• 23.

    את מקסימה ונהדרת

    שרה דהן, 17/02/08 20:24

    אני מאחלת לך בהצלחה על הספר
    סודות מתוקים ואגי ישמח מאוד
    אם תוציאי לאור עוד ספר חדש

  • 22.

    הספר סודות מתוקים

    יפעת אריאלי, 06/02/08 16:22

    מתכונים מיוחדים ומטריפים
    אני מכינה כל שבוע, בכל פעם מתכון
    אחר, הצלחות מדהימות, ספר האפיה
    המוצלח ביותר שהיה לי, אכן, ''הספר
    שאופה לי מחמאות'' (עם קרדיט לקארין גורן על המתכונים וה''טאצ'''
    המיוחד שלה!!!

  • 21.

    הופנטתי מהספר

    ענת, 24/10/06 11:40

    מגרה בטירוף....
    ניסיתי בינתיים את עוגיות האיריש קרים (המתפוצצות) התלקקו כולם אחד אחד.
    כל הכבוד!!! זו בהחלט המתנה הבאה שאפנק חברים.
    הספר מדהים ביופיו.
    בהצלחה.

  • 20.

    כל מתכון שלך שניסיתי - הצלחה

    אני, 30/09/06 17:13

    הייתי שמחה לראות כמה שיותר מפורסמים - ממש מענוג :)

  • 19.

    לקרין

    דפנה לוין, 20/09/06 19:09

    תמיד אהבתי לבשל, מאז התכנית שלך התאהבתי באפיה ואני מנסה את כל המתכונים אחד אחד.
    תענוג

  • 18.

    קרין את נהדרת. כמה חבל שהתוכנית שלך בערוץ 10 ירדה!!!! (ל''ת)

    שלי, 11/09/06 12:54

  • 17.

    עוגת ספירלה- מדהימה

    מירב, 10/09/06 18:50

    הכנתי את עוגת הספירלה לפי המתכון שפורסם כאן. העוגה יצאה מדהימה גם בצורתה וגם בטעמה!!!
    תודה, ושנה טובה,
    מירב.

  • 16.

    את נהדרת

    נילי, 10/09/06 07:51

    גיליתי אותך כבר בעל השולחן כשהיתי מדפדפת להנאתי בגיליון תוך איזו ארוחונות אצל ההורים,
    אח''כ התמכרתי (יחד עם בעלי שונא המתוקים) למדריך האפיה ועכשיו- אני מבטיחה לרוץ ולקנות את הספר.
    את מתוקה, אמיתית והמתכונים נהדרים.
    תודה!

  • 15.

    קרין, את נורא מלאכותית

    שאול, 10/09/06 00:35

    ראיתי את הדי וי די אצל חברתי, ואת מחייכת שם באופן לא טבעי. למה לא להיות קצת יותר משוחררת? ולמה שמו אלפי תמונות שלך בספר? על המתכונים אין לי מה להגיד כי אני לא אופה. בהצלחה עם הספר

  • 14.

    מ ד ה י מ ה

    בשמת, 09/09/06 22:50

    קרין את מדהימה!!!
    בזכותך התחלתי לאפות ולא תאמיני זה מצליח לי לא רע!!!
    תודה

  • 13.

    קרין את נהדרת, שנה טובה לך, ובהצלחה. (ל''ת)

    ety, 09/09/06 15:54

  • 12.

    ספר מקסים בעיצוב משגע!

    לולו, 09/09/06 12:19

    משובץ פסיפסי תמונות וגרפיקה בטוב טעם. יאממי.

  • 11.

    מזל טוב לקרין המקסימה (ל''ת)

    spy, 09/09/06 11:53

  • 10.

    מחכה ליום ההולדת שלי..

    אושרת, 09/09/06 00:13

    אוליי אני אקבל אותו בדואר מההורים.
    :-)

    כייף שהוצאת ספר!

  • 9.

    עוגיות השוקולד הצלחה מסחררת

    ליעד, 08/09/06 22:38

    לכל מי שיקרא תגבובה זו עוגיות השוקולד שלוש שכבות הן הצלחה מחסררת, ההכנה פשוטה, הטעם נפלא. לכל חובבבי השוקולדים מדובר במשהו מעולה. הכנתי יצאו 25 עוגיות ענק, ונזללו כולן על ידי חברים אחים הורים ומשפחה.
    אין מילים מתכון מעולה. הייתי ממליצה להשתמש ב150 גר שולד לבן ולא במאה בלבד לקישו העוגיות..

  • 8.

    קרין אהובתי.

    לורן, 08/09/06 22:01

    תודה על שפינקת אותנו בספר חדש, שאני מיד ארכוש. [
    שנית, מתי את חוזרת לטלויזיה?

    רק בגללך חזרתי לאפות. שנים לא אפיתי עוגות, אבל בגלל המתכונים הפשוטים והגאוניים שלך חזרתי, ואנשים משתגעים ממך.
    שתדעי לך ,שגם אם את לא מקבלת הרבה תגובות, את מפורסמת בארץ ואנשים אוהבים אותך מאוד.
    בהצלחה.

  • 7.

    היא מדהימה! (ל''ת)

    בהצלחה, 08/09/06 21:50

  • 6.

    עוגת שוקולד קטסטרופה - אסון !

    שוש, 08/09/06 21:17

    לא להעיז !!!!
    פשוט ביזיון !!!!
    נורא ואיום.

    • הכנתי ויצא מדהים! (ל''ת)

      מירב אלכסנדר, 11/09/06 10:58

  • 5.

    ספר גרוע. מתכונים בנאליים או\ו לא טעימים

    עמית, 08/09/06 18:28

    דוגמה הכי טובה זה העוגה הזאת של הספירלה שראיתי אותה כבר המון פעמים והיא פשוט לא טעימה בעליל ובטח לא קצרה אצלי שום מחמאה.

    • אוי איזו נשמה טובה

      טלי, 08/09/06 21:21

      ראית את המתכון הרבה פעמים? ואו איזו התרגשות.
      מתוך 100 מתכונים פסלת אחד ובזה פסלת את הספר. פתיחות ראוייה לשמה.
      ואולי מי שעשה את עוגת השוקולד גבינה, לא עשה אותה לפי המתכון המקורי, או שמא רחמנה ליצלן הוא\היא אופה גרוע?

      נורא אוהבת את הפירגון... פלעכס

    • לא ברור איך יתכן

      טלי, 21/09/06 17:30

      כנראה שלא הכנת אותה טוב

  • 4.

    עוגת ספירלה יאמי יאמ!!!!

    עידית, 08/09/06 16:54

    תודה לחברים שקנו לי את הספר ליומולדת
    הכנתי את העוגה (ספירלה) אמנם היא לא יצאה בדיוק כ''כ מהממת כמו בספר בעיגולים מדויקים אבל עדיין היא ממש מקסימה! וטעימה לא פחות!
    בהצלחה לקרין! את נהדרת!

  • 3.

    מזל טוב על הוצאת הספר

    רוית, 08/09/06 15:30

    המתכונים וההסברים שלך פשוט מעולים

  • 2.

    קרין מדהימה גם באישיותה. בהצלחה!!! (ל''ת)

    חנה, 08/09/06 14:51

  • 1.

    מזל טוב לקרין על הספר המקסים

    שירה, 08/09/06 13:13

    וכל הכבוד לעורכים שלה במעריב שהרשו לה לפרסם את ספרה. ברצינות אני מתכוונת.

    בהצלחה לקרין!!