• 15.

    אתמול היינו שם תודה. היה מהנה לקרא ומהנה לאכול (ל''ת)

    ספיר, 12/12/06 20:23

  • 14.

    ורק לצמחונים אין מה לאכול (ל''ת)

    רוננ, 11/12/06 14:28

    • אין מסעדות צמחוניות. אין. למה? איפה יש? (ל''ת)

      פרידה קאלו, 11/12/06 17:43

  • 13.

    המעבר לא עשה לכתית טוב...

    תמנע, 11/12/06 13:10

    בתור לקוחה נאמנה של המסעדה עוד מימי כפר רות, אני חושבת שהיצירתיות פינתה מקום לחזרה על מנות וחוסר גיוון. כן, אכלתי גם במיקומה הנוכחי, המקום מקסים, המלצרים חביבים והאוכל? לא מפיל מהרגלים, עשוי טוב ויפה אבל משף כזה אני מצפה ליותר

    • וואלה... (ל''ת)

      שף, 11/12/06 14:23

    • לא המעבר. השף עושה מצוין לכתית. מסעדה משובחת (ל''ת)

      סועדת, 11/12/06 19:25

  • 12.

    היינו אתמול במסעדה בעקבות המלצתו של ססלר והיה טעים מאד. תודה לך (ל''ת)

    גיל, 11/12/06 09:54

  • 11.

    ים תיכוניים אש? אופי אש? פתטי

    צעיר לנצח, 11/12/06 01:40

    ססלר, איש בן שישים עם סלנג דלוח של שנות ה-80? מה זאת הכתיבה המעופשת הזאת? אין עורך באולם?

    • ממה אתה פוחד, איש ''צעיר לנצח'' (ל''ת)

      רננה. צעירה אבל, 11/12/06 09:56

  • 10.

    המסעדה באמת אלוהית!!! (ל''ת)

    בתיה אבירם, 10/12/06 18:30

  • 9.

    עזבו מגורמה. בשבילי מטבח ישראלי זה...

    רון הכחול, 10/12/06 18:15

    מרק עדשים ירוקים.
    שניצלצ'יפסלט.
    שוקי עוף בחרדל ודבש.
    שיפודים מתובלים בפפריקה וכמון.
    סלט תפוחי אדמה עם מיונז.
    סלט ירקות קצוץ דק עם שמן זית ולימון.
    בצל חי עם סומאק.
    בורקס גבינה.
    אבטיח עם גבינה מלוחה.

    אתם מוזמנים להוסיף עוד מאכלים לרשימה.

    • אז מה אם זה ''בשבילך מאבח ישראלי'' עוד דעה אחת... מי אתה בכלל?! (ל''ת)

      נועה, 10/12/06 19:23

  • 8.

    ססלר תעשה לי כמהין (ל''ת)

    דליה, 10/12/06 17:02

  • 7.

    זה לא מטבח ישראלי. נקודה.

    הרואה נכוחה, 10/12/06 16:43

    עם כל הכבוד לשף של כתית (הזכורה בפי לטוב מארוחות עסקיות ב-95 ש''ח כשהיתה ממוקמת באזור מודיעין), זו ארוחה מרהיבה ובוודאי גם טעימה, אבל מטבח ישראלי זה לא.
    מטבח לאומי צומח במטבחם של האנשים הרגילים, והאוכל עשוי מרכיבים זולים, פופולריים וזמינים. לא סרטנים (בטח לא בישראל, שחלק ניכר מתושביה נמנע נמהם מטעמי דת) ולא כמהין. במטבח לאומי נוצר אוכל שאנשים יתגעגעו אליו בחו''ל, שיחזיר להם את טעם הבית. לא מנות מוקפדות ומעודנות שמוגשות במסעדות יוקרה.

    לצערי קשה להאמין שעידן הכפר הגלובלי והתפוררות התפרים של הישראליות יכול להיווצר מטבח ישראלי.

