבוקדו מוכן לאכילה , הרשת דואגת לתהליך ההבחלה [כמו בבננות למשל ] . בקשר לאכילת אבוקדו , ביקור קטן מעבר לים יראה שיש לנו הרבה מה ללמוד במאכלי אבוקדו למרות שאוכלים אצלנו הרבה אבוקדו אבל אפשר לאכול הרבה יותר מהפרי הבריא הזה -ועל בריאות לא דיברנו בכלל .
בתאבון - אבוקדו כמובן .