• 6.

    כמה שאלות לגבי המתכון:

    נאוה, 08/10/07 10:15

    אני מעדיפה להתמש בגרסא ב' בה מתבשל הבשר בתוך הרוטב: במידה ואני מטגנת את כדורי הבשר עם השורשים ולא מוסיפה קמח או פרורי לחם האם הם לא יתפרקו במהלך הטיגון?
    במידה ואני בוחרת בגרסא א', כמה זמן יש לבשל את הרוטב לפני שמוסיפים את הקציצות המטוגנות? כמה זמן לבשל את כל התערובת?

  • 5.

    מעולה! מומלץ! (ל''ת)

    יונתן, 21/07/07 15:45

  • 4.

    שרי יקרה!

    גרטה, 30/06/07 17:58

    שנים שאני אוהבת לשמוע ולקרוא אותך(גם אני ''חולה על בשרים משונחים)וכולם קוראים לי קאניבאלית כי אני טועמת הכל עוד ליפני הבישול!! המתכון האיטלקי ממש מגרה אני רצה להכין.תודה על כתבה מאלפת,מחכה בקוצר לשון לכתבה הבאה שלך. בתאבון לכולם.... גרטה.

  • 3.

    אין מנה יותר טעימה מזה.. במיוחד עם רוטב צ'אנקי אמיתי (ל''ת)

    יאיר, 30/06/07 07:37

  • 2.

    שרי אנסקי את מקסימה ומיוחדת.

    רוני והמשפחה, 30/06/07 02:46

    אוהבים אותך וקוראים אותך בשקיקה.

  • 1.

    משום מה האוכל של שרי אנסקי מדיף ריח גאזים נוראי (ל''ת)

    דובה, 29/06/07 11:41

    • זה לא האוכל של אנסקי

      לוקולוס, 30/06/07 14:00

      תנסי לצחצח שיניים, תינשפי על הכלב, אם ברח את בבעיה!

      • הרגת אותי!

        לוקה, 02/07/07 06:49

        אצלי הכלבה אף פעם לא בורחת. מה זה אומר?

        • כך גם כלבתי,אולי בכל זאת האוכל,הה?במיוחד הקציצות בחמסין (ל''ת)

          דובה, 02/07/07 08:29