• 19.

    ???

    אייל, 01/03/09 01:08

    מאוד נחמד לשמוע ביקורות טובות
    אבל!!! צריך לדעת לכתוב ת'אכלס
    אתמול בלילה אכלתי בטוני וספה שבשד' רוטשילד ,ולומר שזאת פיצה מעולה זה רחוק מהמציאות , מגניב לרכוש פיצה במשקל ויש פוטנציאל לתוספות אקסוטיות אבל במבחן הטעם פשוט חלש, אפילו תפל שלא נדבר על כמות הגבינה שהיה מאוד ''מנימליסטי'' ספק
    פיצה ספק בצק עם תוספות, אכלתי לפחות 90 אחוז מסוגי השילובים שהוצעו כך שאין זו טעימה בלבד,לסיכום יש על מה לעבוד.

  • 18.

    יהודים לא נוגעים בחזיר

    יהודי, 25/10/07 04:20

    בס''ד
    יהודים הם עם קדוש
    ולכן לא שייך אליהם לעשות היפך רצון ה'

  • 17.

    לא פיצאריסט אלא פיצאיולו

    אם כבר, 18/09/07 17:34

    וטוב לראות שהתחילו למכור פיצה במשקל כמו באיטליה.
    אני רץ לנסות..

  • 16.

    פיצה פינו

    אנטוני, 23/07/07 18:06

    אנסה את זו החדשה מחר, אבל עד אז כבודה של פיצה פינו האלמותית במקומה מונח. פיצה אליפות.

  • 15.

    לאון

    חנן, 23/07/07 15:07

    כשרואים איך לאון מטפל בכל פיצהשיוצאת מהתנור מבינים שיש לו לב איטלקי.

  • 14.

    מכות

    גליה, 22/07/07 16:09

    שתדעו: הייתי שם אתמול בלילה, ואנשים הלכו מכות על הפיצה. באמת מקום מדהים.

  • 13.

    מה הפיצה הכי טובה בירושלים?

    ברוך, 22/07/07 11:10

    פיצה מטר המצוינת נסגרה...

    • פיצה מטר הייתה גרועה! אין על צ'יליס. (ל''ת)

      קובי, 22/07/07 15:16

  • 12.

    אחלה של פיצה

    מוש, 22/07/07 09:23

    הבצק נהדר

    אבל גם בטא פיצה מצויינת ונשכחה!

  • 11.

    בצק א-ל-י-פ-ו-ת

    diva, 22/07/07 06:58

    אכן הפיצה משובחת,בעיקר בזכות הבצק המשובח שמשמיע פצפוץ פריך עם כל נגיסה!יאמי...

  • 10.

    פיצה מדהימה

    דני, 22/07/07 04:18

    פיצה מעולה; הטובה ביותר שאכלתי אי פעם ובמיוחד בישראל

  • 9.

    פיצה מעולה מעולה מעולה! (ל''ת)

    שגית, 21/07/07 22:31

  • 8.

    טעימה אך יקרה - כנסו

    אוהב פיצות, 21/07/07 20:51

    אכן אחת הפיצות הטעימות אך המחיר בהחלט לא זול... 2 חתיכות (לא גדולות) של פיצה עם תוספת צמחונית עלו 38 ש''ח תוסיפו שתייה ותעשו חשבון. טעים אך יקר

  • 7.

    סוף סוף נהיניתי מכתבה של שגיא כהן

    חובב פיצות, 21/07/07 18:36

    כרגיל הוא מחרטט, אבל הפעם זה חרטוט נחמד , והוא לא שופך רפש כהרגלו . עדיף ככה.

  • 6.

    נראה שלאחרונה ההמלצות של שגיא הן משיקולים כספיים

    עמית, 21/07/07 17:32

    טוני וספה פיצה סבבה ולא יותר מזה!

  • 5.

    איך זה שלא הזכרת את..כנסו

    שרון, 21/07/07 13:02

    beta pizza הקטנה והמעולה מרחוב לילינבלום היא הפיצה הטעימה בתא,אין דבר יותר כיפי מלהיכנס למקום המדליק בשתיים ,שלוש או ארבע בבוקר ולדחוף מגש פיצה מעולה!!!!! שגיא- תגיע ותתאהב

  • 4.

