• 60.

    דלאד

    מיכל, 29/10/07 22:06

    מקום יפה מאוד עיצוב יפה אוכל טעים ומה שיפה שם שיש שם כמה טבחים חמודים ולא האמנתי שיש טבחים כל כך סקסיים במסעדות.

  • 59.

    דלאד

    מיכל, 29/10/07 22:06

    מקום יפה מאוד עיצוב יפה אוכל טעים ומה שיפה שם שיש שם כמה טבחים חמודים ולא האמנתי שיש טבחים כל כך סקסיים במסעדות.

  • 58.

    דלאד

    מיכל, 29/10/07 22:04

    מקום יפה מאוד עיצוב יפה אוכל טעים ומה שיפה שם שיש שם כמה טבחים חמודים ולא האמנתי שיש טבחים כל כך סקסיים במסעדות.

  • 57.

    גיבוב שטויות

    מיקי, 30/09/07 23:24

    שגיא, בד''כ אתה מדייק, אבל הפעם מה בדיוק יש לך יש לך נגד הבעלים?

    אין קשר בין הכתוב למציאות.

    מסעדה מעולה, מנות מעודנות ומנות אחרונות הורסות.

  • 56.

    קראתי-לא האמנתי-בכ''ז הלכתי-סבלתי.

    שי, 26/09/07 15:53

    מודה, גם אני לא יותר חכם מילד בכיתה ו'.

  • 55.

    הכתבה- בדיחה גרועה. דלאל -אחד המקומות הטובים בתל אביב

    זונדהיים, 17/09/07 02:37

    חחח.. בדיחה גרועה של שגיא כהן.
    דלאל מאז נפתח- הוא אחד המקומות הטובים והנעימים בתל אביב. העיצוב מדהים והאכל מצוין!!!

  • 54.

    הגענו, אכלנו , נהננו, שילמנו

    שולית, 11/09/07 13:44

    היתי פעמיים בדלאל.
    עיצוב מעניין, מסעדה "שיקית" , נראה שהושקעה מחשבה בכל פרט מהכורסאות ועד המאפרות.

    אחלה אוכל. אומנם לא פסגת הקולנריות אבל בהחלט טעים. כל המנות שאכלנו היה טעימות כולל מנות ראשונות וקינוחים. גם המחיר היה סביר ביותר. ממליצה בחום

  • 53.

    סיכום העניין

    תמרה, 10/09/07 18:28

    די מפתיע שיש תגובות של סתם כאלו שחלפו במקרה ונכנסו לאכול גם כארבעה ימים לאחר שנכתבה הכתבה. לעניינו של דבר, להגיע במקרה, לא הגיוני, המקום שוכן במקום די לא ברור; בעלי הבית הם אומנם תושבי השכונה אך אנשים (אישה) מאד עשירה מבית; האקלקטיות לא מקרית (אלא יש לה אח אדריכל, טעם טוב ונסיון בהפקת אירועים ועיצובם); השף הוא לא חדש בשטח אלא השף של מאנטה ריי; בכתבה חסרים פרטים חיוניים ככאלה, ואכן הייתה קטילה מגעילה, אך התגובות מאד לא אמינות ונראות מטעם הבעלים/החברים של הבעלים/המסעדה/משרד היח''צ וכו'. ההצעה: לחזור לשם בעוד חודש, ואז נראה לאן נושבת הרוח. בהצלחה לכולם בכל מקרה, הרי כל אחד עושה את עבודתו. אגב, גם אם נכון ששגיא שמנמן אין פסול - אחרי הכל הוא מבקר אוכל! ולמה לרדת עליו? זה לא לעניין ולא ענייני. חרצובות הלשון הפכו לתרבות אצלנו ולכן לא ברור מה קרה לכל המגיבים שנהיו עדיני נפש (ע''ע הביקורות שלכם על נינט לדוגמה). מאידך, דימוי שריפת המועדון - לא לעניין, גם אם היה אמור להצחיק.

  • 52.

    שחיטה לא כשרה

    יניב, 10/09/07 01:54

    אם לא הייתי מזהה לא מעט מהאלמנטים שתיאר כהן כחלק מהחוויה הטראומטית שלו במסעדה, הייתי עובר הלאה ולא מקשר את הטור רווי השטנה הזה למסעדה שאכלתי בה לפני שבועיים.

    בשביל הספקנים שבמגיבים, הנה ביקורת מפרגנת חלקית.
    אכן, השירות היה חובבני, ובאורח פלא הפיקולו נראה הרבה יותר מקצועי מהמלצרית שהתפתלה לצד השולחן שלנו, שהיה צר מלהכיל את שנדרש (ובדיעבד כנראה שגם אנחנו יכולנו לסחוט ממנה הודאה שגם אמא שלה בהקפאה).
    המנות העיקריות (חלקן הוזכרו בטור) היו טובות, לא מצויינות, אך רחוקות מתיאוריו הריחניים של כהן. לא משהו לרוץ לספר לחברים, אבל לא סיבה שלא לחזור למסעדה (בשביל המנות הראשונות, בהמשך).
    הקינוחים היו, מה שנקרא, ''יציאות מעניינות'', וגבלו בתת טעם. הבלינצ'ס, לדוגמא, יכול היה להשאר כותרת בתפריט ולא היינו מרגישים אותו פחות אם לא היה מגיע אל השולחן. מנת התאנים היתה מינימליסטית עד תיאורטית, מגרה ולא מספקת.