    • מסכימה עם כל מילה! (ל''ת)

      ישראלית אמיתית, 10/12/06 20:12

    • זה מטבח עדתי. טיפש (ל''ת)

      זויה, 10/12/06 23:38

  • 6.

    ססלר אני רוצה כמהין !!! מקורי!!! (ל''ת)

    הילי, 10/12/06 16:25

  • 5.

    מתיש,

    י, 10/12/06 13:05

    אבל זה עניין של טעם.
    לעומת זאת יש כאן בעיה קשה של שימוש לקוי בסימני פיסוק וזה כבר לא עניין של טעם, זה עניין של צורך דחוף בעריכה לשונית.

    נראה כאילו ססלר מקבל בונוס על כל פסיק שהוא מקליד.

    • למה לקוי??

      אני, 10/12/06 14:30

      לפני ואחרי ''תמורה'' יש לשים פסיקים.
      סוף סוף מנקדים כראוי.
      מקל מאוד על הקריאה, אני בעד..

      • אני

        כן אבל, 10/12/06 16:11

        יש הרבה מעבר לזה וגם שימוש מוגזם ושגוי במקפים.

        • זאת הבעיה שלך?! מעקפים? פסיקים? אולי תעשה משהו מועיל??? (ל''ת)

          אני, 11/12/06 12:57

          • כן , מעקפים. מעקפים זאת הבעיה שלי. (ל''ת)

            י, 11/12/06 14:25

            • איזה תחכום... הפסיקים... אתה אדם מאושר (ל''ת)

              אני, 11/12/06 19:22

    • וואלה צודק (ל''ת)

      לאללה, 10/12/06 14:50

    • לידיעתך, במעריב ובNRG ישנן מגיהות מיומנות שעוברות על האייטמים קבוע! (ל''ת)

      מגיהה, 10/12/06 17:56

      • מה את אומרת?

        י, 10/12/06 22:25

        כנראה שהן מחפפות במהדורה האינטרנטית.

  • 4.

    גרגר ססלר גרגר

    יואש זרע, 10/12/06 10:37

    הכל טוב ויפה אבל בשביל מה הקטע הדוחה על ריח הכמהין? מי צריך את גסות הרוח והגסות לשמה הזו? אין לי אלא לסיים בפראפרזה על משפטו האלמותי של בכיר שחקני ישראל, גדעון להב: ''גרגר ססלר, גרגר''.

    • ככה זה עם כמהין. אני הרוסה על זה, רק בגלל הריח ההוא.אל תאכל אל תריח (ל''ת)

      ש, 10/12/06 16:21

  • 3.

    בלה בלה בלה.....

    יעקב, 10/12/06 10:35

    כמה שזה, הכל נשמע פלצני.....
    גם האוכל ומעל הכל הכותב, התאמצתי לקרוא עד הסוף בשביל להבין אם יש איזו שהיא פואנטה....
    לא מצאתי....

  • 2.

    ססלר כותב משעמם (ל''ת)

    ג, 10/12/06 10:22

  • 1.

    בקשה

    גבר, 10/12/06 09:55

    למה בתקופת מיתון לפרסם כתבות על מסעדות יוקרה? יש אנשים כמוני מובטלים רחמים עליי. הפעם האחרונה שאכלתי היתה שווארמה בפיתה עם חמוצים.

    • למה צריך לרחם דווקא עליך?

      לא רוצה-אל תקרא, 10/12/06 11:09

      לדעתי צריך לרחם על אלה שעובדים קשה וקורעים את המאחורה שלהם כדי להרוויח כסף - ולהם צריך לתת המלצות מה לעשות עם הכסף.

    • לידיעתך המיתון נגמר לפני 3 שנים

      בני, 10/12/06 14:33

      מאז שסוף 2003 ישראל נמצאת בפריחה כלכלית, הצמיחה חזקה, האבטלה נסוגה, מאות אלפי משרות נוצרו וכו...