קודם כל עוד לא ראיתי חריימה עם תפוחי אדמה.
ושנית חסר את התבלין שעושה את החריימה למה שהוא שכחו את הקראוייה או בעברית קימל.
אז שלא יעבדו עליכם תבשיל דגים אולי זה כן אבל חריימה זה לא.
בתאבון
קל להכניס לוקוס לכל מתכון כדי לשפרו - מדובר בדג הנושא תג מחיר מכובד ביותר.
אבל החריימה עם תפוחי האדמה (על מה חשבתם?!) נראה כמתכון לא מוצלח. והסרדינים הממולאים נראים כאילו שכבו במקרר שבוע לאחר ההכנה.
הדג הנא על השיפודים נראה יפה מאד. אבל, כמו שכבר אמרתי, נושא תג מחיר מכובד.