• 5.

    המנה יכולה להיות כשרה? (ל''ת)

    אסף, 22/05/06 17:47

  • 4.

    די כבר!

    דרה לוי, 19/05/06 00:14

    תני מקומות נורמליים שנותנים מה שמבטיחים- קצת אושר!
    הסביצ'ה של שני המקומות שהזכרת בינוני וזה לא רק עינין של טעם אלא של איכות חומרי הגלם ודמיון של שף. הסביצ'ה הכי ''קול'' (המגיע באיזה אלף ורסיות) נעשה במטבח הפתוח של צ'ימיצ'אנגה ושימותו הקנאיים!
    כן, גם בפנגאה הוא מצויין אבל אסיאתי ...

  • 3.

    יוגה

    א ג, 18/05/06 21:40

    בפעם האשונה בה אכלתי סביצ'ה היתה בפנגיאה בהרצליה, הפעם הראשונה בה לקחתי חלק בשיעור יודה הייתה בוינגייט אך התחושה זהה- בשתי הפעילויות הפעלתי שרירים אותם לא הפעלתי מעולם, אם בפה, אם בבטן ואם בתח*
    כבוד!

    • אחי, קרעת אותי! (ל''ת)

      יוני, 18/05/06 22:53

  • 2.

    איפה אוכלים סביצ'ה כהלכתו?

    אני, רחוק מהבית, 18/05/06 18:57

    איפה בישראל ניתן לאכול את המנה המופלאה הזו? רוה החוזרים מפרו ומדרום אמריקה בכלל מחפשים אותה בנרות. למישהו יש המלצות?

    • תכין בבית, בשביל זה נתנו מתכונים (ל''ת)

      לופז גונזלס, 18/05/06 21:14

      • ואם אני לא בבית?

        אני, רחוק מהבית, 19/05/06 11:32

        כמי שמטייל בדרום אמריקה, הייתי שמח יותר לשיתוף פעולה מאשר להנחיות

  • 1.

    הסביצ'ה הוא דג נע ולא נא

    ס. ביצ'ה, 18/05/06 15:22

    טעות כתיב

    • ל-1 אנא

      אנה אני בא, 18/05/06 16:30

      1 יקר,
      זהו דג נא, דהיינו בלתי מבושל. אכן, לפני מותו יש להניח שהוא אף נע, אך עתה הוא נא.
      להבא, אנא הימנע.

    • איז בושה--נא ולא נע (ל''ת)

      בלשן-גלשן, 18/05/06 16:37