    מאידך, המנות הראשונות הכילו לא מעט פירות ים, שלא יתכן שעברו הקפאה. לכל מנה היה את הטוויסט הפשוט והמרשים בטעם ובתיבול, מה שהותיר אותנו בצפייה גדולה, שכאמור לא התממשה במנה העיקרית.

    הערב לחלוטין לא היה זוועה. הסכמנו מסביב לשולחן שהמקום לא מושלם, אך החוויה הכללית היתה נעימה ביותר ותצדיק ביקור חוזר.

    אני מוכרח לציין שהאופן בו תיאר מר כהן את חוויתו שלו כל כך שלילי ולא ענייני בעיני, עד כדי כך שרק מקריאת הטור חטפתי קילקול. אני יודע לאן לא אחזור, ישנם מבקרי מסעדות תרבותיים וענייניים יותר (איזה מועדון כתבת שישרף? מונחי הכדורגל שלך חוזרים אליך בבננה).

  • 51.

    גולן, השף שלהם, לא במציאות. האוכל באמת זוועה (ל''ת)

    אבי ג., 09/09/07 22:14

  • 50.

    ד"ר תציל אותי

    חיים, 09/09/07 14:36

    כולה ביקורת על מסעדה, מה אתם מתלהמים בטירוף כזה, מצד שני ד"ר כהן נראה לי באיזה מקום שגם אתה קצת התלהבת יתר על המידה להכניס לבעלת הבית "; (אם בעלת הבית קוראת את זה עכשיו ומתרגזת עליי, אני מציע לה ניסוי קטן: שבי ליד אחד משולחנות הפטיו הזוגיים, בקשי שישימו לך במרכז השולחן את כלי המתכת העצום שבו אתם מגישים את הלחם, ועכשיו שישימו על השולחן גם את הצלחות הגדולות של המנה העיקרית - ריקות, בשום פנים אל תיגעי במה שמגישים שם - ואת הצלחות הקטנות שבהן אתם משתמשים לתוספות. עכשיו הכול ברור?). לא נראה לי שלפלוני אלמוני היית עושה כן וזה לא יפה.

    הייתי במקום אכלתי בו לא רע כמו ששגיא כותב ומאידך לא מצדיק מלחמת עולם כזאת מצד הגרופיס.

    שנה טובה לכולם.

  • 49.

    אני תמיד עוקב אחרי שגיא

    מוטי, 08/09/07 23:19

    ולא נופל אף פעם,סומך עליו תמיד.

  • 48.

    40 ש''ח טיפ?????

    עזיז המתיז, 08/09/07 21:32

    ואתה מתבכיין על 8 שקל לטחינה?
    25 ש''ח טיפ זה הסטנדרט להזמנה כזאת.

  • 47.

    מישהו הבין?

    התחכמות מיותרת, 08/09/07 20:13

    ''אם בעלת הבית קוראת את זה עכשיו ומתרגזת עליי, אני מציע לה ניסוי קטן... עכשיו הכול ברור?)'' - לא, לא ברור. אתה לא כותב לבעלת הבית אלא לקוראים- אז למה התכוונת? הבנו שניסית לצאת שנון אבל מצטערת, פשוט לא הבנתי מה הניסוי אמור להוכיח. שאין מספיק מקום? שמה, לעזאזל?!

    • כן, השולחן קטן. זה בסדר גם להבין רמז מדי פעם. (ל''ת)

      כפית, 19/09/07 14:52

  • 46.

    בעלי המסעדה נשמעים רע

    סם, 08/09/07 19:04

    דורסנים וחוצפנים כל התשובות שקופות.טפשים הוא מנסה לעזור לכם
    תגידו תודה ותתקנו
    נ.ב
    אתם עולבים בנו

  • 45.

    אני לא מבינה באוכל, אבל היה כיף לקרוא. (ל''ת)

    ד, 08/09/07 18:36

  • 44.

    איזה גו'ב תפס לו

    מישהי, 08/09/07 15:26

    איך מגיעים להיות מבקר מסעדה???
    מה זה פרוטקציות הלואי עלי
    מישהיו יודע אולי?

  • 43.

    כל מילה בסלע

    משה, 08/09/07 14:48

    כל מילה נכונה. אכלנו שם לפני שבועיים והאוכל היה זוועתי. חלק מהמנות שהיו בתפריט לא היה ניתן לקבל

    • איך שבועיים? המסעדה פתוחה רק שבוע. (ל''ת)

      דני, 08/09/07 18:12

  • 42.

    למה הוא השאיר טיפ של 40 שקל אם הוא כ''כ סבל?

    חבצלת, 08/09/07 14:02

    טיפ של 25 שקלים בהחלט היה מספיק למישהו שהתענה ב''דלאל'' כמו במרתפי האינקוויזיציה הקולינרית

  • 41.

    אכלתי שם בשבוע שעבר... ואכן זוועה

    אביעד פריגר, 08/09/07 13:30

    למרות שצוות המלצרים היה נחמד... היתה חוויה מאוד לא מוצלחת.

    האוכל רע, והכיסאות מאוד לא נוחים.

  • 40.

    ישבנו פעם ליד שגיא כהן וראינו איך הוא עובד....

