• 4.

    רגל קרושה מסורתית בקפה בתיה

    שולה, 11/12/07 20:26

    מי שרוצה לאכול רגל קרושה אמיתית רק בקפה בתיה בתל אביב ארלזרוב פינת דיזנגוף עשוי כראוי ולא כמו התפריט שפורסם.

  • 3.

    רגל קרושה

    נעמי, 04/04/07 17:58

    אין שום דמיון בין הנרשם במתכון לרגל קרושה פולנית אמיתית!!!!

    יש להרתיח חבילה גידים או עצמות רגל ולבשל +בצל לבן ומעט מלח במשך 3 שעות או עד שהגידים רכים מאוד.
    לסנן את העצמות להוריד מהם את הבשר והמח להוסיף את הגידים +6-7 שיני שום פלפל שחור ומלח לפי הטעם
    ולטחון בבלנדר הכל למחית.להחזיר את התערובת למים שנראים כמו מרק לבחוש היטב ולשפוך לכלי שטוח בעל דפנות ולקרר, להכניס למקרר להקרשה. אפשר לפני ההכנסה למקרר להוסיף ביצים קשות מגורדות.

    אין במתכון הפולני-רוסי שום ירקות ושום עלי דפנה!!!!

    • הרגל הקרושה אינה נחלת הפולנים בלבד

      ש. אורן, 26/04/07 11:56

      למען האמת הרגל הקרושה של הרוסים הרבה יותר בשרית ויותר טעימה. אין בה ביצה, שהיא מיותרת לחלוטין, ואת הבצל קוצצים לתוך התערובת, ולא טוחנים בבלנד, ואז הכל נראה יותר צלול ולא מגעיל. את הרגל הקרושה אפשר למצוא בכל מטבח ארופאי בגרסאות שונות ואני גם טעמתי את הגירסה הסינית למאכל זה, שלמען האמת טעימה ביותר.

    • רגל קרושה אמיתית

      רחל, 11/12/07 20:29

      נעמי נתנה את ההוראות המדויקות אני ניסיתי ויצא נ פ ל א !!!!!!!!!!!ישר כח

  • 2.

    מאכל אלוהי (ל''ת)

    אורי, 31/03/07 23:16

  • 1.

    MAGHILL (ל''ת)

    Arie, 30/03/07 22:55