• 3.

    זה לא בננה ספליט במקרה?

    Melina Perez, 16/01/07 12:59

    ואם כבר בננה, אז עדיף בננה מטוגנת (שמטגנים אותה כמו שניצל), ובצד- אורז לבן ושעועית שחורה.

    פשוט מעדן!

  • 2.

    יצא מאכזב ולא מתוק

    נעמה, 31/12/06 15:58

    אולי היה עדיף לפרוס לעיגולים, כך ששטח הפנים של הבננה שבא במגע עם הסוכר והקינמון יגדל.

  • 1.

    שאלה

    דוד, 30/12/06 09:49

    האם חוצים את הבננה ומשאירים את הקליפה לפי התמונה עושה רושם שלא מקלפים את הקליפה