• 13.

    סוף סוף מבקר שכותב שנון

    קטיושקה, 16/07/06 23:53

    ולא כבד כמו שאר המבקרים. כל הכבוד!

  • 12.

    הם גם מוכרים שם חמצן...בחיי

    לנשום ..לנשום, 16/07/06 21:08

    ככה שמעתי. באמא שלכם..
    בשביל להשלים את תמונת הפלצנות המליאה.
    חמצן..נו..לא דבילים?

  • 11.

    אם אתה לא יודע מה זה צ'יפוטלי אל תכתוב ביקורת אוכל

    שף, 16/07/06 13:09

    לא שצריך להיות גסטרונום כדי לכתוב ביקורת אבל הבנה מינימלית - רצויה. צ'יפוטלי זה אחד המרכיבים המרכזיים במטבח המקסיקני וכל מי שמתעניין אפילו קצת באוכל יודע מה זה. כנ''ל לגבי ההערה של בשר כמנוגד לאוכל בריאות/אורגני. הגישו לך אנטריקוט בשמנת?? דניס או עוף לא בריא? אגב - הייתי במסעדה והיה משמ מעולה!

  • 10.

    גם טעים וגם משביע. מקום מדליק

    בלינצ'ס, 16/07/06 09:57

    חבל. חבל שלא טעמת את הפסטה. פסטה שרימס קלמרי, עוף או צימחונית. היא ממיסה כל ציניות אפשרית, אפילו ציניות איטלקית. וזה בדוק, הבאתי הוכחה (ולא תאמין, הם עושים אותה בטיירה, ומקמח מלא, פשוט אחרי הזלילה לא קמים בטטות). חבל שלא טעמת את הטארט המלוח. יש בו היום קרם שקדים, קונפי תאנים וגבינת עיזים. מודה, התמכרתי. הם חידשו עכשיו תפריט קיץ. לא מפסיקים להפתיע. מקום מומלץ להחריד..

  • 9.

    בתיה עובדיה - היא המעצבת, הכשרון,

    יונה רום, 16/07/06 07:38

    התפיסה המיוחדת של כל המסעדה הזאת, החל מעיצוב המבנה עצמו, מתפיסת השטח, מאיור המרצפות בעבודת יד, דרך עיצוב הניאגרות בצורת כד, פיתרונות מרתקים של שינוע הכלים במטבח, מציאת הרהיטים, הכלים, ובכלל - כל הפרטים הגדולים והקטנים באדריכלות ובעיצוב המקום. בהחלט מגיעה לה כל הפרסטיז'ה.
    כל הכבוד בתיה. ישר כח.

  • 8.

    לא נכון

    דניאל המחונן, 15/07/06 17:54

    שלום.
    שמי דניאל ואני מחונן הן ביכולתי השכליות והן ביכולתי החברתיות. כך אומרים כולם.
    הייתי במסעדה הזו ונהניתי מהאווירה הטובה ומהאוכל המושקע. בעיקר נהנתי מהסטייק אנטריקוט שהיה אומנם טיפה מדמם אבל בהחלט טעים.

  • 7.

    לא נכון!

    ילי, 15/07/06 14:33

    אחלה אוכל! הכרתי את המסעדה לאחרונה ואני מבלה שם הרבה, גם עם חברים. אוכל בריא וכיפי במחירים סבירים לגמרי.

  • 6.

    אוכל פלצני

    בריאה בנפשה, 15/07/06 12:30

    והגיע הזמן שאיזה מבקר אוכל יגיד את זה בקול רם וצלול.. מסכימה עם הבקורת שהאוירה שם מאד כיפיית אבל אחרי הכל הולכים לשם לאכול לא?

  • 5.

    בעקבות הביקורת לא אלך למסעדה הזו

    יונתן, 15/07/06 12:03

    וחבל שהורסים מנות קלות שאפשר להכינם בכיף בבית.

  • 4.

    צ'יפוטלה זה פלפל חלפיניו מעושן

    מאיר, 15/07/06 11:57

    ומאוד חריף

    • לא בדיוק

      תיקון, 16/07/06 05:23

      צ'יפוטלי זה סוג של פלפל לא מאד חריף. זמ לא הלפיניו !! מכינים אותו בתערובת עם עוד מרכיבים כגון גרגרי יער וכו'. מתוק חריף. ממש טעים.

  • 3.

    צ'יפוטלי זה פלפל חריף (ל''ת)

    גלית, 15/07/06 11:32

  • 2.

    חחחחחחחחחחחחחח

    מורן, 14/07/06 23:45

    מזמן לא צחקתי ככה. הרגת אותי

  • 1.

    לא צריך הרבה כישרון כדי להכין פולנטה בלי טעם

    רומניה, 14/07/06 21:20

    ככה הן באות.