    רמי ואורית, 08/09/07 10:14

    פעם אחת כזוג אזרחים לא יוצא דופן התמזל מזלנו וישבנו בשולחן סמוך לשגיא כהן באחת המסעדות וראינו אותו ואת בת זוגו (נחמדה ועדינה) בפעולה. הוא היה עסוק כל הזמן בנסיון להראות שהוא מנסה להיות אנונימי למרות הערות שהיו לו כל הזמן ובקול גבוה. הוא חיסל את הצלחות עד היסוד ואני הייתי בטוחה שהביקורת תהיה נפלאה מכייון שגם אנחנו נהננו. לתדהמתי הוא קטל את המסעדה שבועיים לאחר מכן עיתון סוף שבוע. היינו בהלם.
    גם אנחנו היינו בדאלל לפני 5 ימים ישבנו על הבר. האוכל היה טעים מאד, לא יקר והאווירה נהדרת. התערבתי עם בעלי שכהן יגיע למסעדה ויקטול אותה רק בגלל שהיא טרנדית וכך היה. האיש הזה פשוט לא אמין וחבל שנותנים לו לכתוב.

    • איך ידעתם שזה הוא?

      דני, 08/09/07 15:48

      איך ידעתם שזה הוא? ואיך מנסים להראות אנונימים?

    • לרמי ואורית היקרים מרמת גן

      בוז'י, 08/09/07 19:36

      אתם ממש אמינים בעיני

    • גם לי יש מסעדה בבעיות. איך מזמינים ממכם תגובה? (ל''ת)

      סעיד, 19/09/07 14:53

  • 39.

    רוב התגובות הם של בעל המסעדה ממש חוצפה .

    רפי, 08/09/07 09:20

    בכמקום לתת תשובה לגופה של הכתבה המשיבים דואגים לגוף הכותב.

  • 38.

    הרעלת קיבה

    יעל, 08/09/07 07:46

    אפילו אם הכל היה טוב, שום דבר לא שווה את הרעלת הקיבה הנוראה שקיבלנו שם. 2 מתוך 4 שאכלו דג הקיאו את נשמתם במשך יומיים למחרת. על טעם וריח אפשר להתווכח אבל המקום נראה כמו ....

    ראו הוזהרתם!

  • 37.

    וואו - מזמן לא קראתי כזו קטילה

    זה אפילו עושה, 08/09/07 01:59

    כדי לראות מה זה אבל מצד שני זה נשמע כמו תענוג יקר אז... כנראה שלא נלך.

    נ.ב
    באמת שלא קראתי כזו קטילה כבר ממזמן.

  • 36.

    כתבה אחרת ממישו רציני

    מעדיף, 08/09/07 01:49

    אולי כדאי לקרוא את הכתבה שיש עליהם באתר רסט,של מישו שמבין כמו גיל חובב ולא חובבן כמו השמנמן אדון כהן ......ברור שגיל יותר מקצועי..

    • אלא שגיל חובב לאו דווקא אובייקטיבי. (ל''ת)

      נתי, 08/09/07 06:32

      • ורסט זה אתר פרסומי! הרבה אנשים לא יודעים! (ל''ת)

        שלי, 14/09/07 12:01

  • 35.

    כנסו כנסו

    חכמים נמאסתם, 08/09/07 01:45

    רק רציתי לומר לכל האנשים החכמים--אם יש מישהו שעובד שם וכותב ביקורת טובה זה אמור דווקא לעזור לנו בשיקול הדעת ולא ההיפך מהסיבה המאוד פשוטה שהאנשים שעובדים שם אוכלים יום יום את האוכל הזה אז כנראה שהוא באמת טעים.....

    • הם אוכלים מתפריט עובדים. (ל''ת)

      חכם בלילה, 08/09/07 10:07

    • וכמובן שכל מילה מפיהם - דברי אמת... (ל''ת)

      יצחק, 08/09/07 19:34

  • 34.

    שגיא דובי לא לא

    אחת שיודעת, 08/09/07 01:41

    ברור שהמרמור של שגיא מגיע ממקום של פחד,חוסר בטחון ורוע,הסיבה היא משום שרוב אורחי המקום הם אנשים יפים,מפורסמים ומצליחנים כנראה...נדמה כאילו שגיא לא הצליח להשתלב בעולם זה ולכן הוא יורה את חיציו האינטלקטואלים. לכל עבר ובמיוחד לעברם של המוצלחונים..מזל שנתנו לך לכתוב רק על אוכל שמנמן.....

  • 33.

    איש קטן

    דורון, 08/09/07 00:55

    שאיש קטן עושה צל גדול (וקולני)... זה סימן השמש שוקעת... יצאת קטן שגיא. קטן וקטנוני...

  • 32.

    - הביקורת שלנו מהמקום -

    מתן ואפרת, 07/09/07 21:59

    אובכן, אני ובת זוגתי אכלנו שם בסופ''ש.
    ישבנו בפאטיו שציין שגיא, (ואכלנו גם את הלחם שציין וגם מנות עיקריות ועוד..) ועל אף מה שנאמר בכתבה, לנו היה נעים מאוד לשבת שם, והאווירה הייתה מעולה.
    עיקר האווירה נבנתה מהשרות המקצועי והחם, שאפילו כמלצר כבר 9 שנים, אין לי מילה רעה עליה. והגימור דווקא ניתן מהיופי של המקום, ואין זה משנה באמת אם הוא נראה כך מכיוון שהבעלים עיצבו אותו כך או ארכיטקט (מה שחשוב הוא שהעבודה יצאה יוצאת דופן!).
    האוכל דווקא היה טוב, ועוד יותר טוב היה היין- שנראה לי שזו חטא ללכת לדלאל ולא לשתות יין (מה שלא הופיע בחשבון של הכתבה). נדמה לי שדיי בתפריט יין הענק כדי להבין שבמקום כזה אי אפשר לדלג על זה.
    אנחנו בכל אופן נחזור שוב.
    ואולי שגיא יחזור לכדורגל.