    אני קיבלתי שלשולון

    גלית, 20/07/07 23:38

    ולא שהפיצה לא הייתה סבבה אבל נראה לא נקי ביחוד המגשים והריצפה.

  • 3.

    היתה פיצה נפלאה ביהודה הלוי

    אורן, 20/07/07 22:40

    בשנות התשעים - מרובעת ונפלאה, מזכירה בתיאורה את זו שבכתבה. מישהו זוכר? איך קראו לה?

  • 2.

    אין כמו הפיצה הצה''לית

    אחד, 20/07/07 19:13

    אני זוכר שהיו לפעמים מצ'פרים אותנו בבסיס ומגישים פיצה, הבצק היה ממש טעים אבל לא היה גבינה, היו שמים על הבצק את הירקות שהתורני מטבח טאטאו מהמקרר ירקות.

    • דוגרי (ל''ת)

      צלפים, 20/07/07 19:45

    • מתכון צה''לי לטוסט גבנ''ץ - מומלץ

      אורן, 20/07/07 20:04

      מצרכים:
      לחם פרוס
      מרגרינה / ררסק עגבניות
      תבלינים
      גבנ''ץ פרוסה דק ע''י מש''ק סיור ומעלה (לא לתת למאגיסט לפרוס - הם לרוב עם אצבעות מלוכלכות)
      2 רכבי סיור - אביר / האמר (מומלץ בגלל הפאלברה...)
      2 זרקורי א''א או רגיל עם עוצמת מיליון לוקס לפחות.
      2 נהגים מיומנים בנהיגה מבצעית
      מטלית עם חומר ניקוי שמשות (לא רעיל) או סתם מימיה מלאה במים.

      אופן ההכנה:
      על החייל הצעיר בסיור להכין את הטוסטים בנוהל הרגיל (לחם-תיבול-גבנ''ץ-לחם...ההסבר לגולנצ'יקים).
      יש להעמיד את שני הרכבים כשהם פונים לכיוונים מנוגדים ושהזרקורים שלהם קרובים ופונים אחד לשני.
      שילחו נהג אחד להכין קפה שחור.
      את הנהג השני יש לתדרכך היטב, להכניס טוסט לא מעובד אל בין הזרקורים ולקרב בזהירות את הרכבים עד להידוק הטוס בין שני הזרקורים.
      להדליק את הזרקורים ולהמתין עד קבלת מרקם רצוי.
      יש לחזור על הפעולה עד שנגמר הלחם / כולם שבאים / נגיעה בגדר.
      יש לנגב את הזרקורים לאחר הבישול משומן הגבנ''צ.

      בתאבון...

      • נהדר!!!!! (ל''ת)

        מניה שוחד, 20/07/07 22:39

  • 1.

    נמאס מהפרצופים הכביכול מצחיקים

    יעל, 20/07/07 13:43

    שלאון אלקלעי דופק למצלמות כל פעם שהוא מייעץ קולינרית למקום חדש

    בפעם הקודמת שזה היה לבוננזה- אם אני לא טועה- שאתמול קראתי שהיא נסגרה!

    אולי מספיק עם החיוכים הטיפשיים האלה? אם אתה שף רציני- אתה לא צריך להשתטות בפני המצלמה.

    • מה את רוצה זה הפרצוף שלו (ל''ת)

      אחד, 20/07/07 19:09

    • אוי תנוחי. (ל''ת)

      נו..., 20/07/07 19:18

    • you need to get fucked real bad yael! (ל''ת)

      mike, 20/07/07 19:46

      • אני שותף לאבחנה של מייק (ל''ת)

        אחד שגם שונא, 20/07/07 19:50

    • מה את מעדיפה, את השרת של משפחת אדמס? (ל''ת)

      ש., 21/07/07 21:16

    • מה את מצפה מאחד שניראה כמו קרסטי הליצן מסימפסון

      oron, 22/07/07 08:47

      לא פלא שהבצק טוב