• 11.

    אפשר לעשות פסטה עם חלבונים?

    טניה, 21/09/13 13:00

    האם אפשר להכין פסטה טריה(ביתית) רק עם קמח וחלבונים ושמן זית למשל ? הכוונה שלא יהיו חלמונים אבל גם לא רק שמן זית .
    מישהו יודע ?

    IP: 79.183.169.197דווח על תגובה זו

  • 10.

    רק רציתי להגיד

    אילת, 15/01/08 13:27

    כל הכבוד לך רותי,
    המדריכים שלך תמיד עושים חשק להפשיל שרוולים להיכנס למטבח ולחגוג!!!

    זה שאת עונה גם לדברים שכותבים לך, כל הכבוד באמת, דורש המון סבלנות והשקעה...

    שיהיה המשך יום מקסים

    אילת

    IP: 212.143.196.42דווח על תגובה זו

  • 9.

    כתבה מקסימה, רותי את גדולה!! (ל''ת)

    מאיה, 14/01/08 17:58


    IP: 192.115.83.5דווח על תגובה זו

  • 8.

    מספיק עם הכתבות הלעוסות.

    אבי, 13/11/07 00:31

    אם זה היה תלוי בי היית מתה מזמן מרעב. מעגלי הזמן והנושאים שחוזרים כל הזמן.
    די נמאסת!

    IP: 62.219.119.209דווח על תגובה זו

  • 7.

    בקשה לקמח שיפון

    -, 12/11/07 21:27

    היות ואני לא אוכלת קמח רגיל, וקמח שיפון בקושי, תהיתי האם ניתן להכין מוצרים (פסטה???) מקמח שיפון.

    IP: 62.90.18.189דווח על תגובה זו

  • 6.

    נפלא! תענוג! (ל''ת)

    אחד, 12/11/07 18:21


    IP: 89.138.86.8דווח על תגובה זו

  • 5.

    שאלה - פסטה מקמח מלא

    ליאת, 12/11/07 14:44

    אני לא אוכלת קמח לבן

    רוצה להכין ולהחליף את הקמח הרגיל בקמח מלא.
    השאלה:
    מה ההמרה לקמח מלא כלומר, מה הכמות שצריך במקום הקמח הרגיל
    והאם צריך להוסיף עוד נוזלים או לשנות את כמות הביצים

    ובהזדמנות זו גם לניוקי
    יש לי מתכון מעולה לניוקי אבל בקמח רגיל
    כמה קמח מלא צריך לשים במקום?
    אם משהו יודע אשמח לעזרה

    האם יש חוקים קבועים להמרה בכמויות?

    תודה מראש למי שיעזור

    ליאת

    IP: 81.182.119.69דווח על תגובה זו

  • 4.

    פסטה להכנה מראש

    מירית, 12/11/07 14:14

    גיסתי עשתה פסטה לבד מילתה בכל מיני סוגים של גבינה כמובן שהיא הכינה מראש והיקפיאה כשהוציאה מהמקפיא הכל היה דבוק היא הניחה שיכבה של פסטה ןניילון מה עושים עם רוצים להכין מראש ולהקפיא אשמח לתשובה

    IP: 77.124.19.204דווח על תגובה זו

    • הקפאה

      רותי רוסו, 12/11/07 18:59

      בצק מחיטת דורום שהתייבש מעט אין בעיה להקפיא. בצק מקמח רגיל, אחרי אין ספור ניסיונות, כי גם אני בבית מכינה כמות ומקפיאה, דורש נייר אפייה בין שכבה לשכבה. אני ואחותי הופכות את הרביולי ליום חג, ממלאות כמויות, מקפיאות המון, חושבות שיש לנו מלאי מלחמתי, אך מחסלות אותו בתוך שבוע. טעים וקל, מה לעשות.

      IP: 79.182.247.185 דווח על תגובה זו

    • גם במסעדות הכי טובות מקפיאים פסטה. מסדרים את הרביולי

      דורית, 13/11/07 14:58

      על גבי מגש מרופד בנייר אפיה מקומח קלות. מקפידים שלא יהיו צמודים אחד לשני. לאחר שקפאו ניתן להעביר לקופסא ולשמור במקפיא מספר חודשים. אפשר להפריד בנייר פרגמנט, אבל אם הרביולי קפאו לחלוטין אין צורך (הם נדבקים אחד לשני, רק כאשר אינם קפואים).
      פטוצ'יני מביאים לחצי ייבוש באויר החדר, עורמים בחבילות של 90-100 גרם (מנה אישית) ומקפיאים.

      IP: 213.8.130.44 דווח על תגובה זו

    • הפשרה

      נטע, 19/06/09 09:46

      אחרי ההקפאה, איך מפשירים? צריך קודם להפשיר בטמפרטורת החדש או שאפשר ישר לזרוק למים חמים

      IP: 85.159.160.207 דווח על תגובה זו

  • 3.

    WOW יופי של כתבה

    חנה'לה אופה קטנ, 12/11/07 13:58

    כתוב מצויין - תענוג!!!

    IP: 80.178.194.204דווח על תגובה זו

  • 2.

    האם ניתן לערבב קמחים?

    יעל, 12/11/07 12:12

    ואז לשלב בין מרקם טוב לטעם...

    IP: 132.66.38.246דווח על תגובה זו

    • לערבב בין קמחים

      רותי רוסו, 12/11/07 18:56

      אפשר אבל למה? אם כבר טרחת והבאת קמח דורום תשתמשי בו. אם אין לך מרדדת (מכונת פסטה) תרדדי במערוך עם קצת מאמץ או תרכשי אחת (מאה שקלים בחנויות לציוד מטבח, בלי תוספות מיוחדות- מומלץ!).
      אגב, עם מכונת הפסטה את יכולה לרדד כל בצק בלי שום מאמץ.

      IP: 79.182.247.185 דווח על תגובה זו

    • ערבוב הקמחים זו הדרך האידיאלית להכין בצק איכותי ובעל מרקם אלסטי

      שפית, 13/11/07 10:56

      שיהי גם הוח מאוד לעבודה

      IP: 213.8.130.44 דווח על תגובה זו

    • מרקם אידיאלי מתקבל על ידי שילוב של דורום וקמח רגיל

      דורית, 13/11/07 14:53

      באיטלה משתמשים בקמח בטחינה עדינה מאוד (00) שניתן להשיג אותו בארץ.
      קמח רגיל בלבד יתן מרקם רך מדי ולא עשיר.
      קמח דורום בלבד יתן מרקם קשה ודחוס.
      שילוב של דורום וקמח רגיל יתן מרקם אלסטי ועשיר.

      IP: 213.8.130.44 דווח על תגובה זו

  • 1.

    איפה להשיג?

    פסטטי, 12/11/07 12:10

    איפה ניתן להשיג קמח דורום- לא מצאתי בשום חנות

    IP: 85.250.5.233דווח על תגובה זו

    • קמח דורום

      רותי רוסו, 12/11/07 18:53

      בחנויות טבע ומעדניות. אני מצאתי ב''עדן'' בנתניה (יש גם באור יהודה), ואחר גיליתי שגם במכולת השכונתית של משה, ברמות השבים, יש. כדאי לעשות בדיקה טלפונית לפני שבאים. שווה את הטרחה.

      IP: 79.182.247.185 דווח על תגובה זו

    • בכמה מקומות

      דורית, 13/11/07 14:29

      קמח דורום איטלקי - ספייסס, מפגש מזרע, דלישס, סטופמרקט
      שטיבל - במרקטים הגדולים ואצל מר קייק

      IP: 213.8.130.44 דווח על תגובה זו