• 4.

    כמה בורות אפשר לבלוע עם קציצה אחת!

    miriam, 10/09/07 05:54

    לא קרפיון היה הדג שבו השתמשו יהודי ארופה אלא זאב מים, דג נהרות טורף.
    מידת המתיקות של הדג תלויה במקור הגיאוגרפי, מזרחה יותר מתוק וככל שקרוב יותר למרכז ארופה - פחות מתוק.

  • 3.

    אותו תצלום גפילטא בכל המדיות

    סיגל, 09/09/07 18:10

    תגוונו גם עם זה תצלום שמקבלים
    בטח צילמו עוד זוית או שתיים
    אתם בכל זאת מעריב....

  • 2.

    תחרות אכילת גפילטע פיש!!

    תמיד פולני, 09/09/07 13:43

    https://www.makorrishon.co.il/nrg/online/12/ART/991/650.html

  • 1.

    למי שרוצה לדעת איך להפוך את המרק של הדג לגוש אחד כך שאפשר אפילו

    מכור לגעפילטע, 09/09/07 13:36

    לפרוס את המרק
    פשוט תבקשו מהדייג לתת לכם את העור של הקרפיון ותשטפו בבית ותבשלו את הדג עם העור
    את המרק של הדג תשימו במקרר ליום אחד
    זה פשוט להתלקק על זה

    • yummmmmmmmmmm (ל''ת)

      sishi, 10/09/07 09:02