• 6.

    תנו את המתכון לקדאיף בבקשה.... (ל''ת)

    שושי, 26/06/06 00:06

  • 5.

    תודה - הזכרת לי את נפלאות בית סבתא

    אתי, 23/06/06 13:45

    המון תודות,
    עלו לי דמעות בעיניים כקראתי את המתכונים ושמות המאכלים וקטעי הקישור שלך
    נזכרתי בסבתי האהובה (טורקיה כמובן) שהיתה מבשלת ושרה
    והכל היה נפלא
    אני אשמור אתהמתכונים ואראה לאמי
    שתשמח להזכר אפילו יותר ממני
    תודה

  • 4.

    כרוב שלם !! ממולא ?

    פעם ראשונה, 23/06/06 13:27

    איך מגישים את זה ?

  • 3.

    מחפשת מתכון טוב לצ'רופה (ממתק תורכי) (ל''ת)

    צ'רופה, 23/06/06 10:05

  • 2.

    בושה וחרפה לעם הטורקי

    כמאל אתאטורק, 22/06/06 16:09

    קשה להאמין שמבשלת טורקיה אמיתית תשתשמ במתכונים שלה באבקת קניידלך, תערובת תבלינים (מקסיקנית!) של מקורמק, והמביך מכל: במיה קפואה!
    באמת קשה להאמין. למטבח של הסבתא הטורקיה שלי הדברים האלה מעולם לא נכנסו, אבל אולי אצל משפחת שמרון זה אחרת...

    • Turkish recepies.

      jeanette, 22/06/06 21:21

      It sounds very good. But my Mother may she rest in peace, never put Kneidalach pouder or other kind of spices. Her Tishpishti was exellent but only one layer, and so on, so on....Fresh Bamya, fresh fasoulya etc.etc.etc.

    • כל אחד חושב שהוא חיים כהן

      קניידלאך, 23/06/06 13:59

      די כבר עם הפלצנות ...כאילו תשים לב אם יכינו לך במיה קפואה או טרייה... אם כל הכבוד לסבתא הטורקייה שלך , בטח לא היה לה תנור גז , זה אומר שגם עכשיו צריך להכין מדורה באמצע המטבח ולבשל עליה?

  • 1.

    בבקשה עזרה בקשר לשקדים. איזה שקדים? ירוקים,רגילים איזה??? (ל''ת)

    ננה, 22/06/06 15:23

    • ...וגם, האם שקדים מולבנים, או עם קליפה (ל''ת)

      שמני, 22/06/06 20:43

      • שקדים עם קליפה טבעיים (לא ירוקים)

        מנטה, 23/06/06 11:39

        מדובר על שקדים עם הקליפה לא מומלחים אחרי שהם שרויים במים הם נהיים קריספיים עם טעם של עוד.....