• 3.

    פלצנות לשמה

    ת, 18/06/06 07:34

    איך אפשר לכתוב שכדי להכין לחם מוסיפים מים לפי הצורך, לפי הצורך של מי בדיוק? מי שמכין בפעם הראשונה לחם זקוק למידות מדוייקות
    כמו כן במתכון של הפטריות, איך בדיוק נוצר קרמל אם אין סוכר במתכון?

  • 2.

    למה להגיד לחם ולהראות צלוחית שמן?

    שוקי, 17/06/06 03:29

    ולמה להגיד לחם עשבי תיבול כשכל מה שיש בתוכו זה חופן בזיליקום?
    ולמה לעזאזל להגיד גלילי? זה בגלל שצריך לעשות אותו בצורת גליל או שבצפון הארץ כשמערבבים קמח עם שמרים ומים יוצא משהו מיוחד שלא יוצא בכל שאר חלקי כדור הארץ?

  • 1.

    למישהו יש מושג מה שוכב בקערית עם השמן והבלסמי? (בתמונה של הלחם) (ל''ת)

    קובי, 16/06/06 22:43

    • כן, זה נראה כמו...

      עקב, 17/06/06 00:24

      ריבועי עגבניות ללא קליפה, ועלי זעטר

      • its timin(koranit) , not zaatar (ל''ת)

        roy, 17/06/06 01:52

        • באמת נראה כמו טיימין, אבל התכוונתי למה שמונח במרכז הצלחת (ל''ת)

          קובי, 17/06/06 23:28

          • מלח (ל''ת)

            ים, 18/06/06 18:19

            • סשימי של תמנונים (ל''ת)

              אני, 19/06/06 01:56