'תהליך מחוז לינקולן' משמעו אכן העברת הויסקי לפני היישון בחבית דרך שכבה של 3 מטר של שבבי פחם מעץ אדר (מייפל), והוא מה שמבדיל את הטנסי ויסקי (ג'ק, דיקל'ס) מברבן 'רגיל'.
הויסקי (No7) לדעתי מצטיין בנגישות ובחלקות, המתקתקות המתקבלת מהויסקי הופכת אותו לעדין ונעים.
את הסילבר סלקט לא אהבתי. האלכוהול העז (50%) פשוט משתלט ומקנה לו ריח וטעם אצטוניים, אולי יש צורך במהילה קלה.
האם יעקוף את המותגים החזקים בארץ? אני בספק, כי המחיר משחק לרעתו. מי שמוכן לשלם 40-50 ש''ח לכוסית בפאב יהיה מוכן להוסיף עוד כמה שקלים ולהעשיר את הרפרטואר שלו בסינגל מאלט.
בתור ויסקי לשתיה בבית? לדעתי בחירה מצויינת, מתאים לאורחים מתחילים וגם אורחים מנוסים יהנו ממנו.
Cheers.
דברים ששותים http://drinking.wordpress.com