• 21.

    יותר נכון-לא הייתי מדלג על מעיין הבירה

    צביקה וייץ, 29/12/07 19:43

    למה אתם חושבים שבחיפה אין אוכל טוב?מעיין הבירה זו דוגמה קלאסית לאוכל טוב בחיפה,ואני לא מוצא לנכון שאתם יכולים ''לדגל'' על מעיין הבירה לטובת איזו מסעדה חדשה ''ופלצנית''.

  • 20.

    לולקה - ניסיון פטטי להיות מסעדת שף..

    דן, 29/12/07 19:23

    לזכות הבעלים נאמר כי הם באמת השתדלו.. אבל באוכל טוב ובטח למי שקורא לעצמו מסעדת שף או גורמה, צריך גם להבין..לקנות מרכיבים מעולים, להבין בקומבינציות ורטבים, והכי חשוב - קצת יצירתיות - מכל אלו לא ממש מצאנו כלום בלולקה.. אבל היה מלא מקום בצהריים היינו לבבבבבד..

  • 19.

    חבל

    ד, 14/12/07 12:00

    אולי בתל אביב הייתה אוהב כך אפשר גם להתיחס לביקורות שלך לא עיניניות ולא מבינות חבל שנותנים לך דף

  • 18.

    מסעדה מעולה שירות נפלא

    מיכאל, 04/12/07 09:05

    יצא לי לבקר במסעדה יותר מפעם אחת ובכל פעם זו היתה חוויה נפלא,השירות הוא מעבר לחיוך ועל כל שאלה שיש אפשר לשאול את השף (עמית) שהיה אדיב והסביר את כל הפרטים הקטנים ,ועל רועי הבעלים אין מה לדבר חיוך מליון דולר ולב רחב יגרמו לכם להתמוגג מאושר אז עם אתם מחפשים משהו ברמה אחרת בחיפה לולקה היא התשובה.

  • 17.

    שיעמום נובע מתסכולים (ל''ת)

    ***, 02/12/07 11:11

  • 16.

    יש סושי בר נפלא

    שושו, 01/12/07 22:06

    יושי סושי, שדרות הנשיא 113, טעים, ידידותי, מעולה ואפילו כשר...

  • 15.

    רשימה (חלקי) של מסעדות בחיפה

    אורי, 01/12/07 17:56

    הנמל 24
    השמורה (במושבה הגרמנית)
    איזבלה (גם במושבה)
    רנה (מנות הדגים ופירות ים מהטובות בארץ)
    סינטה בר (לא גורמה אבל אין עליה בבשרים)

    יש עוד מקומות אבל פעם הבאה שכבודו מגיע לחיפה בקר באחת המסעדות הנ''ל לפני שאתה מתחיל להשמיץ

    • מסכימה לחלוטין! :-) מסעדות מעולות. (ל''ת)

      אנינת טעם, 02/12/07 18:24

  • 14.

    קדימה, תפרטו

    חיפאי בתל אביב, 01/12/07 16:01

    חברים יקרים,
    פלצנות או לא, שאני חוזר לבקר את ההורים בתל אביב אני מתבאס מחדש על חוסר הגיוון הקולנרי של העיר... אין מה לעשות.

    אשמח אם תפרטו איפה טעים ואיפה כיף לאכול.
    את הפסטו, הסינטה בר, הסנדוויץ' בר, הג'ירף שהגיע לביקור, ועוד מקומות דומים כולם מכירים והם בסדר.
    איפה אפשר לאכול סטייק מעולה, דגים מיוחדים ולא מטוגנים, ומסעדות שף מעניינות... אילו הדברים שחסרים בחיפה.

    לצערי, לפחות לדעתי כל עוד החיפאים לא יפנימו שאפשר וצריך לצאת מהבית גם באמצע שבוע ולהשאיר 100 שקל לסועד לפני אלכוהול, העיר לא תתרומם.

  • 13.

    סינטה בר

    קרן, 01/12/07 15:14

    כחיפאית אני חייבת למחות על הכתבה השטחית הזו שאין לי מושג מאין הגיע התחקיר הרדוד הזה
    מסעדות יש וברמות טובות ואחת מהן היא הסינטה בר בשד מוריה אם הייתם חוקרים טיפה לעןמק הכתבה היתה אחרת לחלוטין אלא אם כן יש דברים נסתרים מאחורי כתבה זו.

