• 9.

    תוספות של קצבים

    רונן, 28/10/07 13:31

    אכלנו בסופ"ש האחרון ברובינשטיין.
    ללא ספק הבשר יוצא מן הכלל.
    וגם לי היה צורם קצת הפער בין רמת הבשר ועשייתו לבין התוספות שהוגשו.
    בניגוד לתוספות החמות הסלט והחסות שהוגשו היו רעננים חיוניים וטעימים מאוד.

  • 8.

    ביקשתי את הבשר שלי רייר

    אלי, 28/10/07 01:19

    קבלתי אותו דאן.

    ניסיתי להחזיר וניסו לשכנע אותי שקצת ורוד-אפור בחלק העבה של הבשר הופך אותו לרייר.

    הייתי צריך להתעקש כדי שיחזירו אותו ויצלו חתיכה אחרת לדרגת רייר.
    בינתיים, עם כל הזמן שעבר האחרים סיימו ורצו ללכת.

    אכלתם פעם סטייק עם ארבעה חבר'ה שרק מחכים שתסיימו כדי ללכת הביתה?

  • 7.

    רובינשטיין-אבטחה

    יואב, 27/10/07 19:13

    החלק הכי מעניין לדעתי הוא תשלום של 4 ש''ח אבטחה
    שאלתי היא:
    האם אני שותף במסעדה שאני צריך להשתתף בעלות האבטחה?
    האם מחירי המסעדה אינם מכסים את עלות האבטחה?
    ושאלת מיליון הדולר!!!!
    נניח שבערב אחד אוכלים במסעדה 80-100 סועדים, עלות השומר של האבטחה היא כ-21 ש''ח לשעה, עשו את החשבון, האם זה עוד הכנסה צדדית נוספת למסעדה?

  • 6.

    מה עם 10bis ועסקית?

    פולג, 27/10/07 10:20

    אחלה אחלה מסעדה אך מה עם העובדים באזור - לא מגיע להם גם קצת קניבליזם.
    תבואו עם מחירים נורמליים ו10bis או cibusוזה ישתלם לכם....

    אין כמו איזה סטייק לבן לארוחת צהריים.....

  • 5.

    רובינשטיין??? מה זה בית אבות.

    עופר, 27/10/07 09:04

    תקדמו למאה 21 .

  • 4.

    מחשבות נוגות על בשר...

    אחד שניסה, 27/10/07 08:46

    פרשת טיב טעם וזוגלובק רומזים על הצפוי למי שמוכן להסתכן ולאכול בשר. הוסיפו לזה את הקלות הבלתי נסבלת בה ניתן להעביר תוצרת חקלאית מהשטחים לישראל, והרי לכם ממש סכנת נפשות. נסו צמחונות. האמינו לי שתוך חודש של התנזרות מבשר תזדעזעו מהמחשבה שהדבר המגעיל הזה היה לחלק מהתפריט שלכם, שלא לדבר על כך התחושה הטובה הנובעת מכך שהקיום שלכם לא כרוך בהוצאה להורג ברוטאלית של ייצורים שלא עשו לכם דבר רע.

    • תאמין לי, ניסיתי וכמעט הפכתי לקניבל

      י., 27/10/07 09:18

      צמחונות משרישים (איך מתרגמים PUN INTENDED?) מינקות או בכלל לא. יכול להיות שאלה האוכלים בשר מכובס או סטייק עשוי עד הסוף (רצח סדרתי של אותו קורבן), יוכלו להתרגל לצמחונות. מי שכמוני אוהב סטייקים ששכווה אמצעית נותרת חיה לחלוטין פשוט לא יכול לוותר. אכלתי כבר קילו שלם של סטייק רייר ומע' העיכול לא הרגישה. 300 גרם סטייק עשוי מדי ואני בנוקאוט.

      אני לא יודע מאיפה נחת עליך ענין ה''יצורים שלא עשו לכם דבר רע''. יצא לי לעבוד ברפת ומבחינתי אני מוריד את מפלס הסירחון שפרות משאירות. העלאת הגירה שלהן פוגעת באוזון ולבסוף זה גם טעים. כבונוס, הדם בסטייק עשוי חלקית נספג מהר במערכת ומספק אנרגיה וחיוניות.

      • צריך לשלוח אותך ליום עיון בבית מטבחיים

        כ, 27/10/07 12:38

        ותאמין לי שלא רק שלא תוכל להכניס בשר לפה, אתה אפילו תמנע מלהביט בבשר חי, שלא לדבר על סיוטים בלילה.

      • אילו היית חי בצואה של עצמך, כמו הפרה, היית מסריח לא פחות

        מישה, 27/10/07 12:41

        ואולי אפילו יותר

    • ועכשיו גמ חנויות מגה.לדעתי צריכ לקנות בשר מהפרה עצמה אחרת וגמ אז לכ

      איש מודיענ, 27/10/07 10:12

      תדע ממי היא קנתה אותו.

  • 3.

    שגיא היית סלחן ורחמן

    מיקי ניר, 26/10/07 17:00

    מסעדה המגישה רטבים תעשייתיים של קנור או אולי של אוסם, מסעדה של מפעל בשר שאין בה פלטת נקניקי המפעל, מסעדה המחזיקה גריל-מן שאינו יודע את ההבדל בין מדיום לוול-דאן, מסעדה כזו תתמוגג מהר או שתהפוך לשיפודייה.
    חוץ מהשרות המקסים של מנהלת המשמרת, זו הייתה אכזבה אחת גדולה, חבל!!!

  • 2.

    מחננו קדוש וטהור

    מוסא קאראף, 26/10/07 16:06

    אפשר לקבל כהן בלי השגיא??

    • מחנכם איננו טהור

      מחלל שבת, 27/10/07 08:42

      וגם איננו קדוש. מי שדוחף את אפו לצלחת שכנו יוצא עם אף מטונף.

  • 1.

    מסעדת עשר

    שורץ, 26/10/07 10:48

    אכלנו בה מס' פעמים.
    הסטייק טעים מאד.אהבנו!!!!
    גם האורח שלקח פלטת פירות ים מעורבת נהנה מאד. ביחוד מן הרוטב המעולה של הפלטה.
    גם השניצל ברוטב טריאקי.טעים טעים.
    הפירה וגם תפוחי האדמה ברוטב טריאקי נהדרים.
    מנות הפתיחה טעימות, ביחוד עם הלחם החם והנהדר.
    קנקן לימונדה גדול וטעים.
    יחס המלצרים מעולה. גם בצהרים וגם ערב.
    אוכלים שבעים והאוכל לא ''כבד'' בנשמה.
    נחזור בשמחה.

    • ואתם בטח לקוחות ולא היחצנים הכי שקופים שיש

      ליאור, 26/10/07 22:39

      נמאסתם!!!

    • תגובה של חובבנים חחחחחחחח....

      הב הארנב מחצב, 27/10/07 09:15

      עובדים עם משרד יח''צ מתחיל?