• 8.

    פילפליםיבשים של השף רפי כהן

    ריקי, 21/11/07 10:11

    השף רפי כהן בישל בתוכנית שום פילפל ושמן זית קציצות דגים עם פילפלים יבשים.
    לפי דבריו השף מיבש את הפילפלים בתנור.
    מה שאני לא יודעת הוא באיזה חום מייבשים את הפילפלים בתנור?

  • 7.

    אנסקי נראית דוקא שווה.

    דני, 10/11/07 16:36

    חבל שקשה לומר זאת על רפי כהן.
    בגדול כל החומר לעוס מאוד. כבר ראיני את כהן מספר את ספורי הקוסקוס אצל חיים כהן ובעוד מקום. נראה כי לנוכח מפלצות הקולינאריה המתחדשות וממציעות רפי כהן עם רפאל שלו בירידה דראסטית גם בתפוסה גם ברמת האוכל. הניסיון הפתטי בבר שנכנס נוחל כרגע כישלון ונראה שהקהל רוצה קצת יותר מקוסקוס פלצני במחיריים עם אוירה מלונאית ובמחירים שערורייתים ובמקום אם אוירה י ש נ ה, רפאל!

  • 6.

    עוד כתבה נהדרת של אנסקי (ל''ת)

    אהבתי, 10/11/07 12:41

  • 5.

    קוסקוס להכנה קלה ומהירה

    לבנה, 10/11/07 08:21

    עם כל הכבוד לרפי כהן ויש לי אליו הרבה כבוד-
    ההערה שלו לגבי הקוסקוס המוכן פשוט איננה נכונה ואפילו פוגעת. אני מבינה את הכבוד של השף המבקש להכין קוסקוס במו ידיו , אך אנא, תנסה פעם בשקט, במטבח בבית, מבלי שיראו ,להכין קוסקוס מוכן ותופתע מהתוצאה.זה בדיוק אותו קוקסקוס שעובר את 3 שלבי ההכנה , במקום ביד במכונה. הסבתות עדיין לא מוכנות להכין כך את הקוסקוס, אך הבנות , מבלי שהן מספרות כבר מגישות לבני המשפחה את הקוסקוס המכונה בכתבה ''אינסטנט''.

    • אין מקום להשוואה.

      אבי, 11/11/07 09:08

      גם בעיניים עצומות ובאף סתום ניתן להבחין בין קוסקוס ביתי לתעשייתי.

      כמו ההבדל בין קוקה קולה לדיאט!

  • 4.

    עכשיו אני מבינה איך מתפשטת מחלת הפרה המשוגעת. מהמוחות של גב אנסקי. (ל''ת)

    פרה, 10/11/07 06:02

  • 3.

    קוסקוס מתוק עם גרגרי רימונים

    שושנה עיני, 09/11/07 21:40

    ניתן להכין מנה מתוקה וטעימה מצלחת קוסקוס+כף קינמון+1-2 (לפי הטעם)כפות סוכר +גרגרי רימון. לערבב ולאכול בהנאה

  • 2.

    מסובך

    טוני, 09/11/07 21:27

    כל כך הרבה כתוב ש אין חשק
    להתחיל לבשל

  • 1.

    רק מלקרוא עליתי כמה ק''ג. (ל''ת)

    בזרנו, 09/11/07 18:53