• 3.

    אחחחח הימים בהם היה קל

    מיכל, 02/02/08 22:31

    לקחת מתכון מדונה היי ולא לתת קרדיט. חלפו ואינם, כולם מכירים את דונה היי וגם את וויליאם סונומה (נותנות המתכונים אוהבות נורא את המתכונים שלהם גם) ובכלל: היום אנשים קוראים ספרים ואתרי אינטרנט מחו''ל, תזכרו את זה בפעם הבאה כשאתם ''שוכחים'' לתת קרדיט.

  • 2.

    האם לא כדאי לתת את הקרדיט לדונה היי?

    רעות, 01/12/07 17:27

    באחד מספריה (המוקדמים) מופיעה העוגה הזאת. לפני מספר שבועות היא הוזכרה (בפעם המי יודע כמה) בפורום האפיה של ''על השולחן''. מדוע לא לתת קרדיט כשמגיע?
    הכמויות אצל דונה היי מופיעות בגרמים וכאן בכוסות, אבל העוגה מופיעה בספר שלה. הנה הקישור לתרגום המתכון של דונה היי בפורום של על השולחן:
    http://www.hashulchan.co.il/Index.asp?ForumID=2147548305&CategoryID=112&KeyWords=עוגת%20תפוזים%20ופרג&SearchCategory=112&SearchPage=1

  • 1.

    מה זה פרג לא טחון ואיפה משיגים? (ל''ת)

    בלה, 01/12/07 11:57