אור, 26/11/07 15:45
סופר דדי, 25/11/07 21:05
טיפוס חיובי, 25/11/07 09:37
טל, 24/11/07 19:40
בשר שאנחנו מיישנים ומשיישים לבד....
דודי, 24/11/07 19:32
סביר להניח שאת הבשר הבריחו מעזה
מיכל, 24/11/07 19:12
גם אני הייתי במסעדה אחרת כנסו וקיראו את הביקורת
עמיר לב, 24/11/07 18:36
אייל, 24/11/07 17:49
נו...דתיים יודעים מתי יוצאת שבת
בום וער האמץ, 25/11/07 08:54
א, 24/11/07 19:52
כשרות זה עניין של היצע וביקוש...אם היה ביקוש - היו מסעדות!!!
איל, 24/11/07 21:58
ידיד, 25/11/07 08:55
א, 25/11/07 17:04
לא עמדו במבחן בשלושה קרטריונים
א., 24/11/07 17:43
עני עם אינטרנט, 24/11/07 16:45
הרגע חזרתי משם - שגיא כולך חארטה!
ליאור, 24/11/07 00:51
א, 24/11/07 21:07
מעצב גבות, 24/11/07 16:20
גם ככה אין לי כסף לשלם על האוכל היקר הזה
אדם פשוט, 23/11/07 17:32
זללן, 23/11/07 17:26
עידן, 23/11/07 17:16
T, 23/11/07 16:51
נהנתי לקרוא. הכתבה מייצגת את מה שעובר לי בראש בכל מיני מסעדות.
י, 23/11/07 16:42
א, 24/11/07 17:17
א., 24/11/07 19:20
עידן, 25/11/07 16:10
אלירן, 23/11/07 15:15
איזה יקר!!!!!! ולגבי הטיפ שהמלצר שכח להחזיר- אפשר להזכיר לו......
רון, 23/11/07 14:20
Strobes, 23/11/07 14:17
דניאל רוגוב הוא כל כך ידוע שאני אתפלא אם לא מתאמצים בשבילו במיוחד
ענבל, 23/11/07 15:10
דניאל רוגוב מודיע למסעדות שהוא בא
מקור פנימי, 24/11/07 19:17
יש דווקא מבקרי מסעדות מקצועיים
מיכה פז, 24/11/07 21:05
לא היתי נותן לרוגוב לבקר את מקדונלד
מיכה שף, 25/11/07 00:18
לא ייאמן, 23/11/07 14:06
א., 23/11/07 13:25
נביל, 23/11/07 14:18
אם אתה לא מבין מה רע בסטייק של מי ומי, אין לנו בסיס לדיון
ארז, 23/11/07 15:41
מתנשא, 23/11/07 16:50
ואם כבר דיברת על לעצור לקוחות...
א, 24/11/07 17:22
היית כבר מספר את כל הבדיחה שאנשים יבינו
ענבל, 23/11/07 15:12