• 5.

    השף של מאנטה ריי בתל-אביב

    רננה, 29/11/06 00:17

    כדאי לו להתחיל לעבוד יותר קשה במטבח ולא למהר להצטלם, יקר יקר יקר וממש לא טעים. סבבה שהוא בעד אוכל פשוט וקל - אבל אפילו חביתה נורמאלית עוד לא למדו להכין שם.
    אולי הוא בכלל עובד שם כקופאי ולא כטבח?

  • 4.

    לוקוס ממנטה ריי?

    אורי, 28/11/06 21:34

    חבל שבמסעדה עצמה עם הלוקיישן המנצח מגישים באופן קבוע רק דגי בריכות ירודים ולא דגי ים טריים כמו המתכון שהשף המציא במיוחד, אבל רק, לאתר שלכם.

  • 3.

    חלס מכל השפים האלו

    Jacob, 28/11/06 19:16

    במקום איזה שף מפורסם
    תפנו לאיזה מסעודה משדרות
    היא תביא לכם יופי של מתכונים
    טעימים וברי ביצוע

  • 2.

    עומר התותח

    סחלבית, 28/11/06 17:26

    עברו למעלה מ-10 שנים ואתה נראה בדיוק אותו דבר..גאים בך, המון בהצלחה!

  • 1.

    עוד לא קמה מתחרה ל''קרן'', מתגעגע (ל''ת)

    יואב, 28/11/06 17:15