אין שום דמיון בין הנרשם במתכון לרגל קרושה פולנית אמיתית!!!!
יש להרתיח חבילה גידים או עצמות רגל ולבשל +בצל לבן ומעט מלח במשך 3 שעות או עד שהגידים רכים מאוד.
לסנן את העצמות להוריד מהם את הבשר והמח להוסיף את הגידים +6-7 שיני שום פלפל שחור ומלח לפי הטעם
ולטחון בבלנדר הכל למחית.להחזיר את התערובת למים שנראים כמו מרק לבחוש היטב ולשפוך לכלי שטוח בעל דפנות ולקרר, להכניס למקרר להקרשה. אפשר לפני ההכנסה למקרר להוסיף ביצים קשות מגורדות.
אין במתכון הפולני-רוסי שום ירקות ושום עלי דפנה!!!!