• 5.

    מתכון הודו מאד לא מדויק

    מרים, 01/12/07 08:24

    ערמונים - לקלות בתנור או לבשל כדי לקלף?
    את הערמונים לקצוץ או להשאיר שלמים?
    ואולי לטחון?

  • 4.

    אחחח... מתגעגעת לאמריקה (ל''ת)

    לבלי, 29/11/07 16:47

  • 3.

    כל יום לומדים משהו חדש

    מאיר, 29/11/07 14:57

    תוך שעה וחצי אפשר לבשל תרנגול הודו של 5 KG?????

    • 4 שעות לפחות - כל התהלוכה של מיסיס ...או משחק הפוטבול

      שרית, 29/11/07 16:46

      בגלל זה בארץ אני משתמשת בעוף,
      וגם בגלל שאין מי שיאכל כאלה כמויות...

    • אני אכלתי תרנגול של 7 ק''ג אחרי 3 שעות וקצת בטמפ 175 והיה מעדן! (ל''ת)

      חוגי, 29/11/07 17:21

  • 2.

    וגם קרנברי סאוס ,ויאמס...

    שרית, 29/11/07 14:36

    כבר שנים אני לא עושה הודו ממולא אלא עוף ממולא
    והסטפינג המסורתי הוא כידוע,סלרי,גזר ופטריות...
    לגבי פשטידת הדלעת,
    אז אפשר עם הרבה פחות קלוריות-
    1.דלורית
    2.אין צורך בשמנת מתוקה/צמחית

  • 1.

    איזה כיף! מתכוני טנקסגיבינג- תודה! (ל''ת)

    צ'יקיטה, 29/11/07 11:50