• 21.

    שרות מתלקק

    שחר, 19/09/07 23:23

    לא ממולץ
    עצרתי שם רק כדי לטרוף קינוח זריז
    זריזות שהתבטאה ב50 דקות המתנה לשייק מקופלת בטעם גלידת וניל ששכחו מחוץ למקרר.
    למי שמחפש קינוח באזור אני ממליץ לקנות קוקילידה ב8 ש''ח בתחנת דלק שבצומת צמח.
    מה גם שהמלצרים שואלים ''איך המנות? '' וכשעונים להם שלא טעים הם פשוט מתעלמים ושוכחים כמה הם היו נחמדים בקבלת ההזמנות.
    צביעות והתלקקות .

  • 20.

    מישהו היה לאחרונה במסעדה ויכול לספר

    ליאן זליג-פדידה, 18/07/07 17:18

    אם יש שינוי או אין שינוי? אני רוצה לקחת את המשפחה ומאד מתלבטת

  • 19.

    מסעדה מזעזעת!

    אורחת לרגע, 17/04/07 21:59

    הגענו משפחה שלמה ומורעבת. חיכינו למנות העיקריות 45 דקות, וכשהן הגיעו, הסתבר שדי שכחו לבשל אותן, דהיינו-ממש בשר נא. נאלצנו לצאת רעבים, ללא שום התנצלות ממישהו וללא רצון לפצות אותנו על היחס הגועלי! המנות ילדים היו גם-כן מגעילות. שומר נפשו ירחק!

    • 19 כמה שאת צודקת (ל''ת)

      אודי, 02/06/07 19:19

  • 18.

    ביקורת???

    דודידו, 16/07/06 23:47

    ממש הגזמת...
    כנראה שהיית חסר סבלנות כלפי א'
    מאחר והיא לא נוטה להעמיס על עצמה...כן ..אוכל מאוחר בלילה.
    כנראה שהעמסת עליה מדי בביקורות הפלצפניות שלך...
    קח הכל בקלילות גבר...
    היית אוכל איזה קינוח אולי היית נרגע.
    ואל תזלזל
    חוצפן

  • 17.

    צל תמר שימו לב

    רונן, 13/07/06 17:09

    צל תמר, שימו לב, הכותב אמנם פלצן, אבל למרבה היגון והצער די צודק. חלה אצלכם נפילה בתקופה האחרונה. השולחנות אכן דביקים, השירות אכן בעייתי, המנות בחלקן אכן מתחילות לשעמם את מי שכבר אכל הרבה פעמים במסעדה. לפני שצל תמר קמה באמת הייתה שממה קולינרית מוחלטת בעמק, ולמעשה גם עכשיו עוד לא התפתחה תחרות ראויה דיה, זה לא סיבה להרדם בשמירה. תתעוררו לפני שתיפלו !

  • 16.

    רועי חייב ללכת ל''פוקצה בר''

    גיל, 08/07/06 23:31

    רועי בגליל העליון קיימת מסעדה מזה שנתיים בשם ''פוקצה בר'' בתור סטודנט הגר 3 שנים באזור המסעדה הצילה את הצפון, מתחדשת כל הזמן, שף מצויין, נקי, נעים בקיצור לא נופלת המסעדות הטובות במרכז. בקשה תבוא ותיוכח. בקשר לצל תמר בתור תושב העמק מסכים איתך חלה שם התדרדרות רצינית בשנים האחרונות, דני קח לתשומת ליבך לא לעולם חוסן.

  • 15.

    באמת שווה ליסוע לחיפה - מעין הבירה

    קוסטיצה, 08/07/06 11:44

    באמת עמק דל אופציות קולינריות ''רוטנברג'' באמת מיוחדת וטעימה, ''על הנהר'' כמה אפשר... אז משקיעים ונוסעים לא רחוק - ''מעין הבירה'' שווה כל ק''מ וה''קוסטיצה'' נמסה בפה..... מומלץ בחום, למסעדנים בעמק תתחילו להשקיע יותר כי אנחנו רעבים...

  • 14.

    רועי איכן היית עד עשיו?

    מהעמק, 08/07/06 11:00

    יש בעמק עוד מסעדות שכדאי מאד לפקוד אותן!''רוטנברג'' ''ועל-הנהר''!!!

  • 13.

