• 11.

    הינו שם ונהננו מאד. (ל''ת)

    דב וגילה, 03/12/06 07:32

  • 10.

    ססלר תענוג לקרא אותך. אני רוצה אוכל עכשיו (ל''ת)

    עדנה, 01/12/06 16:24

  • 9.

    ססלר תעשה לי קבבון בולגרי... (ל''ת)

    ד, 30/11/06 14:42

  • 8.

    קורבן

    יעקב, 29/11/06 15:37

    א. גם אני אכלתי ונהינתי.
    ב. קורבן הוא לא השם של החיה אלא העובדה שעושים העלאת קורבן בכבשים. זה בא מהתורכים. סוג של סלנג

  • 7.

    בולגרים מקסימים

    בלה, 29/11/06 09:55

    עדה נפלאה
    אוכל טעים אנשים חמים ישרים
    וגם לטייל בבולגריה נהדר.

  • 6.

    איזו כתבה מגרה,ממש מרעיב..תודה!

    טליה, 29/11/06 09:27

    אוהבת אוכל בולגרי.

  • 5.

    אלוהים, כמה בן אדם יכול לאכול....תשמור על (ל''ת)

    הבריאות...., 28/11/06 23:57

  • 4.

    לרב קראו אברמיקו בכר ולא חיים, מסעדה בולגרית רק ביפו

    יליד יפו -כנסו, 28/11/06 15:38

    צר לי שהכותבים מערבבים מין שאינו מינו זה מוכיח שהם לא מבינים בהוויה הבולגרית, צר לי מסעדה בולגרית צריכה להיות רק ביפו מעוז הבולגרים ברגע שעברה לת''א מתחם המדות היא הופכת פלצנית ובהתאם המחירים, האוכל הבולגרי פשוט ולא יקר לא צריך להגיע עם ברינקס למסעדה, האותנטיות של ריחות יפו לא מתאימים לגורמה התל אביבי, אני בטח לא יגיע אליהם, אני נשאר ביפו

  • 3.

    לססלר - משהוא על בולגרים ועליך :

    גלידה מסטיקה, 28/11/06 11:27

    הרב הבולגרי מיפו, חיימיקו, היה מוסע על קטנוע למגרש בשבת, מעודד : ''היידה הכבי יפו'', בית הכנסת שלו- חנות בשדרות ירושלים!
    ילמדו הרבנים האחרים.
    יפו הייתה מעצמה קולינארית בולגרית, מה שנותר היום זה שאריות וקליפות. אגב , אסא (בולגרי) התחיל את הקרייה בבוגרשוב בת''א, שקמבה טוב לא אכלתי מאז נסגר הטורקי בשוק יפו בחיפה.
    קבב בולגרי שונה מטורקי וממטיטיי רומני, לי הוא טעים יותר. בוזה אתה יודע מה היא? וגלידה מסטיק אכלת ?
    הבולגרים שלטו בענף הגומי בארץ, גם כיצרנים וגם כעובדים - מייסטרים. זו עדה שנעלמה ונטמעה מהר מידי, חבל שלא היו מיליון, מה עם תרבות? יודע כמה מהם היו בפילהרמונית?
    ולך מכבדי ,אישית, למרות שאתה סקסוגורמה (מה- קמוצה וגם סגולה), אני נהנה לקרוא את כתבותיך הצבעוניות.

    -

    • לרב קראו אברמיקו נדמה לי. (ל''ת)

      ?, 28/11/06 11:59

  • 2.

    אכלתי בסופיה שבוע שעבר

    יוחי, 28/11/06 10:36

    פשוט טעים ומהנה.
    מומלץ מומלץ בחום. אוכל עם אהבה תמיד יותר טעים, ומקרה הנידון יש שם המון אהבה.

  • 1.

    לספי שיהיה בהצלחה

    אברום, 28/11/06 09:53

    אני מאוד מעריך את הרצון שלך לקחת את האוכל הבולגרי למחוזות קצת אחרים ולהוציא אותו ממחוזות הקבב ושקמבה של המסעדות היפואיות שגם אתה היית שותף להם עד לא מזמן.
    עלה והצלח
    אתה מביא לנו הרבה אווה