קשה להאמין שמבשלת טורקיה אמיתית תשתשמ במתכונים שלה באבקת קניידלך, תערובת תבלינים (מקסיקנית!) של מקורמק, והמביך מכל: במיה קפואה!
באמת קשה להאמין. למטבח של הסבתא הטורקיה שלי הדברים האלה מעולם לא נכנסו, אבל אולי אצל משפחת שמרון זה אחרת...
It sounds very good. But my Mother may she rest in peace, never put Kneidalach pouder or other kind of spices. Her Tishpishti was exellent but only one layer, and so on, so on....Fresh Bamya, fresh fasoulya etc.etc.etc.
די כבר עם הפלצנות ...כאילו תשים לב אם יכינו לך במיה קפואה או טרייה... אם כל הכבוד לסבתא הטורקייה שלך , בטח לא היה לה תנור גז , זה אומר שגם עכשיו צריך להכין מדורה באמצע המטבח ולבשל עליה?