• 11.

    to 5

    n, 02/09/06 06:03

    where is the addres

  • 10.

    ל-8 את מה זה צודקת,הדבר היחיד שאהבתי באילת היו הסברינות של דה פז

    שירלי, 01/09/06 22:56

    לא ידעתי שהם סגרו.

  • 9.

    סבנטיז? ממש לא.

    רון הכחול, 01/09/06 21:32

    דודתי, ילידת בוקרשט, חובבת את העוגה הזו מימים ימימה, כי היא זכורה לה היטב מילדותה בבירה הרומנית של שנות ה-40 וה-50, לפני צ'אושסקו. מה פתאום סבנטיז?

  • 8.

    הסברינות של קונדטוריות ''דה פז'' באילת - מי זוכר??

    אא, 01/09/06 17:26

    אוי איך הטעם נשאר בפה..... רק לחשוב על זה....
    קונדטורית ''דה פז'' ממרכז מור באילת
    כל חופשה באילת הינו ישר רצים לאכול סברינות ופחזניות
    איפה הימים... חבל שהם סגרו!

  • 7.

    סברינה

    רוני, 01/09/06 14:12

    בשנות ה70 זה היה הדבר ומאז הגיעו אחרים כמו טירמיסו ועוד.......חברתי האופה המופלאה בתיה י. המאירי מכינה אין שניה לה אבל אחרי טירמיסו ואחר' אין טעם לסברינה לדעתי זה פסה....כמו כל דבר טוב......

  • 6.

    ימי טעים!!!!!!!

    לי, 31/08/06 18:25

    אבל נורא משמין ...

  • 5.

    אפשר לקנות ב-15 ש''ח מוכן...

    ב.ק., 31/08/06 17:24

    יש לי קונדיטוריה בהדר בחיפה עם סברינות שהן הטובות בעולם.

    • מה שם הקונדטוריה? (ל''ת)

      חיפאית, 31/08/06 20:30

      • אני ממליצה בחום על זו בשני -

        לולה, 01/09/06 02:48

        רח העצמאות חיפה - עיר תחתית
        http://www.shany.co.il/AboutUs.html
        ויש להם אפילו אתר!!!

    • ל- 5

      עפר, 29/10/07 19:04

      אפשר גם לאונן אבל יותר כדאי לעשות אהבה!

  • 4.

    זה נכון שסברינה זה לא חוקי בכמה מדינות?

    מ, 31/08/06 16:51

    או שאני לגמרי לא בכיוון.

  • 3.

    איך זה לא נדבק לתבניות

    שושי, 31/08/06 14:39

    ניסיתי את המתכון אולם הכל נדבק לי לתבנית, מה עושים?

    • תשובה לשושי

      איציק, 31/08/06 18:00

      לפני יציקת הבצק לתבניות יש למרוח אותם במרגרינה

      • בתקופה ההלניסטית נהגו להשליך סברינות

        מכון בגין למחקר, 01/09/06 07:34

        על האויב מהגג.

        • אך... הלוואי והיו לנו אוייבים כאלו

          heaven, 01/09/06 18:43

          חחחחחח... הרגת אותי

  • 2.

    טוב לדעאטה? כמה קלוריות? (ל''ת)

    דן, 31/08/06 13:42

    • כמה קלוריות

      אילנה, 31/08/06 17:13

      כ-500 קלוריות ליחידה, עפ''י חישוב מקורב

  • 1.

    אני זוכר ....

    אוהב לאכול, 31/08/06 13:32

    בסברינה שאני זוכר (היינו ילדים וזה היה מזמן) היה מעין ''גגון'' על הקצפת, והוא היה מרוח בריבה. לא פירות מפונפנים.

    • גם לי יש זכרונות...

      מבט מבחוץ, 01/09/06 08:43

      לפני מליון שנים באחוזה, אני בת 15 עם חבר גדול בן 18. הוא תמיד הזמין לנו סברינות ואני התביישתי לומר לו שהייתי מעדיפה קרם שניט... היו ימים חבר...

      • נוסטלגית הסברינה

        קורין, 30/09/06 04:06

        היינו יושבים בבית קפה באבן גבירול בשנות השמונים ,אני וחבר שלי (היום בעלי) וזוללים סברינה כזו מסורתית של פעם עם הרבה קצפת ולפיניש קצת ריבה למעלה ....כן כל יום שישי בבוקר..אה.. היו זמנים חיכיתי ליום שישי בשביל זה ..אפה הימים הם....