• 21.

    אם כבר מדברים קולינריה, קצת פחות מרור וטיפה יותר דבש לא היו מזיקים

    נעמה, 18/09/07 18:44

    לך, גברת-מתנשאת-מבקרת-אנינה, (המקפים במקור).
    מה זה צריך להיות, ההשתלחות המתלהמת הארסית הזאת? כולה ספר מתכונים קליל, חביב, וטוב בדיוק לאותו קהל שלפיד מייעדת אותו. כלומר, לי. בין השאר.
    כן, תקראי לי אייטיז אם את רוצה. מה רע?
    מי שהספר הזה קטן עליו, שלא יקנה. אני כן.
    וגמר חתימה טובה.

  • 20.

    כל כך הרבה מילים על כלום.

    חנה, 18/09/07 12:33

    אפשר היה למאט בכתיבה ואנליזה אינלקטואלית של פסיכולוגיית המטקונים ולתת דוגמא אחת לפחות.

  • 19.

    משפחת לפיד היקרה

    זוגתי שתחייה, 18/09/07 12:27

    רדיפת הממון היא חלק בלתי נפרד מחייכם. אין לכם רגע דל.

    ספר בישולים אללק. רות סירקיס?? אין מה להשוות בכלל. לקלף תפוחי אדמה לא היתה נותנת לה.

    נמאס עלי הזוג הזה.....

    ותגובה לכותב. מירב מיכאלי אוכלת הכל.

  • 18.

    מה מביא משפחה כזו לחשוב שהם באמת מעניינים מישהו?

    ., 18/09/07 12:23

    כל היום כולם צועדים בכלי התקשורת, ממלאים לנו את המסכים השונים.
    די, תנוחו קצת.

  • 17.

    הספר הזה זו הנפיחה שבאה אחרי ארוחה רעה (ל''ת)

    גבי, 18/09/07 12:17

  • 16.

    ברור שמעריבNRG יקטלו את הספר,כי הוא יצא בהוצאת ''ידיעות''.

    דוד, 18/09/07 12:14

    אל תאמינו לאף מילה.הכל אינטרסים.

  • 15.

    חבל שליהי לפיד לא חוזרת לעשות את מה שהיא עושה הכי טוב - לצלם (ל''ת)

    מחיר הספר מוגזם, 18/09/07 12:08

  • 14.

    מה הרוע מוסיף???????????????

    שפרה, 18/09/07 12:05

    כל ביקורת לגיטימית ובוודאי הבעת דעה,לא הכל צריך למצוא חן ואין צורך להתחנחן ולהתלקק-אבל-אבל-השורה האחרונה בכתבה רושפת רוע מיותר ובאמת שזה אחד הדברים הפחות נחוצים לנו במדינה,וווווווווו-נדמה לי שזו היתה אמורה להיות ביקורת מקצועית,לא זכור לי רוע כמרכיב יסודי ,כדרישה...לנ''ל אנא,בואו נשנה גישה בשנה הבאה עלינו לטובה כילדבר טוב,לכתוב טוב ולעשות טוב יכול להועיל לכולנו,בברכת גמר חתימה טובה תרתי משמע

  • 13.

    חלם זה כאן

    דרור, 18/09/07 11:55

    איך יכול להיות שמי שאינה יודעת להכין חביתה-מוציאה ספר מתכונים??באמת אין סוף לרדידות.

    • פשוט מאוד-קרא את תגובה-2 (ל''ת)

      אביב, 18/09/07 12:09

  • 12.

    כל הכבוד. הגיע הזמן להתחשב גם בנו

    ליאורה, 18/09/07 11:54

    כל הכבוד ליהיא! יש אנשים שאינם יודעים את מלאכת המטבח.
    רכשתי את הספר שלך. ההכנות הן קצרות ותמציתיות וזה מה שחשוב מבחינתי.
    אין צורך בפלצנות או מקצועיות. את מה שחיפשתי.

    תודה לך
    ליאורה.

  • 11.

    אוסף מתוך הטור של ליהיא?!?!?!

    דדשש, 18/09/07 11:53

    הטור הכי גרוע בעיתון, יותר גרוע מידיעות פירסומיות, ועוד לעשות ממנו אוסף?!?!?! הנחמה היחידה של הטור היתה שלמחרת יעתפו בו דגים, אך כאשר זה ספר יש חשש שגם הדורות הבאים יחשפו לכך. להקים מייד ועדת חקירה!!!!

  • 10.

    עם המשפחה הזאת?

    מה יהיה הסוף?, 18/09/07 11:47

    הם צצים כל פעם עם איזה משהו אחר, פעם הבעל מפרסם משהו פעם האבא של הבעל נהיה פוליטיקאי (כושל יש לומר), ופעם האשה מתחילה לבשל. די נמאס כבר........
    במיוחד ששום דבר מיוחד לא יוצא מכל היציאות שלהם.אפילו הבעל כבר לא כותב משהו, אם כי יצויין לזכותו שהוא עוד היחיד שראוי להתייחסות כלשהי.
    והכי מעניין !!!! מה חושבת הקוראת מירב מ. שמאוד אוהבת אוכל, על המתכונים בספר החדש ..........................................

    • מה עדיף משפחה שבה האבא גונב את עתיקות המדינה והבת משמיצה את ישראל

      בענייני משפחות, 18/09/07 23:37

      בחו''ל?

