• 7.

    עוד מאותו סוג

    יחיאל בר עם, 14/04/07 10:49

    שרי
    באבן יהודה יש מפעל של פסטות טריות עם מוצרים מדהימים באיכותם ומקוריותם.
    ''זוקה'' של יעקב קרסניק 0503673201
    שווה וכדאי לנסות מאד מומלץ ,
    לא תצטערי

  • 6.

    הצעה

    רותי, 14/04/07 04:40

    הצעה נוספת להגשת סלט חצילים:
    סלט חצילים בשום, קוביות גמבה, קוביות פלפל ירוק חריף (למי שאין בעיה עם פיקנטיות), מעט מיץ לימון, מעט שמן זית וקורט מלח.

    מערבבים הכל ומגישים.

    מ ע ד ן!!!


    • לרותי מ 6.........

      ניר מרמת ישי, 14/04/07 09:38

      1.הדפסתי.
      2.נתתי לאישתי.
      3.מאחר וההיתי ''טוב'' בלילה [נתתי לה לישון].....אני מקווה שתכין לי את זה כתוספת לארוחת הצהרים.
      שבת שלום.
      [ד.א. למה את לא ישנה ב 04:40 בלילה?]

  • 5.

    אנסקי , שילמו לך או שאת עושה PR חינם ?

    האחים זודיאק, 13/04/07 20:05

    את שוברת את השוק של רני רהב וג .יפית.
    בהתנדבות ?

  • 4.

    לא אוכל אצלם חומוס מאז ש....

    ניר מרמת ישי, 13/04/07 20:02

    שמעתי שהם משתינים לתוך החומוס.

    • הבהרה

      צדוק, 30/11/07 00:01

      לא מובן איפה אתה לא אוכל אבל חומוס של משני הוא הדבר האמיתי.אנשים פשוט קנאים לכן מדברים לשון הרע.

  • 3.

    אף פעם לא הבנתי למה זה צריך להיות יקר

    אדי, 13/04/07 19:53

    גרגרי חומוס זה חומר גלם מהכי זולים שיש, הם קונים אותו ב- 2 שקלים לקילו ואחרי השריה כל קילו נהייה 2, ז''א שזה כמו המחיר של השמן, בכל מקרה החומוס שלהם לא משהו, כמו כל התעשייתיים.

    • החומוס לא זול כמו שאתה חושב

      רותי, 30/11/07 00:04

      יש סוג של חומוס שעולה כמעט 50 ש''ח לקילו וזה מה שמשני קונים והם לא מנפחים את החומר גלם!

  • 2.

    או שעושים באמת , או שלא עושים בכלל.

    כרכשתא, 13/04/07 19:30

    כמו שלום עכשיו.
    לא ''שלום'' ואפילו לא אח''כ.
    חבל''ז.

  • 1.

    אם כבר מבשלים, אז מחומרים טריים ובריאים (ל''ת)

    ולא מסלט קנוי, 13/04/07 17:54