ביקרתי ב''כתית'' מספר פעמים כולל בכפר רות. לצערי, באף ביקור לא זכיתי לחוויה המובטחת. מרוב ניסיון ליצירתיות יתר ודחיסת המרכיבים, מתפספסת החוויה הבסיסית של האוכל ומרכיבי היסוד שחשוב לי לציין שהם אכן ברמה טובה מאד.
בעבור המחירים הנדרשים, הייתי מצפה שהפתיח (לדוגמה מרק חמציץ) יהיה מעורר ולא דוחה תיאבון או שמפריד הטעמים (הסורבה) לא יזניק אותי למנה האחרונה בשל טעמיו החזקים והמרירים. גם הטרנד של ג'לי מלפפונים לא ממש משכנע.
בקיצור, בתור מי שזכה לבקר בכמה מסעדות בעולם, הייתי ממליץ לוותר על עודף היצירתיות ולמצוא את הדרך להכין אוכל טעים ולא רק אסטטי.
הערת אגב, לא הרגשתי חמימות יתר ורצון שאחזור מצד מנהל המשמרת כשהפניתי אליו את הערותיי.
אני מקווה שהמצטרפים החדשים המתכוונים לפתוח מסעדות עלית ילמדו מ''כתית'' מה לא לעשות.