    • בטח שתחזור... זאת הרי העבודה שלך (ל''ת)

      שקוף, 08/09/07 13:28

  • 31.

    מה אתה מבין באוכל שמן...

    שונא את שגיא, 07/09/07 21:33

    זאת אחת המסעדות הטובות שהייתי בהם!! וגם אם לא אהבת אז צריך לכתוב ככה?מה אתה קשור לאוכל בכלל חוץ מזה שאתה חתיכת שמן?
    תחזור לכדרוגל ותשתוק!

  • 30.

    קורא ולא מגיב

    רועי, 07/09/07 18:53

    בתור אחד שלא מגיב כמעט אף פעם הזדעזעתי מהביקורת ההרסנית הזו. בתור אחד שגר קרוב למקום הייתי שם כבר 4 פעמים בתקופת ההרצה. המקום- אחד היפים שיש, והאוכל טוב מאוד, עם טוויסט וממש לא פלצני. אני ממליץ בחום לנסות.

    • 4 פעמים בשבועיים???

      שלמה, 08/09/07 19:33

      ותודה גם לך. עכשיו אני יודע לעולם לא להגיע למסעדה הזאת.
      תמשיכו עם התגובות ''מטעם'' זה רק מחזק את הביקורת.

  • 29.

    אם היה טורח לקרוא ''הארץ''

    עומר, 07/09/07 16:28

    היה העיתונאי החרוץ מגלה שלא נשכר שום אדריכל לעצב את המקום,שהוקם על ידי שני תושבי השכונה שהפכו מחסני גרוטאות ישנים למסעדה חדשה.יכול להיות שזהו המקור לאנרכיה העיצובית, אבל בכל מקרה עדיף לדעת קודם כל על מה כותבים, לפני שממציאים.זו החובה האלמנטרית של מי שנותנים לו במה להביע את דעותיו בפני אלפי קוראים.

    • אחיה של הבעלים הוא אדריכל, והיא בת למשפחת אדריכלים (כלבו שלום) (ל''ת)

      ירון, 14/09/07 12:03

  • 28.

    קרעת, את האימאימה שלה'ם (ל''ת)

    מיכאלה, 07/09/07 15:25

  • 27.

    לא קראתי למה שאבזבז זמן לקרוא משהו לא חיובי? הכתבה נראת לא ראויה (ל''ת)

    לקריאה! כדאי, 07/09/07 14:42

  • 26.

    שגיא יא חתיכת אדיוט רודף בצע

    מישהי שמבינה, 07/09/07 14:34

    המסעדה הכי מהממת שיש, מרהיבה ביופיה , אוכל טעים מאוד אוירה טובה... אתה פשוט חתיכת מטומטם רודף בצע, כולנו יודעים שפשוט שילמו לך מהצד כדי שתגיד את זה , ואם לא עשית את זה בשביל כסף אז אתה ממורמר ביותר ו/או חסר טעם לחלוטין. תכתוב ספר או שירים אבל לא ביקורות שאתה לא מבין בהן דבר או ששילמו לך כדי לכתוב אותן.

  • 25.

    ביקורת מצויינת!

    אורית, 07/09/07 14:33

    אני גרה בנוה צדק והאמת שאפילו לא ידעתי שניפתחה מסעדה בשבזי 10,אני אלך לבדוק.מה שכן הביקורת שנתת פשוט הפילה אותי מצחוק,אני רק מדמיינת לעצמי איזה סיוט עבר עליך אם נתת כזו ביקורת קטלנית שבקטלניות! אני חייבת לאכול שם רק כדי להבין את חומרת המצב!! מצחיק בטירוף!

  • 24.

    לך לשחוט פרות קדושות

    יורם, 07/09/07 14:06

    מקום שזה עתה נפתח ועוד לא הספיק ליצר מומנט של עבודה כך שכל המערכות האופרטיביות של העסק ידפקו בתיאום ויעילות הוא לא מקום שצריך לכתוב עליו ביקורת מסעדות. את הביקורת צריך המסעדן להרוויח- וזה כאמור לוקח זמן, קח שבמקרה הזה בלי להבהל מתיאוריו הבומבסטיים(זאת דרכו של האיש וזה סגנונו...מה לעשות) הביקורת לא הוגנת.
    שגיא לך ל''מוסדות'' בת''א ותספר לנו איך כתית? איך רפאל? איך פסטיס אחרי עזיבתו של השף איל לביא
    איך המסעדות של קונפורטי מתפקדות אחרי עזיבתו וכך אולי תמנע מאיתנו ליפול כמו שאנחנו נפלנו לפני שבוע בפסטיס היה נורא. לא נחזור.

    • יורם...תהנה בלונדון (ל''ת)

      יובל, 08/09/07 02:07

    • פסטיס זוועה. ומינה טומאי שכהן מהלל אסון טבע. (ל''ת)

      עופר, 08/09/07 10:17

    • קונפורטי בעלים בצפרה, מוזס וזוזוברה

      ran, 09/09/07 00:28

      האוכל שם עקבי והם עובדות טוב!

    • פסטיס עדיין נהדרת

      סיגל, 09/09/07 18:07

      פסטיס עדיין מסעדה נהדרת. היינו שם לא מזמן ושאלנו גם מי מבשל עכשיו ואמרו לנו שמי שהיה הסו-שף והמנהל המטבח עם אייל לביא מאז פתיחת המסעדה עדיין שם והוא השף היום. רק שתדעו גם...

