זאת המסעדה לא ברור איך החזיקה מעמד זמן רב כל כך..מעולם לא היתה כשרה (למעשה היתה אנטי כשרה, עם חזיר לכל דורש).
מה שמימן את המסעדה הזאת עד היום, היה חוסר האמונה של היהודי באוכל כשר (ולו במעט)...
ביום שהמסעדה הזאת תסגר בגלל חוסר בלקוחות, תדע - הגאולה פה!
..והגיעה זמן גאולתכם...
אני שונאת כבד בריבת בצל וקונפטי עגבניות עם נגיעות של אספרגוס, או רביולי ממולא בחלב סרטנים עשוי מקמח שבעה דגנים וקש. באוכל צריך שהמנה תהיה גדולה והשם קצר ולא להפך.