    רוטנברג

    תושב הצפון, 06/07/06 14:12

    מסעדה מעולה בנהריים.
    כדאי לחוות על מנת להיווכח

  • 12.

    הם עדיין חושבים שקפוצ'ינו מגישים עם קצפת אמיתית?

    יעל, 04/07/06 23:30

    היינו שם לפני שנתיים, כן כן,לא חמש-עשרה, והגישו לנו קפוצ'ינו- ובמקום קצף של חלב- היתה קצפת משמנת מתוקה... היה משעשע ..ונוסטלגי סטייל קפולסקי סניף חולון כשעוד הייתי ביסודי...ליבי ליבי על א' שבזבזה קלוריות יקרות מפז, ועוד בלילה!!

  • 11.

    הכל שטויות המקום מדהים

    שירלי גרנון, 04/07/06 08:55

    חבר'ה בואו לא נשכח שעד שהקים דני את צל תמר ישבנו באמת בחושך ולא היה שום מקום טוב לבלות\לאכול בכיף בכל העמק
    והיום אחרי כמה שנים טובות לא תמצאו תושב עמק הירדן שלא ידבר טובות על המקום ואני באופן אישי נוהגת לבלות שם ומזמינה אורחים לשם ותמיד כיף נעים ונקי
    אני מזמינה את כולם להיווכח!!!!!!!!!!!!
    שירלי
    תמרים פלוס
    קבוץ כנרת

    • טוב את רגילה לאוכל של קיבוץ..... (ל''ת)

      שף, 05/07/06 08:30

      • ברור את מוכרת לו סילן...

        אבי, 08/07/06 15:35

        חייבים להחליף את השף ומהר...

  • 10.

    מי זה רועי ירושלמי? (ל''ת)

    אליכין, 04/07/06 08:25

    • אישיותו של רועי

      עיתונאי, 06/07/06 15:58

      בחור צעיר ומוכשר הכותב מדוויק ומענין

  • 9.

    אין כמו שיפודי אילן העירקי בטבריה

    אילן, 03/07/06 21:54

    29 ש''ח ואתה טוחן 3 שיפודים וסלטים חופשי לביפנוחו של הבטן

  • 8.

    אני מאוד נהניתי לאכול בצל תמר

    ניצה גלבוע, 03/07/06 19:16

    אני מסכימה עם כך שהצפון הוא שממה קולינארית אבל דווקא בצל תמר כבר אכלנו פעמיים ותמיד נהנינו.

  • 7.

    לכותב הנחמד לא רחוק רק עד קיסריה- חיפה

    מכאל, 03/07/06 18:14

    באזור תעשיה של קיסריה ישנן לא מעט מסעדות נחמדות טובות ולא יקרות. למרות שלדעתי רמת המחיר משחקת אצלך.
    בחיפה וגם בקיסריה יש את אחת ממסעדות הדגים הטובות ביותר ג'קו שהמקור התחיל כן כן לא בהרצליה אלא בחיפה.

  • 6.

    רועי ירושלמי המבולבל

    תומר, 03/07/06 16:40

    רועי שלום,
    יש לי הרגשה זוטרה בתוכי שהבלבול הפעם , הוא יותר בתודעתך הבורגנית (והמגניבה כמובן...?!).
    צל תמר היא מסעדה מעולה, אשר לא המתסחרה תחת דרישת קהל שכמוך, היא נשארה פראית וטבעית, ונאמנה למקוריות שלה וטוב שכך.
    יש לי פתרון נפלא בשבילך: פעם הבאה שתרצה לאכול ב''קרב סגל מלצרים מנוסה ואדיב יותר'', ובמקום שיש בו ''הקפדה בתפריט ועדכניות המנות שמגולמות בו'', תעשה לכולנו טובה, לך לרפאל, שלם 900 ש''ח ותשאיר לנו את המסעדות האמיתיות.
    תודה מקרב צרכנים השם עדיין שפוים.

    • ברור שהיא כן התמסחרה והתדרדרה...

      לימור, 08/07/06 21:38

      עם כל הכבוד להתמסחרות אכן מדרדרת את המסעדות. מסעדת ''צל תמר'' ששרדה תקופות יובש קשות, לאור זה ששטחי קיבוץ הם שטחים ללא תשלום לקיבוצניקים, היא בעלת מבקרים רבים כיום. ותסלחו לי על אוירת הדמי ''אלק כפרית'', אבל סליחה ? האם כפריות זה פלצנות, חוסר ניקיון, מחירים מופקעים ועוד...תעשו לי טובה אבל בתור תושבת האיזור, המחירים וההיצע במרכז הארץ הם הרבה הרבה יותר טובים. ''צל תמר'' קחו זאת לתשומת ליבכם...