  • 23.

    במקום לכתוב בקורת ארוכה ומייגעת...

    z, 07/09/07 13:06

    דיי היה אם היית כותב שהחוויה הייתה כל כך נוראית שכל מילה נוספת מיותרת. עדיך לשמור את מיכסת 3000 המילים לכתבה אחרת.

    • מה הוא יעשה עם גלוני המרמור והקנאה האצורים בתוכו? (ל''ת)

      ואז, 08/09/07 12:09

  • 22.

    שגיא כהן אתה גדול!

    ריקה, 07/09/07 12:56

    צחקתי צחקתי, ועכשיו לא אלך לשם. שיתמקצעו קודם, ואז יפתחו. יש גבול לכל תעלול

    • הם מאד מקצועים!

      נהנתי בדלאל מאד, 07/09/07 21:35

      איך אתה יודע שהם לא מקצועים אם לא היית?אתה מקשיב לשמן האפס הזה?
      מסעדה מעולה!

    • גם אני צחקתי אחרי שאכלתי שם, נהנתי מאד והמשכתי לדרכי שבע ומאושר (ל''ת)

      נבטוטן, 08/09/07 10:18

  • 21.

    שגיא המהולל, כנראה שלא היית בדלאל

    בויבאיה, 07/09/07 11:41

    קראתי על דלאל במקומונים והגעתי לשם אתמול בלילה. כנראה שלא היינו באותה מסעדה שאתה מתאר כאן. המקום פשוט יפהפה, רגוע ונעים. למרות שבעשר בלילה היתה תפוסה מלאה, היתה עדיין אינטימיות מספקת. הבחירה בציורים של יוחנן סימון (באמנות כנראה אתה מבין כמו באוכל) מראה על בגרות אמיתית וניכר שבעלי המקום השקיעו תשומת-לב דקדקנית בכל פרט ופרט, מהדולי'ס של הכוסות ועד לעלי הכותרת של פרחי ורדים בקינוחים (שנקצצו על הבר מול עיניי בהכנה למנה שלי, אחד אדום ואחד לבן). מנהל המקום וצוות המלצרים היו אדיבים וידידותיים בלי להעיק. אבל למקום כזה באים גם בשביל לאכול. אז ככה - אכלתי את המנה שהזכרת - נתחי דג ים נא שעקב מחסור באבוקדו הוגשה עם קונפי עגבניות (כן, עגבניות ולא סויה), ארטישוק וגבינת המאירי, שהיתה פשוט מעולה והטעמים התמזגו בה יופי עם השמפניה שליוותה אותם. אכלתי קלמרי על הפלנצ'ה שהיה צרוב ועסיסי ועם רוטב שנוגב עד תום. זוגי אכל פילה בקר שהתחרטתי שאין לי מקום להזמין כזה בעצמי (הסלט הקצוץ שהזמין היה סטנדרטי). ולקינוח, כי איך אפשר בלי, אכלנו קדאיף ופרושוטו תאנים עם פילו גבינה ממותקת. מיוחדים, שונים ובעיקר טעימים. בפעם הבאה אין מצב שאני מוותרת על הקלאב סנדוויץ' (הצצתי בצלחות של אחרים) והמיני בורגרים. מה שלי נראה, שאת המקום הזה עושים באהבה. אולי חסרה לך קצת אהבה.

    • אני שונא אותך יא פלצנית,בטח ''זוגך'' גם. (ל''ת)

      איכס על תגובה, 07/09/07 12:58

    • חחחחחחחחחחחחחח.............

      לא טיפש, 07/09/07 14:05

      חחחחחחחחחח....... תגובה מטעם. טעם רע.

    • תגידו - נראה לכם שאנחנו טפשים?

      לא השתכנעתי, 07/09/07 14:30

      ברור שזו תגובה של מישהו מטעמכם (הרע).
      אני מאמינה לכתבה, ואם זה נכון מה שכתוב על הטחינה - תתביישו לכם. נמאס להישדד ע''י מסעדות בשביל טיפת טחינה.

      • אני לא אכנס למסעדה זו. תודה על המידע המזעזע.

        טליה, 07/09/07 16:13

        כל פלצן מתמחר כראות עיניו...שיפרנסו אותו חבריו. אני מאמינה לשגיא ולא לכל יחצני המסעדה הבזויה.

        • את כונפה מהסוג הרע וגם סתמוה במיץ זבל (ל''ת)

          תינוק, 08/09/07 10:22

      • סליחה, הייתי שם אתמול. היה אחלה. חגגנו

        דניאל, 08/09/07 10:21

        יום הולדת ואני לא מבין בציורים של מישהו אבל הסלט קיסר היה נפלא, ההמבורגרים מצויינים ואפילו ראיתי שם את בת דודה שלי שאם היא יצאה מהבית ביום שישי למסעדה זה כבר חדשות טובות אבל הסקופ הוא שהיא גם נהנתה וזה באמת סוג של רעידת אדמה כי היא אף פעם לא מרוצה

    • זה קצת מושפל לא?

      לא, 07/09/07 16:26

      לענות לכתבה שנכתבה עליכם כאילו הכותב הוא מישהו שביקר במסעדה...
      הצצת למישהו אחר בצלחת???
      ראית שקצצו אתהעלים במיוחד בשבילך???
      היה מלא ב10 ועדיין אינטימי...??
      נו באמת.
      תתחתן עם המקום וזהו

    • 8 ש"ח על תוספת טחינה לסלט? למה מה קרה? (ל''ת)

      חושחש הנחש, 09/09/07 11:35

  • 20.

