• 1.

    הבשר מאד טעים

    אילת, 22/01/07 23:41

    מאד יקר. שני קילו של הבשר עלו 200 שקלים. הבשר יצא נהדר כמו במסעדה. אני הכנתי לפי הוראות המתכון בישלתי בסיר עם יין ובעלי אמר מה את מכבסת את הבשר הנהדר הזה את מקלקלת אותו והוא לאחר הבישול צלה אותו בתנור עם ירקות השורש ויצא ממש נהדר. בשר לבן ועשיר. ירקות השורש נהדרים אבל הילדים לא אוהבים את הלפת וכולם מתבלבלים וחושבים שזה תפוח אדמה ולוקחים לצלחת.
    כדאי להוסיף עוד ארטישוקים לקחת קפואים. ממש סיפור לקלף אותם.