• 12.

    מה זה ''לא ברור באיזה חלק''?! (לגבי הטעם של הפירה)

    צבי, 04/07/06 02:28

    אתה מבקר מסעדות לא?
    שילמו לך כדי לכתוב ביקורת לא?

    אז תברר!

    סססססאמק.

    (מלצר על סף התמוטטות עצבים)

  • 11.

    so be it ולא let it be (ל''ת)

    bloody mary, 03/07/06 12:41

  • 10.

    אלון, תעשה לי ליד!!1 (ל''ת)

    מעריצה, 03/07/06 10:22

  • 9.

    ומשעשע

    מצחיק שנון, 03/07/06 08:15

    ככה כותבים ביקורת מסעדות. תלמדו.

  • 8.

    קטעים

    יפצ'ו, 02/07/06 21:50

    מאד אהבתי לקרוא את המאמר- סוףסוף צחקתי מבקורת על מסעדה.
    מישהו באמת מוכן להסביר לי למה כל הבקרות פלצניות???????

  • 7.

    הוואנה

    עמי, 02/07/06 20:56

    אחלה מקום ואחלה אוכל ואחלה אלכוהול הייתי ונהנתי!

  • 6.

    סעו לקובה, תלמדו משהו על ..

    סועד לשעבר, 02/07/06 18:23

    אוכל קובני ואווירה קובנית ורק אז תפתחו מסעדה. ולא שהיו ציפיות... כל מילה בשלט (מזללה קובנית??) בעיצוב ובתפריט צועקת פלצנות. הדבר היחיד שדומה להוואנה זה העשן של האוטובוסים בצומת. חבל שזה כך כי האוכל לא רע.

  • 5.

    שניצל בקפה נואר? זה ממש לא שניצל!!!

    איל, 02/07/06 13:56

    המליצו לי..אז הלכתי לקפה נואר.
    הזמנתי שניצל עגל....הגיע משהו שכיסה את כל הצלחת...חשבתי וואו!...חתכתי חתיכה....בפנים לא היה כלום...רק קליפה! שילמתי ים כסף על קליפה של שניצל. בלי להגזים, עוביו היה כמילימטר בלבד!!! פשוט לא יאומן שמישהו אוהב את הזבל הזה. מכרו לי קליפה של שניצל במחיר של שניצל שלם!!

    • וואו איל,הרגת אותי

      טבחית מדופלמת, 02/07/06 17:31

      מזמן לא צחקתי ככה....גדול!!!!

    • צודק זה לא שניצל זה פרורי לחם (ל''ת)

      פרון, 02/07/06 22:19

    • אתה.. אתה לץ אתה.. (ל''ת)

      דוד, 04/07/06 02:26

  • 4.

    מסעדה מצויינת - מיקום חרא

    לס, 02/07/06 12:52

    היינו לפני שבועיים. אלמלא היינו נאלצים לשבת בתוך עשן האוטובוסים וצופרי נהגי המוניות המיוזעים, הייתה יכולה להיות חוויה נהדרת. האוכל ממש נפלא - שמח, קליל וכיפי. השושי דה קובה אכן טעימות ביותר, השניצל אחלה (אם כי יבשושי משהו) והפירה שלצידו מעניין מאוד וטעים. גם הראשונות נהדרות. רק שיעברו למקום שקט יותר, ונהיה אצלם כל שבוע...

  • 3.

    קובה זה לא

    לקוח זועם, 02/07/06 12:40

    לבעלי הוואנה שלום,
    כשאני מזמין סלט עם אבוקדו, רצוי שהוא יגיע עם אבוקדו ואף רצוי שכשמעירים למלצרית על כך, שלא תאמר שאין מספיק אבוקדו במסעדה וכי הם מעדיפים לשים אותו בכריכים. וכשמגיע החשבון, לפחות תנקו את ערך האבוקדו מסך המנה או שפשוט תהיו אדיבים וכלל לא תחייבו את הלקוח על המנה.
    ואגב, השם סדוויצ'יסימו לא הופך את הסנדוויץ' לקובני.

  • 2.

    הביקורת היא על המסעדה או על חברה שלך? (ל''ת)

    פידל, 02/07/06 12:34

  • 1.

    שניצל קובני?

    אודי, 02/07/06 12:06

    אני מדרום אמריקה. עד שכמה שידוע לי, בקובה לא אוכלים שניצל ובטח שלא צ'יפס מבטטה בחמאת שום. האוכל הקובני הוא ברובו אוכל קריבי עם נגיעות אפריקאריות, אבל בטח לא שניצל.
    יש לי חשש כבד שהמסעדה הזו היא עוד פלצנות תל אביבית טיפוסית (אחרת לא הייתה זוכה לחשיפה, כי מה יש לכתוב על מסעדה עם 4 שולחנות).
    אחת הסיבות שלא מגישים שניצל בקובה, היא שהבקר מאוד יקר והים קרוב, אז אוכלים הרבה מאכלי ים, הרבה ירקות שורש, קוקוס ופלפלים חריפים מכל הסוגים.
    שניצל? לא נראה לי. אולי מדובר בחיקוי למסעדה קובנית יהודית כשרה בברוקלין, שזה לא בדיוק קובה.