    • סינטרה בר - רק להמבוגרים

      גיא, 02/12/07 16:24

      מצטער, המסעדה האהובה עלי לשעבר, מזלזלת בלקוחותיה, נפלתי יותר מפעם אחת עם הסטיקים..... חבל
      היום, כשבא לי המבורגר, אני מגיע לבקר בסינטה בר, או אגדיר או קניבר.
      אבל לבשר נטו....לא בחיפה

  • 12.

    מחירים בשמיים טיפ 40 ש''ח מוגזם בריבוע סודה בקבוק 4 ש''ח ק''ג שניצל 2

    עשה בעצמך תרויח, 01/12/07 15:10

    בקבוק סודה 5 ש''ח
    עוגה גבינה 28 ש''ח 750 ג''ר
    ומי אוכל גבינה אחרי בשר
    פילה עגל 1 ק''ג 30 ש''ח
    שניצל וינאי 1ק''ג 24 ש''ח
    רביולי דלעת 10 ש''ח ק''ג
    כבד 1 ק''ג 30 ש''ח

    לסיכום :
    110 ש''ח אוכל ל- 5 סועדים
    וטיפ לאישה נשיקה שחסכה
    לך 1500 ש''ח שאכלת עם המשפחה בבית!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    עצלנים לכו לסופר תיקנו תבשלו תהנו ותחסכו!!!!!!!!!!!!!!!

    • הרבה אוכלים גבינה אחרי בשר

      נעמי, 01/12/07 23:34

      צא מהסרט

      • טוב בבית אבל לא רק בבית !

        חיפאי, 27/02/08 09:34

        נכון נעים בבית וזה גם חוסך כסף אך אני מקווה שאתה לא ממליץ לאכול רק בבית כי אז יסגרו את כל המסעדות. דבריך עושים רושם שנכתבו על ידי קמצן או תפרן.. . .אני מקווה שאתה תל-אביבי ולא חיפאי.

  • 11.

    חיפה זו עיר לא נעימה עם אנשים קשים

    ענת, 01/12/07 14:39

    בגלל זה אין כאן מסעדות ראויות. בשביל לאכול (ולא שאוורמה או פלאפל) צריך לנסוע לתל אביב.
    אגב, מדורי האוכל במקומונים החיפאים מבקרים חנויות פלאפל ושאוורמיות. כי זה מה יש.

  • 10.

    אכלתי בלולקה כנסו

    אלון, 01/12/07 14:20

    אכלתי בלולקה לפני שבועיים התחלתי עם הכבד והרביולי שהיו מעולים ואחר כך המשכתי עם שניצל עגל שהיה מעדן בלשון המעטה אחלה מסעדה לא יקרה במושגים של מסעדת שף ויש שם מארח בשם רועי שהוא 1 הבעלים שהשירות והיחס שהוא נותן עושה חשק לחזור שוב ממליץ בחום.

  • 9.

    חיפה זו עיר של שווארמות ופאלפל.

    עופר, 01/12/07 13:24

    ובזה אין עליה בשום מקום בארץ.

  • 8.

    מה שנכון נכון

    סנדי, 01/12/07 13:03

    חיפה אף פעם לא היתה בירת הקולינריה ולעולם לא תהיה.סיבות 1)החיפאים קמצנים 2)בשביל אוכל טוב צריך לסע לת''א 3)פה,מגיל צעיר,לומדים לפתח את הטעם במזללות שווארמה ופלפליות.5)תקראו את מדור בקורת המסעדות במקומונים ותבינו ,בדיוק, על איזו רמה עומדת ''הגסטרונומיה''המקומית(קולה ,או אורנג'דה עם מנות עיקריות,בגטים לארוחת צהרים,סטייל ליאור פרי ,וכ''ו).לסיום,אין ולא יהיה בחיפה שף ל''קרב סכינים'' וגם לא יהיה.חבל!!!

    • מה עם סיבה מס' 4? (ל''ת)

      מר סופר, 01/12/07 16:59

  • 7.

    ''אבל במבט ראשון נראתה קצת חגיגית מדי''

    לא הבנתי, 01/12/07 12:39

    מה?
    מנה שנראתה חגיגית?
    מה כאן הביקורת?

  • 6.

    דווקא המסעדה הטובה בארץ שכנה בעבר בחיפה: הוואלה (שוויצרית-צרפתית)

    כ.רסתני, 01/12/07 12:33

    גררו אותי אליה בביקור לפני מספר שנים ומדובר במסעדת היוקרה הטובה ביותר שהיתה בישראל.

