• 1.

    אפשר לשנות מעט

    שפי השף, 29/09/06 16:48

    ניתן להכין כמו בכתבה רק במקום(עדיף) החמאה ניתן להוסיף אותה כמות של שומן אווז / שומן מולארד
    הטעם מצויין.
    אני קונה שומן אווז/מולארד מוכן בגביע.
    ומשתמש בזה המון במקום חמאה לטיגון וזה מעולה.
    אני קונה אצל אטליז גדעון בת''א
    בסגנון ביתי אירופאי.

    ניתן למרוח על לחם שחור ולאכול
    פשוט תענוג.

    • תענוג למחלקה הקרדיאולוגית בתל השומר (ל''ת)

      קובי, 30/09/06 10:38

    • פיתום אווזים זה רצח ואין אחר בישראל (ל''ת)

      רוצח, 30/09/06 17:18