    אכלתי במסעדה - היה טוב.

    גיא, 07/09/07 11:29

    היו מנות טובות יותר וטובות פחות.
    השרימפס והקלמרי הצרוב לא קפואים.
    אם המבקר היה בקיא מעט בהילכות של פירות הים היה מבין זאת בעצמו. (צבע הזנבות של השריפס , צבע הגוף של הקלמארי)
    ההמבורגר היה טעים .

    ההשתלחות של שגיא כהן היא בהחלט מחוץ לפרופורציה והיא מציירת תמונה של איש קטן שאולי כשרון כתיבה מצוי בידו אך הוא טובע בים מירמורו האישי.

  • 19.

    בוודאי שצריך לפרסם, אם זו דעתך.

    דוד ג, 07/09/07 11:04

    הבן אדם מבקר מסעדות, והגיע כנראה למסעדה מחורבנת במיוחד. אז פונים אליו גולשים (מקורבים?) וכותבים שהמקום בהרצה, שלא צריך לפגוע ושזה בכלל לא בסדר שמבקר יכתוב ביקורת.
    נו, באמת.

  • 18.

    אוכל צריך להיות אכיל

    יעל, 07/09/07 10:57

    אחרת, אין סיבה לאכול אותו, פשוט לא?!
    אין טעם להוציא כ''כ הרבה כסף (או בכלל) על גועל כזה. עדיף שיסגרו. אם ארצה המבורגר אלך למקום שמתמחה בהכנתם!
    לא אכלתי שם מעולם ( וכנראה טוב שכך), אך שמעתי ביקורות מזעזעות על האוכל העלוב ממכריי\\ חבריי.

  • 17.

    מקום מלא יום יום

    יובל, 07/09/07 10:53

    למר שגיא כהן אכן ישבתי במסעדה ביום בו הגעת . והפלא ופלא אם רק היו קוראים את ההזהרה שלך כולם לפני שהגיעו היו חוסכים לעצמם את ''העינוי'' שהם עברו
    מסעדה מלאה לקוחות מכל קצוות הקשת כולל מסעדנים ותיקים ומצליחים שנראו יום קודם לכן במסעדה וחזרו לגיהנום
    מה חבל שלא טעמת את מנת השרימפס והקלמרי שטענת שהם קפואים(אולי המלצרית טעתה?! הרי היא עובדת שנים במקום) מה גם שקבעת שכל מוצרי המקום ''נחותים'' (מטעימת 30 המנות שבתפריט ואפילו לא עשירית) האם נכון היה לקבוע שהאורז אדום אורגני והבס אלא הם מנות שעינויי לגוף ללא לטעום אותם? וייותר מזה אתה מציין ששינית מנה למרות שכל מבקר יודע שלא כך עושים! כמה עצוב שכל כך הרבה אנשים צועדים כל יום לגיהנום?? לא חבל??אם הייתבודק מי השף?! ועל מה הוא חתום בשנים האחרונות ?!בטח לא היית מעלה על דעתך שהדג עשה דרך מאוד ארוכה לצלחת
    כנראה שאם השטן יושב בגיהנום עכשיו אני יודע למה הוא לא עוזב!

    • אז גם אתה עובד שם?! (ל''ת)

      אורית, 07/09/07 14:27

    • מי השף באמת? (ל''ת)

      דנה, 07/09/07 14:32

  • 16.

    חבל,פשוט חבל

    ברוך, 07/09/07 10:45

    אם ד''ר כהן פשוט לא היה כותב את הביקורת הזאת הוא היה יוצא גדול
    במקום לכתוב על מסעדות שאתה לא מוצא בהם טוב טעם וסגנון,פשוט דלג עליהם
    ותן לנו ביקורות על מסעדות שאתה כן ממליץ עליהם

  • 15.

    פתאום כולנו מפגנים

    התוהה, 07/09/07 10:36

    ''מוזר'' לי מאד שבכל טוקבק אפשרי ברשת אנחנו ששים על הזדמנות לקטול ו''רק'' בביקורות על מסעדות צצים כל טובי הלב והמפרגנים ש''היו שם והיה נהדר''
    ותחשבו על זה !!

  • 14.

    לשגיא היקר-כנס בבקשה

    nadav, 07/09/07 10:35

    שלום לך איש קטן, אומנם לא אכלתי במסעדה ואני לא יודע מה טיבה, אבל אני בתחום המסעדנות לא מעט זמן, במקומות נאורים -צרפת ,ארה''ב, כאשר מבקר רושם ביקורת הוא אמור לנסות פעמים לפחות את המסעדה ואז לגבש דעה, וכמו שהבנתי המסעדה כנראה בהרצה, אז מה בוער לך להיכנס בהם תן להם קצת להיתארגן,אנשים שמים ממיטב כספם ומשקיעים, אם החלטתה לשחוט אותם אז תחשוב טיפה על גורמים נוספים שיכולים להשפיע ולא על סמך ביקורון יחיד, ותחשוב על זה........
    אז אם אתה דורש ממסעדות להיות מקצועניות תהיה גם אתה ,ותערוך את הביקורות לפי נוהל מקובל ולא בחלטורות!!!!

