אני מדרום אמריקה. עד שכמה שידוע לי, בקובה לא אוכלים שניצל ובטח שלא צ'יפס מבטטה בחמאת שום. האוכל הקובני הוא ברובו אוכל קריבי עם נגיעות אפריקאריות, אבל בטח לא שניצל.
יש לי חשש כבד שהמסעדה הזו היא עוד פלצנות תל אביבית טיפוסית (אחרת לא הייתה זוכה לחשיפה, כי מה יש לכתוב על מסעדה עם 4 שולחנות).
אחת הסיבות שלא מגישים שניצל בקובה, היא שהבקר מאוד יקר והים קרוב, אז אוכלים הרבה מאכלי ים, הרבה ירקות שורש, קוקוס ופלפלים חריפים מכל הסוגים.
שניצל? לא נראה לי. אולי מדובר בחיקוי למסעדה קובנית יהודית כשרה בברוקלין, שזה לא בדיוק קובה.