• 7.

    אולפני פיקסאר עשו עבודה מדהימה

    מיני מאוס, 10/07/07 19:40

    משחזור מדויק של הסירים מהנחושת, ועד שימוש במיקרופליין (המגררת העדכנית)
    אנשי הצוות עברו הדרכה על ידי תומס קלר-השף של מסעדת פרנצ' לאונדרי מקליפורניה, אכלו במסעדות יוקרה בפריז (עכברי הכפר או עכברי העיר?) ככה זה שיש תקציב לא מוגבל.
    רק הם יכולים לגרום לך להזדהות עם עכברוש.
    חבל רק שהיה צריך להסתפק בפופ קורן בעת הצפיה.

  • 6.

    רק כדי להבהיר:

    עמוס, 09/07/07 23:33

    הסומלייה הוא היינן,''הכוסית'' היתה טבחית.
    וכן, הסרט אחלה(כמו החומוס) ונותן לכל אלה שלא מבינים מה קורה במטבח המקצועי ''טעימה'' לגבי המציאות.
    אני אישית שמח שמישהו העלה על דעתו ליצור סרט כזה , בראבו!!!!!

  • 5.

    אגו היה המבקר (ל''ת)

    001, 09/07/07 13:25

  • 4.

    רטטוי זה גובץ'. רק שבצרפת זה יותר טעים, כמובן... (ל''ת)

    נובל- קויזין, 09/07/07 13:11

  • 3.

    עד מתי אפשר לראות אותו?- (ל''ת)

    גל, 09/07/07 13:08

  • 2.

    סרט מעולה (ל''ת)

    עכברוש, 09/07/07 13:05

  • 1.

    סרט מקסים, ביקורת מקסימה. חבל

    רן, 09/07/07 12:53

    שלא התייחסתם לסומלייה הכוסית של השף