• 9.

    הכנתי בצק רוטב בסיסי קצת בזיליקום

    mamab, 20/09/07 01:33

    וגבינת עיזים גבנ''צ והופ לתאבון
    מתכון מנצח!
    מבצק שנשאר הכנתי פוקצה עגבניות ובזיליקום
    מ ע ו ל ה
    אז בתאבון

  • 8.

    אין על ''צ'ילי פיצה'' (ל''ת)

    יעל, 30/11/06 12:48

  • 7.

    צלחות פיצה ב- ''אדמה סטודיו לקרמיקה''

    רונן, 11/11/06 23:23

    לסופ''ש הזמנו 6 חברים + בנות זוג ועשינו ערב פיצות, קנינו ב סטודיו אדמה 15 צלחת לפיצות אישיות מחרס, כל אחד קיבל מנה אישית, על צלחת בצבע אחר, היה צבעוני טעים ומדליק

  • 6.

    נפלא ,אבל כשכותבים פלפל צריך לפרט איזה. (ל''ת)

    נחום קלי, 11/11/06 13:35

  • 5.

    אין כמו פיצה ביתא :) (ל''ת)

    מושיק, 11/11/06 10:44

  • 4.

    יותר שום ברוטב (ל''ת)

    עידן, 11/11/06 05:55

  • 3.

    אחלה מאמר. רואים שלא התעצלתם! (ל''ת)

    גדי, 10/11/06 15:53

  • 2.

    טיפ

    א., 10/11/06 12:34

    גם אם אין אבן, כדאי לשים בתחתית התנור

    • תגובה ל 2

      מגיב, 11/11/06 13:20

      בתגובה המוגדרת ''טיפ'' לא נרשם מה לשים בתחתית התנור אם אין אבן - נא המשך את רעיונך

      • את הפיצה לשים בתחתית (ל''ת)

        דודי, 11/11/06 13:28

      • לשים את הפיצה. כמובן. בשליש התחתון (ל''ת)

        מגיב, תחשוב!, 11/11/06 13:33

  • 1.

    אהבתי את הצילום של הפיצה קפרזה. מגרה!! (ל''ת)

    ג, 10/11/06 09:52