• 14.

    קיבלתי לבת-מצווה בשנת 77

    קשישה, 17/08/07 09:18

    ועדיין הספר הכי בשימוש אצלי (בעקרון שונאת לבשל...)

  • 13.

    הספר הזה מלווה אותי במשך שנים

    אליהלה, 17/08/07 02:04

    מאז שהייתי ילדה קטנה שעושה נסיונות במטבח,

    בשירות לאומי, באוניברסיטה,

    ועד היום במקום של כבוד במטבח,

    והיום הדור הבא כבר נהנה ממנו....

  • 12.

    נוסטלגיה מטורפת!

    מאיה, 17/08/07 00:13

    גם בבית הורי, בין שאר ספרי הבישול הפלצניים והמעודכנים נח לו הספר ''ילדים מבשלים''.
    מרוט, שרוט, מטונף אף הוא מטביעות שוקולד וקוקוס- זכר להכנת כדורי השוקולד המעולים שעשיתי בילדותי.
    כמה נעים לראות את הנוסטלגיה הפורצת פה ולא באופן קיטשי או מזוייף.
    היו זמנים....

  • 11.

    הספר שלי הוא מהדורה חמישית.

    ענת ארהב, 16/08/07 17:11

    הייתי בת 8 כשקבלתי את הספר. עדיין יש לי אותו עם כל הכתמים של השוקולד מכדורי השוקולד המפורסמים.
    הילדים שלי נהנים ממנו היום. עוד לא יצא ספר בישול לילדים כ'כ מוצלח כמו הספר הזה.

  • 10.

    קלאסיקה ...

    רותם, 16/08/07 16:21

    אכן הספר ליווה את ילדותי הלהיט שלי ושל אחי היה לימונדה וביצים ממולאות בהם היינו "מפתיעים" את ההורים. וגם היום שאני אמא הספר נמצא בגן של הילדים שלי וגם בבית ואנחנו משתמשים בו , הספר בנוי בצורה מעולה ופשוטה ועדין רלוונטי, והכי חשוב בטעמים שאהובים על ילדים ... למרות שהשפים חושבים היום שילדים אוהבים כריך סביצה

  • 9.

    המתכון לכדורי שוקולד הוא הטוב שקיים (ל''ת)

    גם למבוגרים, 16/08/07 15:59

  • 8.

    אני עד היום מבשל מהספר (ל''ת)

    ילד בן 30, 16/08/07 15:25

  • 7.

    מרגרינה

    אני, 16/08/07 14:29

    כבר ידוע שעדיף להשתמש בשמן ולא במרגרינה

  • 6.

    לא יצא טעים, בסוף אכלתי את הספר (ל''ת)

    תולעת ספרים, 16/08/07 12:41

  • 5.

    אכן, קלאסיקות כאלה כבר לא עושים היום!!!

    לילו, 16/08/07 12:40

    ושע' תכניס את הילדים למטבח ומהר, זה הכי כיף, והזמן רץ בלי ששמים לב (בת 28 השוקלת להביא מהבית של אמא את הספר לאור יכולות קולינאריות של ילד בן 6).

  • 4.

    יותר מלבשל

    רקפת, 16/08/07 11:51

    הדבר הבסיסי ביותר שצריך ללמד ילדים זה לא להתאכזר לאחרים, כולל לבעלי חיים. וזה לצערי מה שתעשיות המזון מהחי עושות לבעלי החיים, כשהן מנצלות אותם עד קצה גבול היכולת שלהם, ואז רוצחות אותם או נותנות להם להתמוטט לבד.

    אז למה כול המתכונים כאן מכילים רכיבים מהחי, כמו בשר (בעלי חיים סובלים כול חייהם מעיוותים גנטיים, עד שנרצחים בשביל חתיכת שניצל) ביצים (אפרוחים זכרים נזרקים לזבל כי אין להם ערך כלכלי, תרנגולות חיות בכלובים בגודל של הגוף שלהן עם מקור חתוך) או חלב (עגלים מופרדים מאימם כמעט מייד עם הלידה, פרות סובלות מעיוותים גנטיים ככה שייצרו הרבה יותר חלב ממה שהן אמורות, והעטינים שלהן נסחטים שוב ושוב ללא רחמים)?

    באופן אישי, אני מבשלת עם הילדה שלי אוכל מהצומח, וככה נהנית איתה מאוד בלי לפגוע באף אחד בדרך.
    http://www.anonymous.org.il/nut-children.htm

    • yooo KARTZIYA (ל''ת)

      Eyal, 16/08/07 19:20

  • 3.

    עד היום כל מה שאני יודע להכין זה בזכות הספר הזה... (ל''ת)

    מאור, 16/08/07 11:13

  • 2.

    הספר ילדים מבשלים ליווה אותי כל ילדותי

    דנה, 16/08/07 11:10

    מרוב שימוש הוא התבלה ולא מזמן קיבלתי ספר חדש מאמא שלי - ואני כבר בת 30.....

    • מסכן בעלך, מס 2 (ל''ת)

      עדי, 16/08/07 16:52

    • גם אני עד היום אוהב את הספר, ואני בין 34 (ל''ת)

      דני, 16/08/07 17:00

  • 1.

    ה-ספר! (ל''ת)

    בילי, 16/08/07 10:36