• 17.

    זה מה שקורה למי שהולך לאכול בחנות רהיטים

    יניב אופיר, 28/11/07 16:11

    ואחר כך מתפלא שיצא לא טעים
    היית צריך לאכול את הנקניקיה
    או לקנות עוד מגשים לקרח מסיליקון

  • 16.

    ככה זה עובד:

    עוז צבאג, 23/11/07 01:14

    סושי זה כמו סנדוויץ',אם המרכיבים טובים,הסושי טוב.אין כאן בישול אלא הרכבת מנה[שכמובן מצריכה מיומנות].לכן,אם חפצה נפשכם באורז עם טונה סטארקיסט,תמשיכו לטעון שאפשר גם בזול.ההשוואה למסעדות פועלים אינה רלוונטית,בכל הנוגע לסושי בארץ.הכותב פשוט קיבל ''סנדוויץ''' לא מושקע ,והבחין בכך.
    נ.ב:
    מה בנוגע למסעדת ''בלק סטיר''? הבנתי שחומרי הגלם שם הם מהטובים בנמצא.מחכה לתגובה,שלך,עוז.

  • 15.

    פלצן ומנותק

    מבקר, 21/11/07 09:10

    כמה אפשר להיות פלצן, אלוהים? אז נכון זה לא אונמי עם ארוחה שעולה 600 שקל לזוג (ויותר (!) ) אבל סושי לא אמור להיות יקר, ואם הוא זול זה לא אומר שהוא גרוע. ראה ערך הסושיה באבן גבירול (דווקא על הג'פניקה לא הייתי ממליץ לעניין זה :) ).. אז בסדר, אל תחזור לשם.. גם ככה לא נראה לי שאנשים בהתנהגותך הזו מוזמנים.

  • 14.

    Sushi on Bloor בטורונטו מנפצת את התאוריה על הקשר בין מחיר לאיכות

    בועז, 20/11/07 23:36

    ואין סיבה שגם בארץ לא ימכרו סושי טוב במחירים הגיוניים

  • 13.

    ביפן בכל 100 ין סושי

    אילן, 20/11/07 21:14

    טעים וגם זול
    הכל בדולר

  • 12.

    יומרנות ללא כיסוי לפניך

    קצת מצחיק, 20/11/07 20:38

    זה בדיוק הכותרת שהייתי נותן לביקורת הזו

  • 11.

    דווקא מקום חמוד.

    נעמי כפית, 20/11/07 16:05

    זה באמת רעיון טוב לשבת שם לדרינק ואדממה

  • 10.

    מסעדה שיש בה מאפרה אני פשוט לא נכנס

    מתנחל כתום, 20/11/07 14:55

    אותו כלל שיש לי ברכב אני שם גם באוכל. אני לא קונה אוטו שעישנו בו, ואני לא יושב במסעדה שמעשנים בה.
    האוכל ידוע כסופג ריחות ואם הבר פתוח אז אדרבא. הסלמון סופג את הריח של הסיגריות ואני בשום מקום לא מזמין סושי מעושן.

    • Chaval, you R missing out on the best things in life. Smoked salmon (ל''ת)

      venossei keilav, 21/11/07 02:41

  • 9.

    בקבוק גולדסטאר ב-16 שקל

    י, 20/11/07 14:42

    זה "זול בצורה מעוררת הערכה"???

    • בת''א (ל''ת)

      תל אביב, 20/11/07 19:17

  • 8.

    ידוע בכל העולם שמסעדות פועלים זולות הן איכותיות ביותר. זול לא אומר

    אריאל, 20/11/07 14:26

    שאינו איכותי

  • 7.

    הנחה שגויה כאילו זול בהכרח אינו איכותי, וגרוע יותר-כאילו יקר איכותי (ל''ת)

    סושי, 20/11/07 14:24

  • 6.

    שטויות

    מיכל, 20/11/07 14:22

    באמת הכל פסיכולוגי. יש דברים שהם ממש לא טעימים ויקרים ביותר
    ויש גם להפך.
    הכל פלצנות

  • 5.

    סושי? כולה דג נא!!!

    USA1, 20/11/07 14:00

    כשהיפנים יתחילו לאכול גפילטע פיש אני אתחיל לאכול סושי. בעצם, גם אז לא! אם כבר סאמן (כך אומרים, לא סלמון ולא סלומון, LOL) אז לקס עם קרים צ'יז על בייגל, לא דג לא מבושל.

    • צר מוחין ואהבל

      אקחרה, 20/11/07 16:41

      א. מה הקשר ליפנים? שניצל זו מנה ווינאית. אתה חיכית לאוסטרים שיאכלו גפילטע גם?
      ב. לקס זה סלמון (בעברית) כבוש. לא מבושל. נא וכבוש.

      • מה הקשר לשניצל?

        עמית, 20/11/07 18:21

        יהודי אירופה אכלו שניצל. שניצל הוא בשר עוף או עגל מטוגן, מה הקשר לדג לא מבושל?
        לקס הוא לא נא, הוא נקרא גם Smoked Salmon סלמון מעושן.

        • רגע, אז לקס הוא כבוש או מעושן? (ל''ת)

          רקס, 22/11/07 08:18

  • 4.

    תבין משהו המקום עובד על שולי רווח נמוכים

    הגיון צרף, 20/11/07 13:33

    אם המקום הוא זול זה לא אומר שהוא לא טוב.
    ההוכחה היא הבירה - שגם היא נמכרה במחיר נמוך יחסית - אבל בירה היא אותה בירה.
    משמעות הדבר ששולי הרווח במקום הזה הם הגיוניים ולא מטורפים כמו ברוב המסעדות היפניות.
    אפשר להניח שגם הרווח על שאר המנות הוא נמוך והמנות שמכינים הן מחומרי גלם איכותיים.
    אז על תתנו לפסיכולוגיה בגרוש להטעות אתכם ולאלץ אתכם לשלם סתם יותר כסף.

  • 3.

    הצניחה בטאפו מעולה

    גוסטב, 20/11/07 13:26

    לידע כללי, הצניחה בטאפו מעולה, למרות המחיר הזול יחסית. מאוד מומלץ.

    לגבי המסעדה, אני דווקא נהנתי, אבל אני לא מומחה לסושי.

  • 2.

    חצי שנה והמקום הזה ייסגר (ל''ת)

    הגאון צ'רנוחה, 20/11/07 13:14

  • 1.

    איי... (ל''ת)

    ., 20/11/07 13:11