    • שגיא לא ''יקר''

      אורן, 07/09/07 11:23

      הבנאדם יהיר, חושב שהוא נס משמיים, פיתח לעצמו ''גמגום של גאונים'' אבל זה רחוק מהמציאות
      לך תעשה שאיבת שתן מהמוח

      • לא נראה לי שיש לו יומרה לגאונות

        זאולוג, 08/09/07 01:36

        ברור לכולם וגם לנדון שתרומתו היא בעיקרה טפילית.
        ומבין הטפילים מדובר בפרט מסוג נחות.

    • לשגיא לא בוער להכנס במסעדה

      אשת היחצ, 07/09/07 13:22

      ליחצנים של המסעדה היה כנראה בוער להזמין את מבקרי המסעדות עוד לפני שהם התגבשו על התפריט, הקונספט ורמת המנות ולכן הוא הגיע. ועל זה בדיוק נאמר - החיפזון מן השטן.

    • וגם אתה עובד שם?! (ל''ת)

      אורית, 07/09/07 14:28

  • 13.

    לא הייתי אבל ...

    nip, 07/09/07 10:24

    בדקתי את הביקורות על המסעדה באתר rest.co.il ובאופן מאוד חשוד יש שתי ביקורות מאוד חיוביות שנכתבו בהפרש 4 דקות.
    נכון הוא ששגיא כהן נהנה לקטול, אבל קשה להתעלם מתיאורים שנראים די לעניין
    לגבי המגיבים שעונים לשגיא כהן, שמחתי לגלות שאמא אחת תיארה את המקום כיותר טוב ממקדונלד, ואחד אחר שהשתמש בכל מונח אפשרי (קוסמופוליטי = כלל עולמי, מה ניסית לאמר?) ובכלל נתן תחושה של תגובת המסעדה עצמה, או אולי קרן שירדה לפסים אישיים ולא קשורים.
    תגובות תתנו על טעויות של שגיא בנוגע לרמת האוכל ולא על עניינים לא קשורים.

  • 12.

    חומר למחשבה

    רוסיה לבנה, 07/09/07 10:22

    דלאל היא מסעדה חדשה שנפתחה כנראה בשבוע של ביקורך הנכבד. בתור אחד המתיימר להיות איש מקצוע בתחום, יודע אתה כי למסעדה לוקחת תקופה להתייצב ולהתאזן, אך נראה כי אתה באת בכוונה אחת למקום - לחפש בציציות ולהקיא את הרוע והתסכול שמקנן ומדכא אותך. עובדה זאת זועקת לאורך כל הביקורת שכתבת שמטרתה אחת- להרוס! בלשונך הבוטה, הגרוטסקית והאלימה (ששאובה ממגרשי הכדורגל) –''לשרוף את המועדון''. כנראה גם אתה, ד''ר כהן, שייך לאותו כת שרוקדת על הדם, והמקעקעת יוזמות ועשייה – לדידך עדיף לרקוד לאור חזיזים אדומים, לעקור כיסאות ואולי גם בסוף לשרוף איזה משהו.

    • הערה

      אראג'ונאט, 07/09/07 13:32

      בתור מי שלא מסכים עם חלק ניכר מהביקורות של שגיא, אני חייב לציין שטענה שלך מופרכת.
      המסעדה פתוחה. היא בהרצה? האם המחירים משקפים את זה? אם הם מצפים ללקוחות שישלמו מחיר מלא אז אני מצפה, כלקוח, לקבל תמורה מלאה.
      כל זה נאמר ברמה העקרונית. מכיוון שלא אכלתי בדלאל, אני לי מושג לגבי איכות האוכל שם (ומצד שני אני כן חושד בסדרת ביקורות מהללות למסעדה שנפתחה רק לאחרונה בטוקבקטים של ביקורת שלילית).

    • עובד נוסף אומר את דברו... (ל''ת)

      אורית, 07/09/07 14:29

  • 11.

    כל ההודעות כאן מטעם המסעדה,שקוף.

    אכלתי, 07/09/07 10:21

    מסעדה שלא ראויה למאכל אדם.

    • אני לא אכלתי וגם לא אוכל שם בעתיד.

      אבנר, 07/09/07 16:17

      ברור שהחברים של בעלי המסעדה מציפים בתגובות הקוראות חמס על הביקורת (והמבקר,כנראה,צודק).
      שיאכלו בעצמם את פרי ביאושיהם.

    • לא חברים אלא משרד יחסי ציבור שנשכר בהרבה כסף (ל''ת)

      אחד שיודע, 08/09/07 03:19

      • משרד ליחסי ציבור לא מגיב מהבטן. (ל''ת)

        ניקו, 08/09/07 09:29

        • משרד יח''צ מגיב מהטוחעס (ל''ת)

          שרף, 08/09/07 11:54

      • נכון מאוד-משרדו של רני רהב לשם דיוק (ל''ת)

        אחת שגם יודעת, 21/09/07 11:59

  • 10.

    שרות מצויין האוכל הרבה פחות!! (ל''ת)

    עקר בית אופטימי, 07/09/07 10:20

  • 9.

    שגיא כהן אדם עלוב שחולם להיות מישהו

    דניאל, 07/09/07 10:10

    אבל זה לא יקרה שגיא ולא תהיה סוג של סלבס. אתה מקסימום ''וואנבי''. כולנו יודעים שאתה לא מדייק בביקורת, לעיתים מעגל פינות כדי לחדד את הרוע והכל מתחיל ונגמר ביחס שאתה מקבל בכניסה למסעדה לא כסועד אלא כמבקר אוכל שכאילו לא יודעים שהוא בא.

  • 8.