  • 9.

    ליהי, לא חייבים בכוח. (ל''ת)

    הילי, 18/09/07 11:26

  • 8.

    מה חשוב תוכן הספר?

    זוהר, 18/09/07 11:20

    הרי, אנשים לא צורכים "ידוענים" כי יש להם מה להציע בתחום כלשהו (שירה, משחק, כתיבה). ה"ידוענות" היא-היא המוצר שאנשים צורכים. ה"ידוענות" היא בריחה מהמציאות. היא פנטזיה. היא הזדהות. היא התבטלות. היא הרבה דברים שאין בינם לבין ממש כל קשר.

  • 7.

    118 ש"ח !!! מה הם חושבים לעצמם!?

    לילי, 18/09/07 11:15

    שאנו עד כדי כך מטומטמים.ועוד לאיזה מתכונים.חוצפה, מי צריך ורוצה את הספר הזה בכלל פראייר מי שיקנה.

  • 6.

    ספר מקסים וקליל

    מירב, 18/09/07 11:11

    הספר מוגש בקלילות ופשטות וזה הצורה הכי יפה, כמו כן גם האוכל פשוט וקל וכייפי להכין, יש מכל מגוון המאכלים והמסעדות וזה מיוחד ונחמד ביותר במיוחד התוספת של הכתיבה שלה , מצחיק ונהדר כל הכבוד!!!

  • 5.

    על הפנים

    סתם, אני, 18/09/07 10:14

    רציתי לקנות ספר בישול. בתור מי שלא מבשל ורוצה להתחיל הזדעתי מהשטויות שכתובות שם. וכן. גם למתחילים מגיע יותר מסלט כרוב

  • 4.

    עלעלתי בספר הבישול שלה - לא שווה לקנות אותו

    מיכל, 18/09/07 10:08

    קצת צילומים, קצת הגיגים טיפשיים (כשאישה עצבנית לא לומר לה 1..2.. - מזה השטויות האלה???) והמתכונים שהם ממש ממש משעממים הם לא עילה להוציא ספר בישול!!! ממש ממש מאכזב.

  • 3.

    כמה התנשאות

    בשלנית צעירה, 18/09/07 09:44

    הנחת הבסיס שספרי בישול מיועדים ל ''קבוצת התייחסות בשלנית בעליל'' היא שגויה. האם לא מטרת הספר להדריך וללמד גם את ''הלא בשלניים בעליל''?
    ומעבר לכך- לא כל פעם שאני מכינה ארוחת ערב בא לי לצאת למסע בחנויות בחיפוש אחר מרכיבים לא ברורים. לפעמים בא לי תפוח אדמה מוקרם עם סלט כרוב בצד.

    • אז כנסי לגוגל ורשמי ''תפוח אדמה מוקרם עם סלט כרוב בצד'' וקבלי

      היי אהבלה, 18/09/07 10:30

      עשרות מתכונים בלי לשלם 118 שקל..

    • כל כך מסכימה- למי יש כוח או זמן להכין מאכלים פלצניים

      למה לקרוא בשמות, 18/09/07 23:34

      אולי למי שזאת פרנסתו- זה נחמד- אבל לי אין זמן או עניין בלברר איפה משיגים כל מיני רכיבים עם שמות מפוצצים.

      למה שאכנס לגוגל ואתחיל לעשות חיפושים ומחקר אם אפשר למצוא בקלות בספר- רעיונות שמתאימים לארוחות לא פלצניות. אם אין רעיון ולא עבר לי בראש ''תפוח אדמה מוקרם...''?

  • 2.

    עזבו..היא ''סופרת''!!וגם יאיר..''סופר..''ואבא טומי? גם ''סופר''..עכשיו

    רונן, 18/09/07 09:21

    למבחן קצר..
    מי זוכר 2 ספרים של יאיר לפיד?
    שורה מספרו?
    משפט ..?

    במדינת ''ערוץ 2'' כל ממזר מלך..כל ריק ופוחז..''איש רוח..''
    כל גובניק בעיתון ''למחנה''..רמטכ''ל..

    העדר שמצביע לקדימה & גמלאים& עמיר פרץ..שמרקיב עצמו למוות מול תוכניות פיגולים כמו לרקוד עם כוכבים למניהם..
    ונוהה אחרי בלונים המלאים אויר חם...
    ראוי שאלה יהיו ''סופריו''..

    • מסכים עם כל מילה

      משה, 18/09/07 09:36

      כל פעם שאני מנסה לקרוא ''מאמר'' של יאיר לפיד, אני פשוט נשבר בשורה הרביעית. כל כך בנאלי ורדוד.

      • צודק!!! (ל''ת)

        אור, 18/09/07 11:57

    • אלבי ספר גאוני

      חיה, 18/09/07 10:06

      אנחנו כבר שנים מצטטים ממנו

      מה השעה? ''שתים עשרה וחצי''

      קורע.

    • רונן אתה סופר! (ל''ת)

      אולי משורר!, 18/09/07 11:08

  • 1.

    מעולה!! הכי קפולסקי שיק. לגבי תרומת הספר...

    התימניה מספיר, 18/09/07 08:58

    כמי שהולך להתחיל לבשל לעצמו בשנים הקרובות, אשמח למתכונים פשוטים וקלים. מצד שני, תפוחי אדמה מוקרמים? מזה פה, אפרופו?