• 4.

    האם חומצ טבעי זה חומצ רגיל? (ל''ת)

    דני, 02/12/09 13:09

  • 3.

    החמצת פלפלים מסוג שיפקה

    נעמי, 06/09/07 14:52

    אשמח לקבל הוראות להחמצת פלפלים קטנים מסוג שיפקה כמו בתעשית השימורים

    • למס' 3: יש לי מתכון פשוט לפלפלים מוחמצים.

      מ.ל., 07/09/07 12:23

      אינני יודעת להכין כמו בשימורים אך אצלי טורפים את המתכון הבא.
      מרתיחים פלפלים מכל סוג וצבע שרוצים, במשך 2-3 דקות, הפלפלים צריכים להיות אל דנטה (רכים אך די מוצקים.
      מנקים וחותכים לחתיכות בגודל רצוי, מסדרים בצנצנת: שכבת פלפלים מעט מעט מלח 3-4 פרוסות שום, ופרורי פלפל שאטה יבשים, וחוזר חלילה עד גמר הפלפלים. יוצקים מעל חומץ לבן רגיל . מכסים. וזהו , למקרר. טוב למחרת או אחרי יומיים. נהדר בסנדביצים כמו מלפפון חמוץ. בהמשך תחליטי אם רצוי לך פחות חומץ ותוספת מים במקום. אנחנו משתמשים רק בחומץ שנשפך בסוף.

      • תודה

        נעמי, 08/09/07 08:09

        תודה על בתגובה אנסה ונקוה שאצליח ,שוב תודה, ושנה טובה.

  • 2.

    חמוצים ללא הפסקה.

    אהרן, 06/09/07 12:38

    יופי של כתבה.

    שנה טובה וחמוצה.

  • 1.

    תודה

    בשלנית, 06/09/07 09:52

    תודה וחג-שמח