    החל מהעיצוב האומנותי וכלה במזון הגורמה המשובח.

    לא מכיר מספיק את חיפה, אבל לא הייתי ממהר לזלזל. גם שם יש חובבי מזון משובח וגם הם אוכלים במסעדות.

    • וואלה אכן היתה מדהימה. אבל היא נסגרה

      חיפאי, 01/12/07 12:58

      חיפה הולכת ומתרוקנת, ממסעדות טובות, מצעירים, ממקומות בילוי.
      העיר הזאת גוססת, לצערי.

  • 5.

    יש כל כך הרבה מסעדות טובות בחיפה, רק שהן פזורות

    עידו, 01/12/07 12:29

    ותלויות גם בטעם ובהעדפות של הסועד.

    לא ברורה לי ההתנשאות. אם אינך מכיר, או קי, אז תגביל את הכתיבה רק להצגה של מסעדה חדשה.

  • 4.

    מעיין הבירה היא סתם אם אתה קורא לה

    זולמן הרומני, 01/12/07 12:20

    מסעדה רומנית אז אתה לא יודע מה זו
    מסעדה רומנית שחבל שפסו מהנוף
    לצערי אתה פ ל צ ן ןמבין באוכל כמו
    השיבא הינו שלי חפש מי ינענע אותך

  • 3.

    מסעדות רק בשדרות הנשיא?

    קולינרית, 30/11/07 22:06

    איזה מן מבקר תמוה אתה, אם זוהי קביעתך.
    והלא המסעדה ה''פלצנית'' ביותר שישנה בחיפה יושבת דווקא בעיר הישנה והטובה, נקראת ''הנמל 24'', ואף זכתה בתואר (שכנראה בעיני הבועה יתפס כמחמאה): המסעדה הכי תל-אביבית של חיפה.
    האח השטחיות, הלאה התחקירים המקדימים לכל כתבה עיתונאית.

    • לא רציני

      חיפאי, 01/12/07 12:18

      באמת כתבה שטחית מאד

  • 2.

    שחצן

    חזי, 30/11/07 21:16

    ומתנשא. לא שזה חדש למישהו..

    אם היית טורח לשהות קצת בחיפה ולא רק לקפוץ לביקור וחיפוש אחרי עוד ריגוש קולינרי מיידי, היית מגלה הרבה יותר. אבל אתה לא שונה מרבים מעמיתיך, שבויים כולכם באותה קלישאה שכבר מזמן עבד עליה הקלח, כאילו בחיפה אין אוכל, אין חיים והכל משעמם. אז לך לך, שב במקומות עם בעלים מוכרים, תתרעם על מחירים ואיכות, אל תשכח לשלוף כמה זכרונות מאיזה פונדק בפרובנס והכי חשוב, אל תפסיק להיות כה משעמם, צפוי ושבוי באותה קונספציה מוכרת.

    • אז כן, משעמם בחיפה עד מוות

      יהודית, 01/12/07 16:03

      ואפילו האוטובוסים נרדמים בסביבות שמונה בערב לבושתם הרבה של אלה שרוצים לחזור הביתה ממשמרת ערב בעבודה, או סתם רוצים לצאת לנשום אויר מחוץ לשכונה שלהם!

  • 1.

    חיפה

    אסתר ג., 30/11/07 12:39

    כחיפאית ותיקה, אני מוכרחה להגיד שהתרעמתי על הסגנון ''הפלצני'' שלך ביחוד כשכינית את טעמי ומבחר המסעדות בעיר ''כשממה קולינרית'' - נו, הגזמת בגדול!!! בתנאי התגובה מצוין שאין להוציא תגובה בלשון הרע ואתה עשית את זה! איננו מנסים להשתוות לתל-אביב, שהרבה פעמים הכל בה מוגזם: פלצנות האוכל ומחירו ודוקא בגלל זה המסעדות בחיפה נעמות ליושב בהן ומגישות אוכל טוב והרבה פעמים גם יותר מזה. כמו בכל מקום יש אוכל פחות טוב ויותר טוב ולכן הייתי מצפה שכמבקר טוב כל סגנון ההתיחסות שלך יהיה שונה. בכל אופן אני שמחה שמצאת מסעדת לטעמך האנין בעירנו.
    תמשיך ליהנות