  • 5.

    בצפון אין מסעדות???

    רונן, 03/07/06 15:05

    על מה אתה מקשקש בן אדם?
    טוב, אם מסעדה בעיניך חייבת להיות אחד מהמוסדות הפלצניים שבין רחובות ארלוזורוב לאלנבי ושזורק מליון וחצי דולר על עיצוב אולי אתה צודק.

    הצפון מלא במסעדות מצויינות, שאתה בוודאי תגדיר כעממיות, אבל אני מוכרח לאמר לך כאחד שמעריך גסטרונומיה טובה, אני נהנה בהן לא פחות ואף יותר מאשר כשאני אוכל ב- 250 ש''ח לאדם בת''א או הרצליה.

    ואם אתה דווקא מתעקש על סוג כזה, נסה פעם את אלומה במעלות או את מוסקט או אחוזת שולמית בראש פינה ולא תתאכזב.

    דרך אגב, אחד הטרנדים היותר נחמדים בצפון הוא לאכול אצל אדם פרטי שמארח בביתו כמו נחי מרמות או צ'אבי משעל.

    אין כמו הצפון. גם בגסטרונומיה. נקודה.

    • רונן, רק חסר היה שתרשום ''צפון כבוד'' כמו סדירניק (ל''ת)

      גוגו, 03/07/06 16:47

  • 4.

    האמת..

    זיוה, 03/07/06 14:55

    הכתב צודק. המסעדה טובה, אבל מתבקש שם שידרוג רציני בתפריט. ישר כוח!

  • 3.

    אגב, פעם בצל תמר היה מוצלח מאוד.

    דן, 03/07/06 14:39

    בביקורים האחרונים שלי שם היה די מאכזב.
    אבל, במדבר, אתם יודעים ..
    ויחסית למה שיש לאיזור להציע, המסעדה הזו מצויינת.

  • 2.

    קשקשן שאוהב לשמוע את עצמו

    ערן, 03/07/06 14:33

    יותר שמלמדת הכתבה על המסעדה היא מלמדת על הכותב
    אכלתי מספר פעמים בצל תמר ובכל פעם הייתי מרוצה
    יכול להיות שהכותב נתקל בשרות לא טוב זה קורה אבל הנימה הארסית והפלצנית של הכתבה מוגזמת
    נסו ותווכחו

    • אני מסכים איתך, ערן (ל''ת)

      מתן, 03/07/06 16:24

  • 1.

    לידיעתך!

    תושבת הפריפריה, 03/07/06 12:55

    אני תושבת צפון הארץ, ולידיעתך ישנן מסעדות נפלאות בכל איזורי הגליל
    למשל. גם איכותיות וגם מסוגננות, ולאו דווקא פלצניות עם שירות נהדר ומחירים סבירים לגמרי.
    לא הייתי במסעדה שאתה מדבר עליה,
    אבל אני מכירה למשל היטב את מסעדת ''אדלינה'' בקיבוץ כברי שבגליל המערבי שהיא ממש פנינה מיוחדת במינה ואני ממליצה לך בחום להגיע אליה!

    • בעמק הירדן מכנים אותה ''צל יקר''. (ל''ת)

      לא סתם, 03/07/06 14:32

    • אויש. בדיוק לך חיכיתי

      רובספייר, 03/07/06 17:39

      הלוואי שילך ל''אדלינה''.
      אולי סוף סוף מישהו יכתוב את האמת על מה שמתרחש שם. מסעדה עם יחסי ציבור פי 1000 מ''צל תמר'' ועלובה בדיוק כמוה.

      מצטער, אבל צודק הכותב- אין בישראל אף מסעדה ראויה מחוץ לתל אביב (פרט אולי ל''אורי בורי'' בעכו שגם היא התקלקלה מאד לאחרונה- חברים, תחזירו את מנת ה''קוקי סאן ז'אק'' לתפריט...). אפילו לא מסעדת הבשרים היעני איכותית במטולה (שכחתי את שמה).