תזכרו !!!
אין שום ספק שאסנת שפית מעולה ולא קשור למתכון הזה ,אבל רוב המתכונים לא רשומים כמו שצריך,ואם לא יודעים תהליכי עבודה אז חבל על החומרים והזמן
אגב גם ספרים מסוימים זה רק תמונות יפות והמתכונים שלא נדע
לכן ,טעמתם עוגה טובה אם יש אפשרות תשאלו את המתכון (אם האדם אמין)כי יש מצב שהוא יגיד לדוגמא 100 גר' סוכר והמתכון אומר 200 גר' סוכר
וכו' ותמיד משקל לא סתם מידות כי לדוגמא כוס סוכר זה 200 גר ולפעמים הכוסות שלנו הם 150 גר לכוס מלאה
יום טוב ותהנו מההמלצה
ויישר כח לאסנת ואל תיפגעי חלילה לא קשור לא למתכון ולא לכלום פשוט עובדה היא שאחת התגובות אמרה שלא יצא לה טוב וכמו שאנחנו יודעים כמקצוענים שאם עובדים ע''פ תהליכי עבודה נכונים הכל אמור להצליח
כל טוב ביי