    מר כהן הגעתה עד הקצה

    אירית, 07/09/07 10:09

    חבל על האנרגיות...... המקום מדהים, האוכל נעים לחך. מומלץ בחום בילנו שם בערב שבת עם הילדים נהננו מאוד מהאוירה מהשרות.
    והמקום רק בהרצה.

  • 7.

    דעה אחרת!

    דנה, 07/09/07 10:07

    גם בתפקידך כמבקר מסעדות דעתך הינה סובייקטיבית לחלוטין ובמקרה הזה משפיע לרע.
    זכינו להגיע למסעדה,אווירת חו''ל אמיתית,עיצוב מושקע בהחלט לכל הדעות והכוכל בעיננו היה שווה.

  • 6.

    מסעדה מדהימה. שגיא שוב חסר בטחון.

    קוואן, 07/09/07 09:53

    כשמבקר מזון מרגיש שחסר לו נסיון אמיתי, כל שנותר לו הוא להתחבא תחת הצל המנחם של השמרנות ושל הפחדנות. ברגע שהוא נופל על מסעדה שלשם שינוי מנסה לפרוץ דרך ולחדש משהו, גם בעיצוב וגם באוכל, מזהה המבקר הבינוני את החדש והקוסמופוליטי בתור חוסר נסיון. סע קצת לחו''ל שגיא, תסתובב קצת ורק אז תחזור לבקר. אגב, אין מצב שהשרימפסים קפואים.

    • אולי במקום ליילל תגישו אוכל ראוי? (ל''ת)

      ככה נראה לי, 07/09/07 10:16

  • 5.

    יש שם אחלה אוכל

    אורח, 07/09/07 09:26

    הייתי שם היה דווקא מאוד נעים וטעים

  • 4.

    מסעדה מעולה. מי שילם לכם לקטול?

    קרן, 07/09/07 09:25

    הייתי במקום במקרה לפני שבוע. תפריט מגוון, כל מנה הייתה משובחת ובמחיר מצויין ואפילו זול. הכורסאות היו נוחות בצורה יוצאת דופן והאוכלוסיה ברמה גבוהה. אין לי מושג למה שגיא כהן כתב ככה? אולי מעצבן אותו שמאחורי המקום יש אנשים מצליחים עם כסף. מה שאי אפשר לומר על רוב העיתונאים.

  • 3.

    חטא ההיבריס של מר כהן.

    עקרת בית נואשת., 07/09/07 09:11

    אני בדר''כ לא מגיבה לכתבות אך הפעם מר כהן הגדשת את הסעה. בקרתי בדלל לפני שבוע. הגעתי עם הילדים לאחר הפסטיבל בסוזאן דלאל. הצוות היה מקסים וקיבל אותנו למרות שהילדים התרוצצו במסעדה. סוף סוף מצאתי מקום שבוא אוכל להתפנק וגם למצוא לילדים מזון פשוט וטעים.
    הזמנתי לשלושתם מנה של המבורגר ובקשתי שכולם יהיו רגילים. בסופו של יום יצאנו שבעים ומרוצים במחיר שווה לכל כיס (פחות ממקדונלד).
    כנראה מר כהן הפעם טעית ובגדול-הבוז שנשפך ממרומי מושבך. אני כבר את הטור שלך לא אקרא.

    • למה להראות את הטמטום שלך בציבור?

      שגיא כהן, 07/09/07 09:29

      ישבתם במקום,אכלתם המבורגר,ולפי זה מחליטה ששגיא טועה? בגלל שההמבורגר הפשוט היה זול ממקדונלד? לכי לישון,אולי תקומי קצת יותר חכמה.

    • ''הגדשת את ההסעה''?????????? (ל''ת)

      עקרת בית, 07/09/07 14:38

    • מתי ההסעה לנתניה יוצאת ?

      יובל, 09/09/07 03:39

      חחחחח...
      ממש מזיז לילדים שלך איזה המבורגרים הם אוכלים.. בסך הכל חסכת עליהם.
      המבורגר קטן ב 18 שקל, בלי ציפס ושתיה ועד ממש פיצי.
      גברת זאת מסעדה, הכוחמה היא להנות ולא רק לשבוע, תתני להם לאכול הרבה לחם הם גם ישבעו.

    • אז את זאת עם הילדים המעצבנים???

      אני, 24/09/07 07:53

      אין דבר שיותר מעצבן במסעדה מילדים מתרוצצים. ילדים צריכים להתרוצץ - בחצר, עם חברים, בבית. חוץ מזה, מחריד אותי שמאכילים ילדים בג'אנק פוד מקטנות. ואם כבר התחלת, רצוי קודם לדעת לכתוב בלי טעויות כתיב ורק אז להגיב!

  • 2.

    הייתה חוויה

    נעמה צוויג, 07/09/07 08:51

    לדלאל הגענו ממש במקרה.
    המקום עדין היה בהרצה.
    לדעתי המקום מדהים, האוכל היה טעים ויחסית זול. השירות היה בסדר למקום שנפתח לפני שבועיים- מומלץ בחום.

    • יחסית למסעדות פלצניות ממש לא יקר שם (ל''ת)

      פלצני, 07/09/07 09:25

      • רבה באמת (ל''ת)

        תודה, 07/09/07 10:49

  • 1.

    פרירים אוכלים אצלם

    רותי, 07/09/07 08:07

    מי שיש לו מעט שכל בראש ואולי גם קצת ענין טעם!! יוותר על החוויה היקרה להכנס לשם.

    • רותי היקרה, תחזרי על החומר בדקדוק מכיתה ז'. (ל''ת)

      בועז, 07/09/07 08:47