• 9.

    חליטת האספרגוס

    עודד, 10/06/07 20:47

    הואיל וחלקו התחתון של האספרגוס הוא בשרני יותר - כדי להגיע לתוצאות מאוזנות אני חותך את האספרגוס ל-2 ואת החלק התחתון מבשל 2-3 דקות יותר מהחלק העליון. העליון זוכה ל-2 דקות חליטה במים רותחים.

    בהצלחה.

  • 8.

    לגבי אספרגוס לבן

    אסף, 09/06/07 18:23

    את טריותו של האספרגוס הלבן יש דרך קלה לבדוק: מחככים שני אספרגוסים זה בזה. אם הם טריים, זה מצפצף.
    בנוסף, אספרגוס טרי שלוחצים עליו בין האגודל לאצבע ליד הקצה החתוך מתיז מיץ.
    את האספרגוס הלבן צריך לקלף בכל מקרה, ובירוק צריך לשטוף ביסודיות את החלק העליון, כי הוא תופס חול. בתיאבון!

  • 7.

    מתכונים בנאליים

    דיקלה, 08/06/07 09:49

    חבל שמתוך כל המתכונים רק שניים מכבדים חתימה של שף. אולי כדאי לא לפרסם כל מתכון שמתקבל משף של מסעדה ולהתאמץ לאסוף מתכונים ראויים יותר.

  • 6.

    ''בורדלייז'' בלי יין?!

    גיא, 08/06/07 08:08

    רוטב בורדלייז כולל ציר בשר, יין אדום ומח עצם. אי אפשר להשמיט את היין - אם עושים זאת זה לא בורדלייז.

    מצד שני, למה אפשר לצפות ממדור האוכל הכי גרוע באינטרנט?

  • 5.

    asparagus

    dany, 08/06/07 01:27

    How many grams is a Unit of asparagus?

  • 4.

    איזה מתכונים פלצנים ומופרכים בכתבה (ל''ת)

    איליה, 08/06/07 00:40

  • 3.

    רוטב מדהים לפסטה

    טילי, 07/06/07 15:52

    אספרגוס חלוט, חתוך לפיסות של 2 סמ', להקפיץ דקה או שתיים עם טיפה חמאה, להוסיף שמנת לבישול,מלח פלפל, פרמזן מגורד וצנוברים מושחמים קלות. יאמי !

    • וגם לימון! יאמי! (ל''ת)

      אני, 07/06/07 17:57

      • הו הו ספגטי הו (ל''ת)

        ט, 07/06/07 22:21

  • 2.

    רוטב הולנדייז (ל''ת)

    ציפקה, 07/06/07 15:47

  • 1.

    מחפש רוטב מדהים לאספרגוס

    ג'וני, 07/06/07 15:06

    מי יכול לעזור??????????