• 8.

    ביקורת מטעה!!!!!

    מיכל, 06/09/07 11:56

    אל אף הביקורת השלילית ולאור הפרגון של הקוראים החלטתי לקחת את ה"סיכון" ולקפוץ לבדוק את המקום....מה אומר ומה אגיד, הכל, אבל הכל היה מעולה, מהאוירה הנעימה, המלצר השירותי, המנות הנדיבות ועד המחירים העממיים. זו אולי לא מקסיקו פר סי אבל זה היה ממש קרוב. תהנו

  • 7.

    הלואי ויפתחו מסעדה כזאת גם בצפון (ל''ת)

    צפונה, 05/09/07 11:03

  • 6.

    קונפורטי צפרה היא הצלחה מסחררת

    ברטיני, 05/09/07 00:03

    וטעים שם ברמות אבל ממש בא לנו שמעבר לכל המסעדות שאתה יזם/שף (זוזוברה, מוזס וכמובן צפרה) תזכור מאיפה התחלתה ותחזור לשורשים (צ'ימיצ'אנגה) מוכן לחכות שנה שנתיים.

  • 5.

    צר לי ידידי שאני לא כל כך מסכים עם הביקורת שלך

    דני רובין, 04/09/07 22:59

    כשבקרתי במסעדה עם זוגתי ויקי אחת הבעלים, אמרה שהיא ממליצה לפתוח את הארוחה עם משקה. המלצתה הייתה לבחור בין מרגריטה קפואה לבין מוחיטו, עם דגש על ליים אמיתי ולא לימונים. ויקי מספרת שהליים מחובר לאוכל מקסיקני, והלימון הישראלי, אפילו אם הוא ירוק, שונה מהליים.
    על המרגריטה היא ידעה לספר שהיא מגיעה בטעמי תות, מנגו, אננס, אבטיח, או פירות יער, והיא דורשת מעט זמן ארוך להכנתה, ולו בזכות העובדה שמדובר כאן בפרי אמיתי שעובר בבלנדר עם קרח מרוסק, ולא במיץ פירות מרוכז.
    אני בחרתי במוחיטו, והליים המריר לא אכזב. זוגתי בחרה במרגריטה מנגו, והמשקה הזה היה מהטובים ששתינו: עתיר פרי ריחני במנה גדושה ומרעננת. מסתבר שמרגריטת הפירות מאוד אהובה כאן, והבחנתי שכמעט על כל שולחן הייתה כוס מרגריטה בצבע כזה או אחר.
    ובכן לא מיץ ממותק ולא נעליים לא סולר ולא חולר אלא מוחיטו ומרגריטה טבעיים ואמיתיים.
    למנה הראשונה הזמנו נאצ'וס אפויים עם פריחולס, העשויה מחית שעועית עם גבינה מותכת מעל סלסה אדומה, וכדור שמנת חמוצה במרכז. זו מנת נשנוש לפתיחה, שתתאים היטב לזוג עד שישה אנשים. כתוספת בחרנו בסלט קיסר המורכב מפרוסות של עגבניות, גרעיני חמנייה ודלעת, מקלות קרוטוני תירס פריכים, לבבות חסה רעננה, גבינת פרמז'ן, כשאת הסלט מעטר רוטב כוסברה מפתיע. שתי מנות הפתיחה היו נהדרות, חדשות לי ומשביעות, והתאימו היטב לתפיסה הצמחונית של זוגתי.

    למנה העיקרית, אני הדבק בבשר, הזמנתי פהיטס - קדרה חמה עם פלפל ובצל מאודים, נתחי עוף ואורז, כשלצידה מגיעות 3 טורטיות קמח עם צלוחיות של גוואקמולי אבוקדו, סלסה אדומה, ושמנת חמוצה. אהבתי את שילוב רצועות הפלפלים הירוקים והאדומים עם נתחי העוף, שתובלו יחדיו ברוטב טקילה ליים עם מעט דבש שהעניקו מתיקות נעימה לפלפלים. נתחי העוף היו רכים וטעימים ומשתלבים היטב במנה. תוספת האורז הכלולה תסתום אתכם לחלוטין.

    זוגתי, על טהרת הצמחונות, הזמינה בוריטו על בסיס פריחולס מחית שעועית, גבינת צ'דר, סלסה אדומה בתוספת סלט צד. תוכלו לבחור את מילוי הבוריטו כאוות נפשכם גם במילוי בשר. את הבוריטו תוכלו לאכול עטוף בנייר כמו לאפה מזרחית בארוחת טייק אוויי ברחוב, או לחתוך בצלחת, וכמו שאמא שלי הייתה אומרת ''לשבת לאכול כמו בן אדם''.

    למנה האחרונה הזמנו שני מאפים של אפרסקים או פירות יער הפוכים עם פירורי בצק, שהוגשו בכוס זכוכית עם גלידת וניל קרה ומרעננת, סותרת מתיקות עודפת.

    מחירי מנות פתיחה 25 – 30 ₪.
    מנות עיקריות 26 – 52 ₪.
    קינוחים 16- 20 ₪.

    אני כן ממליץ על המסעדה העממית והלאמ יקרה הזו ואל תפחדו ממצוקות החניה התל-אביביות, כי מאחור, ברחוב דרויאנוב פינת לוריא, ממוקם חניון הכיכר - חניון רב מפלסי מסודר שיגבה מכם 10 שקלים לשעת חניה; מחיר שפוי שיסיר מכם כל דאגה.

  • 4.

    הכותב המאכזב

    רן, 04/09/07 18:08

    יש לי הרגשה שהעולה החדשה לא תישאר בארץ זמן... פצצת התחכמות מתקתקת כזאת יכולה להרוג אפילו אמריקאים.

  • 3.

    מדוע הכותב נחשב לאוטוריטה בענייני מקסיקו?

    אחת שתוהה, 04/09/07 17:36

    הוא מעולם לא היה שם...

  • 2.

    היה מעולה!!!

    נאצ'ו, 04/09/07 13:07

    הייתי עם חברים ביום שבת. היה פשוט מעולה!! לכותב כנראה אין מושג באוכל מקסיקני.

  • 1.

    מסעדת ''לה-הולה'' בהרצליה היא מקסיקנית מעולה (ל''ת)

    דודו, 04/09/07 12:28